Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Παύλου στους Αγ. Θεοδώρους εχτές

- Advertisement -
Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χτες κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Παύλου Παύλου στους Αγ. Θεοδώρους.


Παύλος Παύλου κατάφερε να κάνει μια πρώτη γνωριμία της παράταξης της οποίας ηγείται στους κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας τόσο τον ενωτικό ρόλο που αυτή διαδραμάτισε κατά την περίοδο του «Καποδίστρια Ι», όσο και των «έργων και ημερών» του κ. Γκιώνη στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας.
Μεγάλη αποδοχή φάνηκε ότι είχαν οι θέσεις και δεσμεύσεις του κ. Παύλου για τους Αγ. Θεοδώρους, αφού αναφέρθηκε επιγραμματικά και στο πρόγραμμα του για την περιοχή. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε η αναφορά του ότι ο κ. Γκιώνης μετά την οικειοποίηση των έργων που επιχειρεί στο Λουτράκι, τώρα τελευταία προσπαθεί να κάνει δικά του και κάποια έργα που έγιναν από τη Δημοτική αρχή του κ. Σοφία και μάλιστα όχι κατά την τελευταία αλλά κατά την προηγούμενη θητεία της!
Οι άνθρωποι των Αγίων Θεοδώρων μιλούν για ένα πρωτόγνωρο κλίμα αισιοδοξίας και συμμετοχής.
Απόψε στις 19.00 στην Πλατεία ΟΣΕ θα τελεστούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης στο Λουτράκι.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ.ΞΕΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

  2. 264 μόνο!!! Οι αγιοθοδωρίτες όμως ήταν ελάχιστοι!!! Καλά ρε παιδιά όταν μόνο ο Παπαγεωργίου λέει ότι θα πάρει 1000, οι υπόλοιποι πού πήγαν??? Απορίας άξιον είναι γιατί οι άλλοι υποψήφιοι των Αγίων δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τους συντοπίτες τους??? Από το Λουτράκι έφυγαν ουρά τα αυτοκίνητα……

  3. Ο λόγος του περιείχε κάτι καλό?
    Αυτό έχει σημασία, κ όχι αν είχε 200-300-500 άτομα κοινό.
    Οι εποχές που ο κόσμος έτρεχε σε συγκεντρώσεις ανήκει στο παρελθόν.

    Κώστας Δήμου

  4. Που τα είδατε τα λεωφορεία ρε παιδιά;
    Εγώ γιατί δεν τα είδα;
    Που τα άραξαν;
    Ρωτήστε την αστυνομία άν ήλθαν λεωφορεία και μετά μιλάτε
    Μα δεν ντρέπεστε τελικά;

  5. ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ 23 Οκτωβρίου 2010 12:40 μ.μ.
    ΣΥΝΦΟΝΩ ΑΠΟΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ:
    ME ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟ – ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ – ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ -ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΝΗ – ΣΑΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

  7. ο παυλος εχει σοβαρους ψιφωφορους και θα το δηξουν στην καλπη δε μαζευη απο δω και απο κη αλβανους κ λ π οπος καναναι την πρωιγουμενη φορα κατι αλοι f@f

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog