Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το loutrakiblog στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Γκιώνη

- Advertisement -

“Συμβόλαιο τιμής μεταξύ δημοτών και Παρέμβασης”
Περισσότερα από 500 άτομα, παρευρέθηκαν σήμερα στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Γκιώνη. Το δυναμικό παρόν που έδωσε ο κόσμος, ήταν το μήνυμα νίκης για την Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών.

Ο νυν δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, με έναν δυναμικό λόγο υπερασπίστηκε τα έργα που έχει κάνει την τελευταία τετραετία. Τόνισε δε,  την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο ίδιος προσωπικά για να παραμείνει ο δήμος αυτόνομος, να συνενωθούν οι Άγιοι Θεόδωροι στον παλαιό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και να μην υπαχθεί στην Κόρινθο στα πλαίσια του νέου σχεδίου “Καλλικράτης”.

Παραδέχτηκε τα όποια λάθη έχει κάνει στην πρώτη του τετραετία και δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες υποσχόμενος πολύ δουλειά για την επόμενη. Τέλος, τόνισε ότι υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του δήμου για να ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Γκιώνης, χειροκροτούμενος ,ολοκλήρωσε την ομιλία του, παρουσιάζοντας έναν – έναν, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Διακρίναμε πολλές αξιόλογες παρουσίες, όπως οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Λάμπρος Παπαθεοδώρου, Γιώργος Φάνης, Θεώνη Μαυροματίδου – Παπαηλία και ο πρόεδρος του εργατικού Κέντρου, Γιώργος Παύλου.

Ο αντιδήμαρχος Ηλίας Κοφινάς και η Μαρία Πρωτοπαππά
Παντελής Κολιάκος και Τόλης Κουτρούλιας – Δύο νέοι υποψήφιοι του αθλητισμού

Ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΚΟΨΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ. ΧΜΜΜ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

  2. Από την αρχή στο υπουργείο το σχέδιο ήταν να ενωθεί το Λουτράκι με τους Αγίους. Δεν είχε παιχτεί ποτέ κάτι διαφορετικό. Όλα όσα εμφανίστηκαν ήταν για να φανεί επιτυχία του Γκιώνη. Ενημερωθείτε. Ξυπνήστε. Μάθετε

  3. Ωραία τα 7.5 εκατ. του ταμείου. Μήπως να παρουσιάσει ότι τα έργα εν εξελίξει στοιχίζουν 13 εκατ?
    Μήπως να δούμε από 5 εκ. ταμείο που βρήκε και από ένα πακτωλό εσόδων που πήρε από το CHCL πως κατάφερε να πάρει τόσα δάνεια όταν δεσμευόταν ότι δεν θα πάρει δάνεια?

  4. Η συμμετοχη του κοσμου ηταν μικρη διοτι δεν χρειαζεται να ακουσει λογια,οταν καποιος εχει διατελεσει δημαρχος,ο κοσμος κρινει απο την εως τωρα συμπεριφορα του και γενικοτερα το εργο του,αλλα και την ομαδα που διαθετει ως εργαλειο για το μελλον.
    Δυσκολα κοροιδευεις το κοσμο διοτι πλεον δεν υπαρχουν αγραμματοι και ο καθενας μας,γνωριζει πως θα υποστηριξει τον τοπο και το προσωπικο του συμφερον.
    Βασικα ολοι γνωριζουμε οτι το προσωπικο συμφερον του καθενος ειναι πρωτο κριτηριο επιλογης(ρουσφετικη η κοινωνια μας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας).
    Για αυτο και ως χωρα φτασαμε εδω που φτασαμε και αναγκαστηκε η κυβερνηση να εφαρμοσει τον Καλλικρατη ωστε να αντιμετοπησει την διαφθορα. Οπως παρανομες συμβασεις εργου,υπερτιμολογησεις εργων,αναθεσεις εργων κατω απο το τραπεζι,χωρις αξιοκρατια με δημοτικους συμβουλους απο μεγαλα σογια χωρις παιδεια.
    Οι εποχες αλαξαν προσοχη λοιπον ολοι μας σε ποιον θα δωσουμε το μελλον του τοπου???

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΕΤΡΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

  6. Ήθελα να 'ξερα, αν κατάλαβε κανένας τι είπε κ τι παρουσίασε, ο Γιώργος.
    (εκτός από τη συγνώμη)
    ανακρίβειες κ έργα που εκτελέστηκαν από τη νομαρχία…
    τες-πα η 7η Νοέμβρη θα αποφασίσει για το μέλλον του τόπου… φτάνει να σταματήσουν οι "κόρακες" να παριστάνουν τα αηδόνια.

    Κώστας Δήμου

  7. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ -ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ -Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΗΛΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ- ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ -ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ΄ΑΥΤΟ ΄΄

  8. μια χαρά ήταν τα χθεσινά εγκαίνια.σχεδόν αλάνθαστος ο γκιώνης στην ομιλία του.ο μιχάλης δρίτσας ήταν η ψυχή της συγκέντρωσης αφού μίλησε σχεδόν σε όλους και φαίνεται ο στρατηγικός ρόλος του πόσο χρήσιμος είναι για την παρέμβαση.

  9. ΦΙΛΕ 1.15 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΑΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.

  10. προς 8:16. Φίλε μου? στα Ίσθμια ζω εγώ.
    Ούτε πολιτικό κεφάλαιο είμαι, ούτε ισοπεδώνω τα πάντα όπως νομίζεις. κ δεν είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος. τυγχάνει να είμαι κ εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος στο Δ.Δ. Ίσθμιας.

    Δεν είδες να περνάνε καράβια προχθές, αλλά καράβι. ένα κ μοναδικό, το οποίο πέρασε χωρίς πλοηγό, χωρίς ρυμουλκό,χωρίς καμία υπηρεσία από το σωματείο το οποίο εκπροσωπώ κ με ευθύνη δική του, το οποίο ήταν προπληρωμένο από τον πράκτορα του.

    Κώστας Δήμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog