ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?
Παρακολουθώ τις κεντρικές ομιλίες των υποψήφιων Δημάρχων κυρίων Γκιώνη, Παύλου και Πετρίτση με προσοχή, όπως αρμόζει. Παρακολουθώ τις αναφορές των υποψηφίων τους και τα φυλλάδια τους. Παρακολουθώ επίσης και τις αναφορές στον τύπο, στα σχόλια…….και ρωτάω. Θα ασχοληθεί κάποιος με την ουσία?
—- Αναφορές σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Πρόγραμμα μηδέν.
—- Αναφορές σε έργα. Πλάνο για το πως θα σταματήσουν να είναι ζημιογόνα ή με
το πως δεν θα ξανα-υπερβούμε πολλαπλά το αρχικό κόστος, πουθενά.
—- Αναφορές σε συγγνώμες ή στην υποχρέωση για συγγνώμη ή μου είπες σου είπα. Πρόγραμμα για την βελτίωση του τόπου και τις συνθήκες διαβίωσης….μηδέν.
—- Αναφορές στη σπουδαιότητα για τον τουρισμό, την πράσινη ανάπτυξη, την επιχειρησιακή ανάπτυξη της περιοχής. Και γιατί δεν έχει γίνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια? Γιατί κανείς δεν αναφέρεται με συγκεκριμένο πλάνο για να ξέρει ο κόσμος τι θα επιλέξει εξ αυτών? Γιατί ο κόσμος δεν απαιτεί?

ΞΥΠΝΗΣΤΕ – ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ – ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Μόνο έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε για τους σωστούς λόγους.

Ο Γιώργος Μπάκος είναι υποψήφιος και το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμό “Με τους Πολίτες Μπροστά” του Κ. Λογοθέτη.