Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΕΤ 105,8

- Advertisement -
 

”ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ”

Τουρισμός και βιομηχανία είναι το αναπτυξιακό μοντέλο που προτείνει ο Γιώργος Γκιώνης για το νέο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέπτυξε τους άξονες της πολιτικής του σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8, το οποίο έχει πανελλαδική εμβέλεια, ενώ υπογράμμισε τα αποτελέσματα της πολιτικής του λέγοντας χαρακτηριστικά: «ανεβάσαμε το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας ένα επίπεδο».
Αναφερόμενος στο νέο ..…«Καλλικρατικό» Δήμο επεσήμανε ότι «ενώνουμε τον τουρισμό και την βιομηχανία» και πρόσθεσε ότι «προσπαθούμε να φέρουμε νέες επενδύσεις, αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον και τους κατοίκους».
Ο κ. Γ. Γκιώνης τόνισε ότι ως δημοτική αρχή «δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στον ιαματικό και τον αθλητισμό τουρισμό» που είναι δύο μορφές τουρισμού που αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής. Υπενθύμισε ότι κατασκευάστηκε το THERMAL SPA CENTER που είναι «το καλύτερο στην Ελλάδα» και πλέον το επισκέπτονται κυρίως οι νέοι και οι νέες. Ερωτηθείς ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας ανέφερε ότι το THERMAL SPA CENTER του Δήμου τον τελευταίο χρόνο είχε τεράστια άνοδο σε επισκέψεις και έσοδα, την ώρα που στην υπόλοιπη Ελλάδα οι ιαματικές πηγές δέχονταν τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης.
«Προσβλέπουμε στον αθλητικό τουρισμό» και στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώνεται η κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, το οποίο είναι ολυμπιακών προδιαγραφών προκειμένου να φιλοξενεί διεθνείς διοργανώσεις, τόνισε ο κ. Γ. Γκιώνης. Σημείωσε δε ότι προ ημερών υπογράφηκε μνημόνιο με την Κολυμβητική Ομοσπονδία για να έρθουν στο Λουτράκι πανευρωπαϊκοί και πανελλήνιοι αγώνες.

Είμαστε ο κομματικά ανεξάρτητος συνδυασμός

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τόνισε ότι η «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» είναι ένας κομματικά ανεξάρτητος συνδυασμός. Εκτίμησε ότι στις μικρές κοινωνίες τα κομματικά χρίσματα και η κεντρική εξουσία δεν επηρεάζουν τόσο πολύ, καθώς υπάρχουν ισχυρότερες διαμορφωμένες σχέσεις (οικογενειακές, κοινωνικές, προσωπικές κ.λπ.).
Ωστόσο διευκρίνισε ότι «η οικονομική κατάσταση επηρεάζει την τοπική κοινωνία» και οι πολίτες δείχνουν να μην ενδιαφέρονται τα κόμματα και την πολιτική.

Δεν μπορείς να πάρεις από τον δημότη χρήματα που δεν έχει

Αναφερόμενος στους πόρους του «Καλλικράτη» ο κ. Γ. Γκιώνης εξέφρασε τον προβληματισμό του. «Είναι αλήθεια ότι χωρίς χρήματα δεν μπορείς να πας μπροστά», είπε και σημείωσε ότι η προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής είναι να οργανώσει τον νέο Δήμο και να τον προσαρμόσει στα νέα δεδομένα. Πάντως διαφώνησε με το ενδεχόμενο αύξησης των δημοτικών φόρων, λέγοντας ότι «το να πάρεις από δημότη χρήματα που δεν έχει είναι πάρα πολύ δύσκολο».

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Δεν μπορείς να πάρεις από τον δημότη χρήματα που δεν έχει"

    Πληρωνεις ομως με λεφτα του δημοτη το εντυπο ΔΗΜΟΤΗΣ και το κυκλοφορεις και στους Αγιους παροτι δεν ειναι ακομα δημος μας και δεν εχεις καμια δικαιοδοσια

    Τελευταια σου παρελαση αυριο…

  2. την παρελαση γιατι την ματαιωσες κ γκιωνη δεν ξερεις οτι ειναι φορος τιμης για αυτους που εδωσαν την ζωη τους για να κανεις εσυ οτι γουσταρεις απο πατριωτες σαν και εσενα πηξαμε γιαυτο η ελλαδα καταντησε ετσι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog