Φίλοι και φίλες
Συνδημότισσες και συνδημότες


Είμαι παντρεμένος και ζω με την οικογένεια μου στο Λουτράκι, τόπος και πού γεννήθηκα.
Είμαι απόφοιτος..

…λυκείου Λουτρακίου, Ι.Ε.Κ φυσικοθεραπείας και μιλώ αγγλικά. Από το 1996 εργάζομαι στο καζίνο Λουτρακίου, χώρος όπου έχω αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση.

Νέος  άνθρωπος με  κοινωνική ευαισθησία, θέλω και μπορώ να προσφέρω στα κοινά και να εργαστώ πάνω στα προβλήματα του νέου διευρυμένου δήμου μας. Θέλω ακόμα να είμαι χρήσιμος και να εργαστώ για την εφαρμογή ενός σχεδιασμού, που σαν κεντρικό άξονα θα έχει τον άνθρωπο  και την αισθητική σε συνδυασμό με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που όλοι καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να λάβω μέρος στις δημοτικές εκλογές στις 7 Νοέμβριου με το συνδυασμό «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Κώστα Λογοθέτη.
Ο Κώστας άνθρωπος από την φύση του τίμιος ηθικός και τεχνοκράτης έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί με τις καθαρές και αδιαπραγμάτευτες θέσεις και πράξεις του, να δώσει λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται για πολλές δεκαετίες στο νέο πλέον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.


Καλούμαστε όλοι να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στο γκρέμισμα της απομόνωσης και του μαρασμού της πόλης, σχεδιάζοντας τη δημιουργία μιας νέας ενιαίας ταυτότητας στο νέο διευρυμένο δήμο
Ο στόχος μας είναι κοινός: ένας δήμος που θα χαράξει δυναμική πορεία προς το μέλλον.
Μια πορεία που θα διανύσουμε όλοι μαζί
Ο Κώστας Λογοθέτης ξεχωρίζει
Εμείς ξεχωρίζουμε
Η επιτυχία για εμάς θα είναι μονόδρομος αν μας εμπιστευτείτε!!!
Σας ευχαριστώ από καρδίας για την πολύτιμη στήριξη σας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Σ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ
«ΓΚΕΛΝΤΗΣ»
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
                                                   ”Με τους πολίτες μπροστά
                                                          Του Κώστα Λογοθέτη

                 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ