“Συμβόλαιο τιμής μεταξύ δημοτών και Παρέμβασης”
Περισσότερα από 500 άτομα, παρευρέθηκαν σήμερα στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Γκιώνη. Το δυναμικό παρόν που έδωσε ο κόσμος, ήταν το μήνυμα νίκης για την Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών.

Ο νυν δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, με έναν δυναμικό λόγο υπερασπίστηκε τα έργα που έχει κάνει την τελευταία τετραετία. Τόνισε δε,  την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο ίδιος προσωπικά για να παραμείνει ο δήμος αυτόνομος, να συνενωθούν οι Άγιοι Θεόδωροι στον παλαιό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και να μην υπαχθεί στην Κόρινθο στα πλαίσια του νέου σχεδίου “Καλλικράτης”.

Παραδέχτηκε τα όποια λάθη έχει κάνει στην πρώτη του τετραετία και δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες υποσχόμενος πολύ δουλειά για την επόμενη. Τέλος, τόνισε ότι υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του δήμου για να ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Γκιώνης, χειροκροτούμενος ,ολοκλήρωσε την ομιλία του, παρουσιάζοντας έναν – έναν, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Διακρίναμε πολλές αξιόλογες παρουσίες, όπως οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Λάμπρος Παπαθεοδώρου, Γιώργος Φάνης, Θεώνη Μαυροματίδου – Παπαηλία και ο πρόεδρος του εργατικού Κέντρου, Γιώργος Παύλου.

Ο αντιδήμαρχος Ηλίας Κοφινάς και η Μαρία Πρωτοπαππά
Παντελής Κολιάκος και Τόλης Κουτρούλιας – Δύο νέοι υποψήφιοι του αθλητισμού

Ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας