Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΞΥΠΝΗΣΤΕ – ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

- Advertisement -

ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?
Παρακολουθώ τις κεντρικές ομιλίες των υποψήφιων Δημάρχων κυρίων Γκιώνη, Παύλου και Πετρίτση με προσοχή, όπως αρμόζει. Παρακολουθώ τις αναφορές των υποψηφίων τους και τα φυλλάδια τους. Παρακολουθώ επίσης και τις αναφορές στον τύπο, στα σχόλια…….και ρωτάω. Θα ασχοληθεί κάποιος με την ουσία?
—- Αναφορές σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Πρόγραμμα μηδέν.
—- Αναφορές σε έργα. Πλάνο για το πως θα σταματήσουν να είναι ζημιογόνα ή με
το πως δεν θα ξανα-υπερβούμε πολλαπλά το αρχικό κόστος, πουθενά.
—- Αναφορές σε συγγνώμες ή στην υποχρέωση για συγγνώμη ή μου είπες σου είπα. Πρόγραμμα για την βελτίωση του τόπου και τις συνθήκες διαβίωσης….μηδέν.
—- Αναφορές στη σπουδαιότητα για τον τουρισμό, την πράσινη ανάπτυξη, την επιχειρησιακή ανάπτυξη της περιοχής. Και γιατί δεν έχει γίνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια? Γιατί κανείς δεν αναφέρεται με συγκεκριμένο πλάνο για να ξέρει ο κόσμος τι θα επιλέξει εξ αυτών? Γιατί ο κόσμος δεν απαιτεί?

ΞΥΠΝΗΣΤΕ – ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ – ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Μόνο έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε για τους σωστούς λόγους.

Ο Γιώργος Μπάκος είναι υποψήφιος και το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμό “Με τους Πολίτες Μπροστά” του Κ. Λογοθέτη.

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Γιώργο. Ας τα πει κάποιος με το όνομα του. Μπράβο που τολμάς να βάλεις εγγράφως τις απόψεις σου και τις προτάσεις σου. Μακάρι να ακολουθούσαν και οι άλλοι.

  2. ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ, ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

  3. Το πρόγραμμα του Λογοθέτη θα μοιοραστεί και επισήμως από αύριο. Ο Κώστας είναι ο μόνος που εμμένει σε θέματα ουσίας και δεσμεύεται. Το ίδιο και ο υπογράφων το θέμα με τις τοποθετήσεις του κατά καιρούς.

  4. Ρε 6.58 μονίμως στην αντίδραση είσαι. Δες τι λέει ο άνθρωπος πρώτα. Έχει άδικο? Λεει κάτι παράλογο? Μήπως ο δικός σου (όποιος και εάν είναι) έχει δεσμευτεί σε κάποια πλάνα και σε κάποιο σχέδιο δράσης? Αλλά έτσι, καλύτερα να λέμε αοριστίες και να κατηγορούμε τους άλλους παρά να πάρουμε θέση. Υπάρχουν και γιαούρτια.

  5. Καλό αγώνα Γιώργο. Μακάρι να σε άκουγαν. Μακάρι να έπερναν θέση. Έτσι θα μπορούσαμε να πάρουμε και εμείς. Αλλά καλά να πάθουμε.

    Κώστας Π.

  6. Μια φιλική παρατήρηση: δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού παρουσιάζεται στην κεντρική ομιλία και όχι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Καλό θα ήταν προτού αρχίσουμε να κάνουμε κριτική να ενημερωνόμαστε σωστά. Καθώς από όσο γνωρίζω, τουλάχιστον οι δύο από τους τέσσερις συνδυασμούς, έχουν ήδη τυπώσει το πρόγραμμά τους σε φυλλάδια.

  7. 9.37 δίκιο έχεις μεν, αλλά έως τώρα όλοι αναλώνονται σε αλληλοκατηγορίες. Είναι όντως αυτό που λένε οι Άγγλοι με Ελληνική λέξη "pathetic"

  8. Παιδιά άλλο το πρόγραμμα και άλλο να έχεις σχέδια και πρόγραμμα στο οποίο βασίζεσαι για να κερδίσεις τις εκλογές. Μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο Μπάκος

  9. να εκανε κριτικη ο κ. μπακου μονο εαν δεν ηταν υποψηφιος. τι προσπαθει να μας πει τωρα;οτι μονο ο λογοθετης εχει προγραμμα; αλλου τα κουτοχορτα

  10. επί του κέντρου ομιλίες ακόμα δεν έχουν υπάρξει..
    θα ακολουθήσουν όμως.
    υπάρχουν όμως ανακοινώσεις μέσα από τα φυλλάδια.
    όλα, μα όλα επικεντρώνονται γύρω από τον αστικό άξονα.
    τιποτα για την μεγάλη περιφέρεια(φαρδύναμαι ε?)
    πέφτει το βάρος στην πόλη.. σωστά μέχρι ενός σημείου.. ποιού σημείου όμως? κάτω από τη μέση? μέσα στην κοιλιακή? που θα μετρησει ο πόντος?
    σε μια πολιτική αρένα που στόχος είναι η καλύτερη ποιότητα-ταυτότητα ζωής,ψάχνεις την επανάσταση… την επανάσταση του να ζω…να απολαμβάνω αυτά που πληρώνω…
    τα Σέβη ΜΟΥ!

    Κώστας Δήμου

  11. Ο Μπάκος μάλλον κρίνει το γεγονός ότι οι άλλοι 3 υποψήφιοι προτιμούν να θάβουν ο ένας τον άλλο από το να επικεντρώνονται στα θέματα ουσίας όπως ο Προαστιακός που όλο έρχεται (αλλά δεν είδα κάποια συνέντευξη εκπρόσωπου του Προαστιακού για το πως), για τη μετεγκατάσταση του Λυκείου Λουτρακίου, για την τραγική κατάσταση του ΕΠΑΛ, για την ανάπτυξη του τουρισμού, για την απίστευτη κατάσταση των επιχειρήσεων, για την προσέλκυση πελατών των μεγάλων έργων, για τα αυθαίρετα των Αγ. Θεοδώρων, για τη Μαρίνα (γαργάρα), για την καθαριότητα.
    Είναι εκλογές και δικαίως κάποιος ζητάει δεσμεύσεις. Και εν πάσει περιπτώσει, ο Μπάκος αρθογραφεί με θέματα και προτάσεις, ενώ προτείνει και κοινή αναφορά από όλους τους συνδυασμούς μέσω του loutrakiblog για 5 θέματα. Οι άλλοι?

    Γιάννης Σ.

  12. Κοιτάχτε, το να έρχεται κάποιος να μας πεί πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα είναι εύκολο. Το ίδιο κάνει και το γραφείο επικοινωνιολόγων που έχει ο Λογοθέτης. Αξία έχουν οι συμβουλές ότν πρώτος τις εφαρμόζεις. Λοιπόν κ. Μπάκο εκτιμώ ιδιαίτερα τις όμορφες ιδέες αλλά που ήσουν τέσσερα χρόνια να ζήσεις απο κοντά τις "φασιστικές μεθόδους" του γκιώνη και των παλημκαράδων του;;. Έλα λοιπόν πρώτα να αγωνιστείς για να φύγουν αυτοί οι περίεργοι τύποι και μετά καλοδεχούμενες οι ιδέες σου. Όμως γιατί πουθενά δεν αναφέρεις το όνομα γκιώνης;; Δεν υπάρχει για σένα; Είναι όλα καλά;; Μήπως είναι γέφυρες;;; Εξακολουθώ να ρωτάω εδώ και 10 ημέρες και κανένας σας δεν απαντάει !!!!!!

  13. Κύριε Γιάννη Σ. αλήθεια ο Λογοθέτης τι θέση πήρε για το Λύκειο και όλα αυτά που αναφέρεσαι? Σε όλα τα θέματα που του έχουν τεθεί από διάφορους φορείς και συλλόγους όλο θα δούμε το θέμα, θα το ψάξουμε και υπεκφυγές!!! Αν έτσι πρέπει να είναι οι Δήμαρχοι, χαιρετίσματα! Απ' όλους τους υποψηφίους μόνο ο Πετρίτσης έχει παντού και πάντα λύσεις επί χάρτου και συζητάει επί της ουσίας. ¨Οσο και να πονάει αυτό κάποιους, είναι ο μόνος ενημερωμένος σε όλα τα θέματα. Ρωτήστε τους συλλόγους να σας πουν!
    Είναι τεχνοκράτης και μιλάει με αλήθειες και λύσεις και όχι παραμύθια που είναι μόνο για τα παιδάκια πριν πέσουν για ύπνο…..
    Και κάτι ακόμα γιατί είσαι πολύ προκαταλημένος. Είδες ποτέ ή άκουσες τον Πετρίτση να θάβει τους άλλους. Παντού και πάντα δεν μηδενίζει τον αντίπαλο, γιατί θεωρεί ότι κάποιο λιθαράκι έβαλε κι αυτός. Άλλοι είναι αυτοί που αντι για λόγο βγάζουν μόνο ύβρεις προς τον αντίπαλο. Μην μπερδεύεις λοιπόν πρόσωπα και πράγματα και μην τους βάζεις όλους σε ένα σακί…..

  14. Μου αρέσει που ο κόσμος αντιδρά. Αυτό είναι το πάνω από όλα. Αυτή είναι η πεμπτουσία της πολιτικής, του δημότη, του ψήφου. Του όποιου ψήφου. Ναι όντως δεν ήμουν εδώ 4 χρόνια. 4 χρόνια όμως που έφερα προτάσεις για τον τόπο, τις οποίες με τον ένα ή άλλο τρόπο τις απέριψαν οι δημοτικές αρχές γιατί ήταν πολύ εξειδικευμένες για αυτούς. Δεν αγνοώ τον Γκιώνη, το ενάντιο. Έχω γράψει και αναφέρει πολλά, και οι μομφές μου περί μη συντονισμού, μη προγράμματος για κερδοφόρα λειτουργία των έργων, νωθρότητα στον τουρισμό, λάθος προτεραιότητες σε έργα, μη έλευση του προαστιακού, μη υλοποίηση των δεσμεύσεων όπως π.χ η μαρίνα, μομφές γιατί ενώ έταξε ότι δεν θα πάρει δάνεια, το έκανε και εκκρεμούν κάτι κοινοπρακτικά, μομφές γιατί εμφανίζει 7,5 εκ. ευρώ ταμείο την στιγμή που μόνο τα ανεκτέλεστα έργα που πρέπει να περατωθούν στοιχίζουν 13 εκ. ευρώ……όλα αυτά τι είναι? Αγαπητοί συνδημότες, πείτε ότι θέλετε για μένα. Δεν δικαιούστε να πείτε ότι κρύβομαι ή ότι μασάω τα λόγια μου. Ανάπτυξη, έργα, πλάνα, συντονισμός, έλεγχος υλοποίησης….όλα αυτά απαιτούν τόλμη, θέληση, πολιτική βούληση και ανιδιοτέλεια.
    Και ναι, ο Πετρίτσης έχει βγάλει το πρόγραμμα του. Ο λόγος του? Ο τρόπος υλοποίησης? Η χρηματοδότηση των προγραμματικών ενεργειών? Τα στελέχη που θα το υλοποιήσουν? Η τεχνογνωσία?

    Αυτό φωνάζω. Ξύπνα, δες, ανάλυσε, απαίτησε το μέλλον σου. Από ότι βλέπω σε ένα βαθμό γίνεται. Ασχέτου προτίμησης.

    Γ. Μπάκος

  15. Μακάρι να συνεχιστεί η αναζήτηση για το κατάλληλο. Μακάρι όλοι να ευαισθητοποιηθούν και να απαιτήσουν από εαυτό και γνωστούς τους την βέλτιστη λύση για τον τόπο.

  16. Αλήθεια ο Λογοθέτης πως θα υλοποιήσει τα έργα, ποιά στελέχη θα τα υλοποιήσουν με ποιά τεχνογνωσία, με ποιά χρηματοδότηση? Θα απαντήσετε εσείς ή θα παραπέμψετε στον ίδιο?

  17. Εμ βέβαια αφού ο άλλος έχει χρεωκοπήσει το δήμο, που να βρεθούν χρήματα για έργα. Εσεις παραμυθιασμένοι χειροκροτητές να δω πότε θα ξυπνήσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog