Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δε βρήκε λεφτά… Νύφη έψαχνε! Μαϊμού η ιστορία με τα 250.000 ευρώ!

- Advertisement -

Τζάμπα ο πανελλήνιος θαυμασμός για την “καλή πράξη”του οδηγού, που τάχα βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 250.000 ευρώ.

Τζάμπα και οι συνεντεύξεις που έδινε σε όλα τα κανάλια και περιέγραφε ατάραχος όλη την ιστορία, η οποία μάλλον είναι… σενάριο του ίδιου!  (Δείτε παρακάτω μια από τις συνεντεύξεις του):


Όπως όλα δείχνουν, ο οδηγός του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας κύριος Σταύρος Σπανούδης απλά αναζητούσε τα “15 λεπτά δημοσιότητας” για να βρει μια καλή νύφη!
Η εφημερίδα “Ελευθερία” δημοσιεύει ένα – ένα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν την αλήθεια…

“Άφαντος” ο Ελληνοαμερικάνος που υποτίθεται πως έχασε τα λεφτά
Μάταια προσπαθούσαν να τον βρουν όλες αυτές τις μέρες οι εφημερίδες και τα κανάλια για να τους πει δυο λόγια για την υπόθεση. Ο άνθρωπος που υποτίθεται πως ξέχασε μέσα στο ΚΤΕΛ την τσάντα με τα 250.000 ευρώ, δεν υπάρχει πουθενά! Στην κυριολεξία…

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα ΚΤΕΛ Μεσσηνίας… δεν ξέρουν τίποτα!
Ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Νίκος Μπάστας όταν ρωτήθηκε για το θέμα δήλωσε στην εφημερίδα “Ελευθερία”: “Δεν ήρθε κανένας να δηλώσει περιστατικό εδώ. Εμείς το πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο, από εσάς. Ούτε την Πέμπτη, ούτε την Παρασκευή το βράδυ ήρθε κανένας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Τίποτα δεν υπάρχει. Μας πήραν και από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοιο περιστατικό εδώ. Τι έγινε, πώς στήθηκε το σενάριο δεν ξέρω να σας πω. Ο ευρών δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία.

Το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι στα γραφεία της εταιρείας δεν έγινε καμιά αναφορά απώλειας είτε από επίσημη αρχή, είτε από ιδιώτη.

Ο οδηγός πλήρωσε ο ίδιος το ευχαριστήριο σημείωμα στον… εαυτό του!
Κι όμως! Το ευχαριστήριο μήνυμα που δημοσίευσε η εφημερίδα “Ελευθερία” τάχα απ’ τον Ελληνοαμερικάνο – με την υπογραφή Βασίλης Κοσμόπουλος –  πληρώθηκε από τον ίδιο τον οδηγό του ΚΤΕΛ!

“Γράψτε για καμιά νύφη”
Όταν ο οδηγός του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας περιέγραφε την υπόθεση στην εφημερίδα, δεν παρέλειψε να πει στους δημοσιογράφους να γράψουν στο τέλος του άρθρου τη φράση “Καμιά νύφη”;
Κι όπως όλα δείχνουν σε αυτά τα λόγια πρέπει να κρύβεται τελικά και το “κλειδί” της ιστορίας. Νύφη αναζητούσε ο άνθρωπος και μάλλον… έβαλε μεγάλη φαντασία για να την αποκτήσει.
*newsit.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog