Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδος με εκπλήξεις

- Advertisement -

Το… καρέ συμπληρώθηκε!

Μετά τη SKODA Ξάνθη, τον Πανιώνιο και τον Εργοτέλη και ο Άρης αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ!

Ο φιναλίστ του θεσμού δεν τα κατάφερε στα Τρίκαλα, γνωρίζοντας την ήττα από τους Θεσσαλούς στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση).

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Θεσσαλονικείς, που θεωρούν άδικη την αποβολή του Μίσελ στο 85′.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία τους, στο 7ο λεπτό. Ο Ρονάλντο Γκιάρο, μετά από σέντρα του Χαβίτο, νίκησε με κεφαλιά τους αμυντικούς των Τρικάλων -που προσπάθησαν να ανακόψουν την προσπάθεια του Βραζιλιάνου αμυντικού- και «έγραψε» το 1-0 για τους «κίτρινους».

Ωστόσο, οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ σαν να επαναπαύτηκαν και το «πλήρωσαν»! Οι Τρικαλινοί ισοφάρισαν στο 31′, με τον Μίνγκα να βγαίνει τετ α τετ με τον Σηφάκη και να τον νικάει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς. Παρά τις ευκαιρίες τους, όμως και το δοκάρι του Τόχα στο 82′, δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ -πιθανότατα- της νίκης.

Στο 85′, ο Μίσελ είχε μία κόντρα με τον Κοντογουλίδη, ο τελευταίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο… λίγο υπερβολολικά και ο Βραζιλιάνος αμυντικός δέχτηκε την (απευθείας) κόκκινη κάρτα.

Κάπως έτσι και με αριθμητικό μειονέκτημα για τον Άρη, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, τίποτα δεν άλλαξε και η πρόκριση θα κρινόταν στα πέναλτι. Οι παίκτες των Τρικάλων ήταν πιο ψύχραιμοι από τα 11 βήματα και πήραν, τελικά, το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, «πετώντας» εκτός συνέχειας τον περσινό φιναλίστ του θεσμού!

Η διαδικασία των πέναλτι

0-1 Κόκε
1-1 Μίνγκας
1-1 Ναφτί (άουτ)
2-1 Μπριλλάκης
2-2 Κάλβο
3-2 Κούρμπος
3-2 Ρονάλντο (απόκρουση Πουρής)
4-2 Μπαριέντος

Επεισόδια στο πρώτο ημίχρονο.

Όλα ήταν ήρεμα μέχρι το 25ο λεπτό του αγώνα, όταν οπαδοί των γηπεδούχων, μόλις 4-5 τον αριθμό, πήδηξαν από τις εξέδρες, κινήθηκαν μέσω του ταρτάν προς τα εκεί που κάθονταν οι φίλοι του Άρη και πέταξαν αντικείμενα στους οργανωμένους, που εκείνη την ώρα κρεμούσαν τα πανό τους.

Οι οπαδοί του Άρη απάντησαν στην πρόκληση με τον ίδιο τρόπο, αλλά η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά…

sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog