Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χτες κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Παύλου Παύλου στους Αγ. Θεοδώρους.


Παύλος Παύλου κατάφερε να κάνει μια πρώτη γνωριμία της παράταξης της οποίας ηγείται στους κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας τόσο τον ενωτικό ρόλο που αυτή διαδραμάτισε κατά την περίοδο του «Καποδίστρια Ι», όσο και των «έργων και ημερών» του κ. Γκιώνη στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας.
Μεγάλη αποδοχή φάνηκε ότι είχαν οι θέσεις και δεσμεύσεις του κ. Παύλου για τους Αγ. Θεοδώρους, αφού αναφέρθηκε επιγραμματικά και στο πρόγραμμα του για την περιοχή. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε η αναφορά του ότι ο κ. Γκιώνης μετά την οικειοποίηση των έργων που επιχειρεί στο Λουτράκι, τώρα τελευταία προσπαθεί να κάνει δικά του και κάποια έργα που έγιναν από τη Δημοτική αρχή του κ. Σοφία και μάλιστα όχι κατά την τελευταία αλλά κατά την προηγούμενη θητεία της!
Οι άνθρωποι των Αγίων Θεοδώρων μιλούν για ένα πρωτόγνωρο κλίμα αισιοδοξίας και συμμετοχής.
Απόψε στις 19.00 στην Πλατεία ΟΣΕ θα τελεστούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης στο Λουτράκι.