Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Συμβόλαιο ΤΙΜΗΣ» Του Γ. Γκιώνη με τους πολίτες

- Advertisement -

Με δύο εντυπωσιακές συγκεντρώσεις ο Γιώργος Γκιώνης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εγκαινιάζοντας τα εκλογικά του κέντρα στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους.

«Μας δεσμεύει συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος υπενθύμισε τα 45 μεγάλα και μικρά έργα που έχει ολοκληρώσει μέσα σε 4 χρόνια.
Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Γ. Γκιώνης μίλησε με προτάσεις και θετικό τρόπο για το μέλλον και δεν τροφοδότησε την πολεμική που δέχεται από πολιτικούς του αντιπάλους. «Ο ξύλινος λόγος της στείρας πολιτικής δεν με αφορά. Εγώ θα ήθελα να μιλήσω για εμένα και κυρίως για εσάς. Μιλώ με το έργο μου και τον καθαρό μου λόγο. Για εμένα θα σας μιλήσει το έργο μου και η δουλειά μου. Μιλάνε τα 45 μικρά και μεγάλα έργα που κάναμε μέσα σε 4 χρόνια», τόνισε.

«Κερδίσαμε τη μάχη των έργων»

«Κερδίσαμε την μάχη των έργων», επεσήμανε ο κ. Γ. Γκιώνης και υπενθύμισε ορισμένα από τα μεγάλα έργα που έγιναν:
-το SPA, που αποτελεί το πιο σύγχρονο υδροθεραπευτήριο στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη επένδυση στον ιαματικό τουρισμό.
-ο περιφερειακός δρόμος.
-η είσοδος του Λουτρακίου.
-ο δρόμος Περαχώρα – Πίσσια.
-οι στροφές της Αγίας Παρασκευής.
-το ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο.
-ο Πυροσβεστικός Σταθμός στην Περαχώρα.
-το νέο δημοτικό πάρκινγκ.
-το γήπεδο ποδοσφαίρου στα Ίσθμια.
-η επέκταση των αγωγών ύδρευσης σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου.
-το Πνευματικό Κέντρο της Περαχώρας.
-η ανακαίνιση του παλαιού ξενοδοχείου του Μπο Ριβάζ.
-το αλιευτικό καταφύγιο Λουτρακίου.
-η κατασκευή αγωγών ομβρίων σε οικισμούς του Δήμου.
-η βιβλιοθήκη του Δήμου στη Βίλα Χατζοπούλου, που αποτελεί το πρώτο δημόσιο βιοκλιματικό κτίριο στην Πελοπόννησο.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γκιώνης στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας. Πολεοδομούνται 20 οικισμοί και αποκαθιστούνται αδικίες χρόνων μέσα στο κεντρικό Λουτράκι, είπε.

7,5 εκατ. ευρώ στο Ταμείο του Δήμου

Ο κ. Γκιώνης απάντησε και στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τα οικονομικά του Δήμου και για υπερβάσεις στα έργα. Όλα αυτά τα έργα υλοποιήθηκαν κανονικά και σήμερα στο Ταμείο του Δήμου βρίσκονται 7,5 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε.
Υπενθύμισε ότι το Λουτράκι κέρδισε το στοίχημα της αυτονομίας του στο θέμα του «Καλλικράτη», επειδή η δημοτική αρχή κινήθηκε με μεθοδικότητα, αλλά και δυναμισμό. «Υπερασπιστήκαμε τον τόπο μας όταν κάποιοι θέλησαν να μας προσαρτήσουν και να μας τεμαχίσουν. Κερδίσαμε την μάχη της ύπαρξης και της συνέχειας του Δήμου μας. Και σήμερα είμαστε εδώ γιατί κερδίσαμε αυτή τη μάχη», επεσήμανε ο κ. Γκιώνης.

Τουρισμός και βιομηχανία

Αναφερόμενος στο νέο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο κ. Γκιώνης τόνισε ότι το μέλλον του είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου με βάση τον τουρισμό και την βιομηχανία. «Στόχος μας είναι να «παντρέψουμε» τον τουρισμό και την βιομηχανία», τόνισε και πρόσθεσε ότι οι επενδύσεις στη βιομηχανία πρέπει να γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον, στους κατοίκους και στην ποιότητα ζωής τους, να προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας και σταθερό εισόδημα.

Οι στόχοι για Λουτράκι, Περαχώρα, Ισθμία, Πίσσια

Για την περιφέρεια του Λουτρακίου ο κ. Γ. Γκιώνης είπε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα φυσικά πλεονεκτήματά της που είναι το φυσικό μεταλλικό νερό, η θάλασσα, το ιαματικό νερό, τα Γεράνεια. Στόχος είναι το Λουτράκι να καταστεί σύγχρονη ευρωπαϊκή λουτρόπολη και διεθνής τουριστικός προορισμός για 12 μήνες το χρόνο. «Θέλουμε να γίνουμε η πρωτεύουσα του θερμαλισμού στην Ελλάδα», είπε και τάχθηκε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των μορφών τουρισμού.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάδειξη και την αξιοποίηση της αρχαιολογικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Ζήτησε να υλοποιηθεί η μελέτη για την προστασία της Βουλιαγμένης και του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου, αλλά και να γίνει το Μουσείο της Περαχώρας.
Για τον Ισθμό πρότεινε την δημιουργία πολυθεματικού πάρκου αναψυχής, ώστε να αναβαθμιστεί και να αξιοποιηθεί τουριστικά και να προστατευθεί ο Αρχαίος Δίολκος.

Οι προτάσεις για τους Αγ. Θεόδωρους

Για την περιφέρεια των Αγίων Θεοδώρων ο κ. Γ. Γκιώνης υπογράμμισε ότι θα υπάρξει τουριστική αξιοποίηση με έμφαση στον μέτωπο του Σαρωνικού, αλλά και στον ορεινό όγκο των Γερανείων. Αναφέρθηκε στην ανάδειξη του γεωθερμικού πεδίου στο Σουσάκι, την ολοκλήρωση της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου στους Αγίους Θεόδωρους, ώστε να φτάνει μέχρι τα Πευκάκια, την ένταξη των Γερανείων και της Μονής Πραθίου σε δίκτυα εναλλακτικών μορφών τουρισμού, την στελέχωση του Πολυϊατρείου Αγίων Θεοδώρων, την δημιουργία νέων χώρων άθλησης, την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού και της μονάδας αφαλάτωσης. Για το θέμα του νερού είπε ότι θα γίνει υδρολογική μελέτη από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών, ενώ τόνισε ότι θα συνταχθεί νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για όλη την περιφέρεια των Αγίων Θεοδώρων.
Ο κ. Γ. Γκιώνης δεσμεύθηκε για έναν Δήμο:
-με διαφάνεια και λογοδοσία στους πολίτες.
-με αποτελεσματικότητα, ευσυνειδησία και στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών.
-με ανθρώπινο πρόσωπο, δίπλα στον άνθρωπο.

-με αντίληψη για την κοινωνική συνοχή, που θα στηρίζει την οικογένεια, τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους συμπολίτες.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου 22 και Κατσώνη
Τηλ..: 27440-68048

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΕΟΑΚ (Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου) 65
Τηλ..: 27410-67009

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΟΧΙ

  2. ΦΙΛΕ 541 ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ…

  3. 45 μεγάλα κ μικρά έργα.
    σαν να λέμε ταινίες, μεγάλου κ μικρού μήκους lol.
    κ 7.5 μύρια € στα ταμεία?
    κ τότε γιατί πήραμε ΤΟΟΟΣΑ δάνεια? για να ξεγελάσουμε τον αντίπαλο?

    Κώστας Δήμου

  4. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ 12ΕΤΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 90% ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ; ΔΥΣΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΟΙΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ; ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ; Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ 12ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΠΑΙΞΤΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.
    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ – ΜΗ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΩ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ -. ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    ΣΚ

  6. Προς 2:26 και 2:56.Οσο για την υβρη κοίτα τους ανένταχτους που προέρχονται μέσα απο την αγκαλια της Παρέμβασης Πολιτών του Γκιώνη.Ο Παυλου ποτέ του δεν έβρισε γιατι έχει πολιτίκό ήθος.Το μόνο κριτήριο ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ήταν …Φτάνουν τα 12 χρόνια διοικησης Παυλου. Ενω τώρα ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ φτάνουν τα 4 χρόνια της διαχειρησης ΓΚΙΩΝΗ.Τουλάχιστον αυτα που θυμάμαι εγώ τα έργα του Παύλου είναι: Εισοδος Πόλης απο ΙΣΘΜΟ αλλά και μέχρι τον συνοικισμό,,αντικατασταση δικτυου υδρευσης,Δικτυο ομβριων υδατων της βροχης που πλημμύριζαν όλα τα μαγαζια μας με την πρωτη καλη βροχη, σχεδιασμός και ολοκληρωση πλακώστρωτο ΟΛΗΣ της κεντρικης Πολης, Ασφαλτοστρωση όλης της πόλης του Λουτρακίου – ξεχάσαμε πόσα ντά ντούπα απο το δίκτυο ομβρίων της δεη και του Οτε?, σχεδιασμος και ολοκληρωση διαμόρφωσης παραλιακου πεζόδρομου, δεντροφύτευση όλου του Λουτρακιου,αναμορφωσεις πλατειών με πρασινο,αντικατασταση φωτισμού σε όλο το Λουτράκι,είσοδος πόλης Περαχώρας, φωτισμός Περαχώρας,αντικατασταση σε παρκε του κλειστου Γυμναστηριου, Χλοοτάπητα στο Θωδειο Σταδιο, πλάκωστρωτο στα κάθετα στενά της παραλιακης ζωνης αλλά κατέληξαν πάρκινγκ για αυτοκινητα, ονομασιες οδων και αριθμηση σπιτιων, διαμόρφωση χώρου μπροστά απο την εκκλησια Παναγιας Γιάτρισσας, καθαριότητα σε όλο τον Δήμο-Καλυτερη διαχείριση προσωπικου,Νεο Δημαρχείο,Συνεδριακό,δημοπράτηση και τελικές υπογραφές Υδροθεραπευτηριου,Κολυμβητηριου, εισοδος πολης Ισθμιων,κόμβος Ισθμιων,κατασκευη σχολειων 2ο Δημοτικο,3ο Δημοτικο Λουτρακιου,Σχολειο Περαχωρας,Νηπιο βρεφικος σταθμος Λουτρακιου Δίπλα στο 2ο Δημοτικο(ας ειναι καλά και η Νομαρχια),ανρθωπινες συνθηκες και αναμόρφωση Συνοικισμού,Δημιουργία των οργανισμών υποστήριξης των περήφανων γερατειών αλλά και υγειας,Πραγματικός σχεδιασμός επέκτασης σχεδίου πόλης προς την εισοδο της πολης-Λειβαδακι- σχεδιασμός και λειτουργία εμπορικού δρόμου παράλληλα με την εισοδο της πολης,Περιφερειακός Δρόμος (ας είναι καλά και η Νομαρχία),Απαγορευση Αναρτησης ΠΑΝΟ με εκδηλωσεις για να μην γινεται το Λουτρακι πανηγυρι και αφισσορύπανση, κατασκευή κεντρικών πλατειων ΟΣΕ,ΚΤΕΛ,25ης Μαρτιου,Καλη διαχείρηση των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΘΩΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΙΑΣΩΝΟΣ,.
    Δεν σου φτάνουν αυτά που θυμάμαι? Είσαι τόσο πορωμένος και με παρωπιδες που σου ειναι αδύναντον να κοιτάς αντικειμενικά και να μην μηδενιζεις εργα και προσπαθειες.Μάλλον πρέπει να μεγάλα τα συμφέροντα σου!!!

  7. Α ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ …. ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ? ΣΑΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ Ο ΝΥΝ …. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ….ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ? ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ … ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ…. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ?
    ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ 7.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ? ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ …..

  8. Σοβαρα τωρα ανεξαρτητα απο το τι ψηφηζει κανεις…υπαρχει κατι να βαλουμε στοιχημα για την καταταξη των συνδυασμων? θελω να βαλω χρημα στην τριτη θεση για Γκιωνη σας παρακαλω..η προταση ειναι σοβαρη αδερφια γιατι το πετρελαιο ειναι στα υψη πλεον και δε βγαινω !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog