Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

‘Εκλεψαν τα καλώδια της Eθνική οδού στο ύψος των Aγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Τα καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην εθνική οδό, στο ύψος των Αγ. Θεοδώρων, έκλεψαν άγνωστοι δράστες, βυθίζοντας στο σκοτάδι τον κόμβο στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό  σε μήκος 6 χιλιομέτρων.

Μάλιστα, όπως ενημέρωνε ο αντινομάρχης Υποδομών Ηλίας  Ξηρακιάς , εδώ και μία βδομάδα η Νομαρχία είχε προχωρήσει, στο δικό της τμήμα, στην αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού μετά από ζημιές που είχαν προκληθεί πριν καιρό από κλοπές καλωδίων

Με τις κλοπές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες ξηλώθηκαν όχι μόνο τα καλώδια στο τμήμα που αποκατέστησε η Νομαρχία, μήκους περίπου 1,2 χιλιομέτρων, αλλά επεκτάθηκε σε μήκος άλλων δύο χιλιομέτρων πάνω στην ΠΑΘΕ.Στην υπηρεσία ευελπιστούν ότι η κάμερα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένη πάνω στον κόμβο επί της εθνικής οδού θα έχει καταγράψει τους δράστες, τους οποίους αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Ηλίας Ξηρακιάς που ενημερώθηκε για το θέμα, εξέφρασε την αγανάκτησή του για το περιστατικό και δήλωσε ότι θα κινηθεί με μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων για το σοβαρό αυτό περιστατικό κλοπής δημόσιας υποδομής.

zougla.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog