Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Και τώρα ….. Θήβα……

- Advertisement -

Την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητη Θήβα υποδέχεται ο Π.Α.Ο Λουτράκι την Κυριακή στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.
Ο κ. Πετρινιώτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Η ανησυχία που δημιουργήθηκε με τον Διαμαντή Τσάτσο να τραυματίζεται λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με το Δήλεσι,ξεπεράστηκε αφού ο παίκτης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας.
Οι οράνιε αναζητούν μια καλή εμφάνιση και ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν φέτος στο Θώδειο.

Ο Α.Ο Θήβα, μια παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας , έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά και με το …πόδι στο γκάζι αναζητά τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Στα πρώτα 7 παιχνίδια έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 16-2 και μια από τις καλύτερες άμυνες σε όλους τους ομίλους της Δ’ Εθνικής.
Εκτός έδρας έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία (μάλλον…γκέλα 1-1, την πρώτη αγωνιστική στον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου), με τέρματα 7 υπέρ και 2 κατά.

Τα τελευταία δύο χρόνια:
Στην αγωνιστική περίοδο 2008-2009 η ομάδα της Θήβας τερμάτισε στη 2η θέση με 87 βαθμούς και ρεκόρ εκτός έδρας 12 νίκες,2ισοπαλίες,3 ήττες και τέρματα 37 υπέρ 13 κατά.

Στην αγωνιστική περίοδο 2009-2010 κατέκτησε την 4η θέση με 51 βαθμούς και ρεκόρ εκτός έδρας 4 νίκες,6 ισοπαλίες,5 ήττες και τέρματα 20 υπέρ 17 κατά.

www.aoloutraki.gr 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog