Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Α.Ε. ΔΗΛΕΣΙΟΥ vs Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ

- Advertisement -

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με την επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε Δηλεσίου.

Ο κ. Πετρινιώτης θα έχει ξανά στη διαθέσή του τον νεαρό Παπαμετζελόπουλο που επιστρέφει από τιμωρία μίας αγωνιστικής.

Όλα δείχνουν ότι στην αποστολή του αγώνα θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά φέτος ο μεσοεπιθετικός Φάνης Μήτρου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός – ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής στην ομάδα,αφού αγωνίζεται στους οράνιε τα τελευταία 10 χρόνια – αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν κάποιο γραφειοκρατικό πρόβλημα με το δελτίο του το οποίο επιλύθηκε τις τελευταίες μέρες.
Οι οράνιε αναζητούν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην 5η τους έξοδο από το Λουτράκι.
Προβλέψεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν αφού μετά από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει γίνει κατανοητό ότι στον κ. Πετρινιώτη αρέσει να ανακατεύει την …τράπουλα ανάλογα με τον αντίπαλο, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε παιχνιδιού.

Η Α.Ε Δηλεσίου αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση ομάδας.
Ιδρύθηκε μόλις το 2005 και σήμερα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Δ’ Εθνική έχοντας μάλιστα κατακτήσει και ένα Κύπελλο Βοιωτίας (2009-2010). Αξιοσημείωτο ότι δεν διαθέτει δικό της γήπεδο και είναι αναγκασμένη να ταξιδεύει περίπου 7 χ.λ.μ στα γειτονικά Οινόφυτα για να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 κατακτά το πρωτάθλημα Βοιωτίας με μια καταπληκτική πορεία που τη βρίσκει στο τέλος με 95 βαθμούς , 31 νίκες,2 ισοπαλίες ,1 μόλις ήττα και 104 τέρματα υπέρ και 19 κατά.

Την επόμενη περίοδο 2009-2010 αν και νεοφώτιστη στη Δ’ Εθνική καταφέρνει να πάρει την 5η θέση στο πρωτάθλημα με 47 βαθμούς και ρεκόρ εντός έδρας 11 νίκες – 2 ισοπαλίες – 2 ήττες με τέρματα 27 υπέρ και 11 κατά.

Τη φετινή περίοδο δείχνει να δυσκολεύεται πολύ στο γκολ ,2 υπέρ – 6 κατά μετά από έξι αγωνιστικές.
Εντός έδρας έχει δώσει τρεις αγώνες χωρίς να έχει επιτύχει ακόμη νίκη. Ήττες από Δρέπανο (0-1) και Λουκίσια (0-3) και ισοπαλία με Δάφνη Ερυθρών (1-1).
Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 7 βαθμούς αφού έχει κερδίσει και έναν αγώνα στα χαρτιά μετά από ένσταση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Ψυχούλας με βοηθούς τους κ.κ Παπαδημητρίου και Αθηναίο από το Σύνδεσμο Ευβοίας.

Η ώρα διεξαγωγής των αγώνων αλλάζει από αυτή την Κυριακή. Έτσι όλα τα παιχνίδια θα ξεκινούν στις 15:00 μ.μ.


- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog