Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χ. Πολύζου: “Στείλτε στο σπίτι τους όσους πρόδωσαν τα όνειρα των Αγίων Θεοδώρων”

- Advertisement -

ΧΑΡΑ ΠΟΛΥΖΟΥ*

Σε ετούτους τους δύσκολους καιρούς που η ανεργία καλπάζει ,η αβεβαιότητα θεριεύει
και το ηθικό υποσκάπτεται έχετε την δυνατότητα να απαλλάξετε κάποιους από τα καθήκοντα τους , κάποιους που πρόδωσαν τις προσδοκίες σας , κάποιους που στο βωμό της πολιτικής ξέχασαν όλους εσάς που τους έδωσαν το ποσοστό του 65% και έρχονται λίγες μέρες πριν τις εκλογές να σας ρίξουν στάχτη στα μάτια στρώνοντας δρόμους (πρώτος πρώτος αυτός στον οποίο θα διεξαχθεί η λαϊκή : τυχαίο; δεν νομίζω!)

Καθαρίζοντας πλατείες,αλλάζοντας κάδους και τάζοντας μπράτσα (για όσους δεν γνωρίζουν είναι για τις κολόνες της ΔΕΗ ώστε να έχουν φως).
Και ρωτάω εγώ τώρα όλους αυτούς, γιατί κύριοι δεν έγιναν όλα αυτά νωρίτερα ώστε να δουν και οι επισκέπτες του καλοκαιριού επιτέλους τους Αγίους λίγο διαφορετικούς ,γιατί κάθε φορά που ο εμπορικός κόσμος θα ήθελε να έχει τα καλά του και να υποδεχτεί τους επισκέπτες εσείς θυμάστε να σκάψετε και να αφήσετε ολάκερη την είσοδο της πόλης χωρίς ούτε ένα φως;
Ξεχάστε κύριοι για λίγο τα γκάλοπ και σκύψτε πάνω στους νέους.
Το γνωρίζετε πως οι περισσότεροι απογοητευμένοι από αυτό που αντικρίζουν θέλουν να φύγουν από τον τόπο;
Γνωρίζετε πως σε λίγο θα είμαστε μία κοινωνία που γερνάει;
Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την διαφορά.
Ακούμε και αφουγκραζόμαστε τους νέους και μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα .
Να θυμάστε πως τα καλύτερα συμβαίνουν μόνον όταν πιστέψεις και κάποιοι προφανώς δεν πίστεψαν!!!
Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς που σας πρόδωσαν η 7/11 είναι πολύ κοντά και επειδή οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να φωνάξουμε σε όλους αυτούς :
“φτάνει πιά!”

*Υποψήφια σύμβουλος
στο τοπικό ψηφοδέλτιο Αγίων Θεοδώρων
με τον Παύλο Παύλου

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΕΕΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΑΡΑ : "φτάνει πιά!"
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΡΕ ΧΑΡΑ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ…………..
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  2. Καλή υποψηφιότητα αλλά με λάθος ατμομηχανή,καλό είναι να μην απογοητευτεί και να συνεχίσει στο μέλλον να ασχολείται με τα κοινά.

  3. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΗΣ ΔΟΣΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ -ΧΑΡΑ ΨΑΞΟΥ….

  4. το καθεστως εχει να κανει με την υποτελεια στους ισραηλινους φιλους!! εδω στο Λουτρακι ας ρωτησει οποιος διαφωνει καθε εργαζομενο στο Καζινο και ας θυμηθει ποσοι Λουτρακιωτες δουλευαν εκει επι Δημαρχιας Παυλου και ποσοι εχουν μεινει μεχρι σημερα! Η αληθεια μπορει να ειναι πικρη καποιες φορες αλλα δυστυχως για τον Γκιωνη και την παρεα του τελειωσαν τα ψεμματα σε λιγες ημερες…ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!! Το Λουτρακι δε μπορει και δε θα γινει τοπος υποτελης σε κανεναν!!!

    Ενας δημοτης απλος χωρις φανατισμο για κανεναν υποψηφιο γιατι δεν περιμενω απο κανεναν να με σωσει..ουτε μονος μου δεν τα καταφερνω!!

  5. 12:04, πρόσεξε μόνο μήπως και ο Παύλου την πρώτη Κυριακή πάρει 49,9% γιατί με τέτοιο φανατισμό δεν πρόκειται κανένας να του δώσει το 0,1%…….

  6. Xαρά μην πτοείσαι….
    Όλοι κοιτούν τα συμφέροντά τους!Όσοι έχουν πάρει τίτλους,κοιτάνε μόνο να φάνε!Δεν τους νοιάζει ο τόπος τους,δε θέλουν να κερδίσουν νέο κόσμο…Έχουμε τόση θάλασσα και δεν μπορούν να την αξιοποιήσουν!Ο εμπορικός κόσμος όπως λες δεν ξέρει το βασικότερο, ότι οι Άγιοι Θεόδωροι έχουν παραλία να κάνουν μία βόλτα,να πιούνε ένα καφέ,να φάνε,να παίξουν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά!Ο κόσμος αυτός το μόνο που βλέπει είναι μπλοκάρισμα στους δρόμους από το πέρασμα των φορτηγών,τα σκαψίματα σ'όλους τους δρόμους και φυσικά δεν υπάρχει χώρος στα πεζοδρόμια να περπατήσουν και να χαζέψουν την αγορά λόγω έργων!Πως λοιπόν να τους κερδίσουμε??????
    Λογικό μου φαίνεται οι νέοι να θέλουν να φύγουν από αυτό τον τόπο,μία από αυτούς είμαι και εγώ!
    Δεν μας προσφέρει τίποτα ο δήμος αυτός…..
    Που είναι η διασκέδαση?Που είναι η μόρφωση?
    Δουλειά δεν βρίσκουμε…Τι μας προσφέρει λοιπόν αυτός ο τόπος?
    Πρέπει να το πιστέψετε αυτό που ξεκινάτε να κάνετε,αλλιώς δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα!Το θέμα είναι πως τώρα μας έχετε κερδίσει με τις υποσχέσεις σας,αλλά το καλύτερο θα ήταν να μας κερδίσετε και με τις πράξεις σας αφού βγείτε!
    Είναι πολύ θετικό από μέρους σου που παλεύεις για το καλό όλων μας και είσαι και μία εργαζόμενη μητέρα και πάνα απ 'όλα σύζυγος! Μην φοβάσαι κανέναν, μας έχεις κερδίσει εμάς τους νέους!

  7. ρε ΧΑΡΟΥΛΑ ρωτα και μας τοΥς Λουτρακιωτες ποιος ειναι ο πρωτος διδαξας με τις προεκλογικες ασφαλτοστρωσεις ο κολιτος σου ο,, παυλιτο'' με τον ,,ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ'' κοινως θ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ που με τις παρανωμες ασφαλτοστρωσεις το 2006 εβαλαν ΄΄φεσι'' στη ΔΕΚΕΛΠ 250 χιλ ευρω και την οδηγησαν στο κλεισιμο σαν ζημιογονο ΔΕ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ.

  8. ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ….. Ο ΣΟΦΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ.ΧΑΡΑ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ!Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….

  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;
    Ο ΠΑΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
    ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
    4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΟΧΙ!
    Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΟΙ ΑΓΙΩΘΕΟΔΩΡΙΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog