Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όπως στο Χαριλάου

- Advertisement -

Να κάνει στις Βρυξέλλες ότι και πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη θέλει η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ για την Τρίτη αγωνιστική του Europa League. (20:00 ΑΝΤ1)

Με Γκέντσογλου αντί Μανωλά αναμένεται να αγωνιστεί η «Ένωση».

Σέντρα στις 20:00 τηλεοπτική μετάδοση από τον ANT1.

Συνθέσεις

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Γιάκομπς): Προτό, Μάζουχ, Ντεσάχτ, Μπίλια, Πόλακ, Κανού, Μπουσουφά, Λουκάκου, Κλιέσταν, Γιούχας, Ζιλέ.

Στον πάγκο: Γκοντιε, Λέκγιακς, Σουάρες, Κουγιατέ, Χαβαρία, Μπερνταντές, Ρνιτς.

AEK (Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Μάκος, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Σκόκο, Δέλλας, Γκέντσογλου.

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Νταντόμο, Καράμπελας, Μπερνς, Καλαμιώτης.

Διαιτητής: Κάασικ (Εσθονία)
Στο πλευρό της ΑΕΚ αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση πολλών φίλων της, αφού τα 1.200 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της έγιναν «καπνός» και αρκετοί Έλληνες που ζουν στο Βέλγιο προμηθεύονται από εκεί μαγικά χαρτάκια.

Σε κρίση βρίσκεται η Άντερλεχτ, η οποία προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα (5-1 από τη Σταντάρ Λιέγης και 1-0 από τη Σερκλ Μπριζ).

Σε τέσσερεις αλλαγές προσανατολίζεται ο Μανόλο Χιμένεθ, λόγω αγωνιστικών προβλημάτων αλλά και προκειμένου να φρεσκάρει το σχήμα του. Ο Ανέστης Αργυρίου είναι το φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ ελλείψει των Γιάχιτς, Πατσατζόγλου και Γεωργέα, όπως φάνηκε στη δοκιμή που έγινε στη χθεσινοβραδινό προπόνηση, δίχως να έχει αποκλειστεί η περίπτωση να αγωνιστεί εκεί κάποιος παίκτης κατά συνθήκη (π.χ Μάκος). Ο Νέιθαν Μπερνς πιθανολογείται πως θα πάρει τη θέση του Λεονάρντο, ενώ ο Ίσμαελ Μπλάνκο δοκιμάστηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος έχει συνεχόμενα ματς στα πόδια του και ίσως μείνει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας ο Δέλλας θα έχει παρτενέρ Γκέντσογλου, αφού ο Μανωλάς αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την τελευταία προπόνηση. Η πιθανότερη σύνθεση σε διάταξη 4-3-3 είναι η εξής: Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Αργυρίου, Λαγός, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο και Μπλάνκο.

Η Άντερλεχτ, που διανύει περίοδο κρίσης και προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες, θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και πιθανότερη ενδεκάδα τους: Προτό, Ζιλέ, Ντεζάχτ, Γιούχας, Μάζουχ, Μπίλια, Κουγιατέ, Μπουσουφά, Σουάρες, Κανού και Λουκάκου.

sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog