“Ένας Παύλος από τα παλιά”
Κατά κοινή ομολογία, ο κόσμος που βρέθηκε στα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού Κέντρου του Παύλου Παύλου, ήταν ο περισσότερος από κάθε άλλο συνδυασμό. Ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, με έναν λόγο γεμάτο αιχμές κατά του Γιώργου Γκιώνη, θέλησε να αναδείξει τις ανικανότητες της Δημοτικής Αρχής.

Ο Παύλος Παύλου, υπερασπίστηκε με σθένος τη δημαρχιακή του θητεία και τόνισε την αναγκαιότητα που απαιτείται στο να εμπιστευτεί ο κόσμος τη σιγουριά και την εμπειρία του, στα πλαίσια του σχεδίου Καλλικράτης. Ιδιαίτερα καυστικός, ήταν ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, ως προς την ανάμειξη της Club Hotel Casino, στα δρώμενα και τις πολιτικές εξελίξεις του δήμου. Τέλος, παρουσίασε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του, ενώ ορισμένοι δεν δίστασαν να πάρουν το μικρόφωνο και να απευθύνουν ένα σύντομο μήνυμα προς το θερμό κοινό. Η πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου να δώσει το βήμα στους πολίτες ώστε να του απευθύνουν ερωτήσεις, δεν βρήκε την ανταπόκριση που ο ίδιος πιθανόν είχε στο μυαλό του. Πέρα από μία ερώτηση που του απηύθυνε ένας δημότης και από ένα επώνυμο μήνυμα συμπαράστασης, δεν συνεχίστηκε ο διάλογος.

Διακρίναμε την παρουσία, πολλών υποψηφίων περιφερειακών Συμβούλων αλλά και του πρώην δημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Γιάννη Σιαγκανά, τον οποίο ανήγγειλε και ο ίδιος ο Παύλος Παύλου.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι λίγο πριν τους παρουσιάσει ο Π. Παύλου
Ο Π. Παύλου με το τοπικό Συμβούλιο Νέων Λουτρακίου
Ντίνα Θώδη, Πόπη Αγγελοπούλου, Στέφανι Φιλιάνδρα, Ντίνα Μπεκιάρη