Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάρτυ νεολαίας ”Με τους πολίτες μπροστά”

- Advertisement -

Κατάμεστο χτες βράδυ το από νέους και νέες στο πάρτυ του Συνδυασμού ΄΄ Με τους Πολίτες Μπροστά΄΄. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης φανερά συγκινημένος από την καταπλητική ανταπόκριση της νεολαίας στην πρόσκλησή του απηύθυνε κάλεσμα : ΄΄ Ελάτε και βάλτε φαντασία στην εξουσία κι εμείς δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με πάθος αυτή τη φαντασία΄΄.


Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Κώστας Λογοθέτης τόνισε με έμφαση την αναγκαιότητα να μην απέχουν οι πολίτες, ειδικά η νεολαία, από τις δημοτικές εκλογές, υπογραμμίζοντας : ΄΄ Όταν κοιμάσαι κάποιες άλλος γράφει ιστορία. Κάθε ψήφος που απέχει είναι μια γνώμη που δεν εκφράζεται, είναι μια άποψη που δεν κατατίθεται, είναι μια θέση που δε διατυπώνεται. Είναι μια τιμωρία χωρίς αποδέκτη΄΄

Ενώ αναλύοντας τη φυσιογνωμία του συνδυασμού υποστήριξε, χειροκροτούμενος : ΄΄ Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε ένα συνδυασμό ανεξάρτητο. Ανεξάρτητο από κομματικές χειραγωγήσεις, αλλά και από πάσης φύσεως εξαρτήσεις και συναλλαγές που παραμορφώνουν αρχές και οράματα ΄΄.

Κλείνοντας ο Κώστας Λογοθέτης έκανε κάλεσμα σε όλους τους νέους : ΄΄ Συμφέρει σε πολλούς να χάνετε τη μπάλα. Μην τους κάνετε τη χάρη. Μπείτε στο παιχνίδι γερά. Φτιάξτε δικούς όρους και κανόνες και κερδίστε΄΄.

Ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία του προέδρου του Κέντρου Πρόληψης ΄΄ Δίολκος΄΄, κ. Ντίνου Κανέλλου, ο οποίος τόνισε στο χαιρετισμό του την αναγκαιότητα, πολίτες δημοτικές κινήσεις και δημοτική αρχή να εργαστούν με συνέπεια και προγραμματισμό, καθώς το πρόβλημα είναι μεγάλο και υπερβαίνει τα όρια των παρατάξεων.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε ροκ δρόμους, με τον Χρήστο Νινιό και την μπάντα του, το Νίκο Πούλη

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστα καλά τα πάρτυ και οι εκδηλώσεις αλλά θα μας απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

    Τόσο καιρό που ήσουν;
    Πότε πήρες πραγματικά θέση σε κάποιο θέμα που απασχόλησε το δήμο μας;

  2. ΡΕ periklis ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΗΣΑΝΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ

  3. Μήπως βρήκες κανα γνωστό σου και κάθισες και μίλησες ένα τέταρτο?.Ή μήπως ψιχάλιζε και περίμενες να σταματήσει γιατί δεν ήθελες να χαλάσεις το μαλλί?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog