Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 10.30 Π.Μ., ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

- Advertisement -

Με αφορμή την πρεμιέρα της Επαγγελματικής Παιδικής Σκηνής και της Εκτός Αθηνών με την θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» από το βιβλίο του Ιουλίου Βερν, ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές του έργου, καθώς και η …
…Διοίκηση του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου.

Η συνέντευξη τύπου θα διεξαχθεί την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο (0,5 χλμ. Ε.Ο. Ισθμού – Λουτρακίου).

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η πρεμιέρα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο μιχαλης δριτσας εφερε αλλον αερα στα πολιτιστικα του δημου με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ,μεχρι και οι πολιτικοι του ''εχθροι''το εχουν παραδεχτει παρα πολλες φορες.

  2. θες να πεις ασχετε φιλε μου οτι οδριτσας περιμενε τις εκλογες για να κανει πρεμιερα δεν ντρεπεστε λιγο λεω γω που απο τον πανικο σασ τα κανετε ολα ισομα ντροπη ρε ντροπη.

  3. Άλλοι έχουν πανικοβληθεί γιαυτό έτρεξε ο αρχηγός σας στον εκδότη του Βήματος να μην δημοσιεύσει το γκάλοπ που έδειχνε καθαρά ότι ήσασταν με μεγάλη διαφορά πίσω.

  4. Είναι ωραία να ασχολούνται τα παιδιά με πολιτισμό. Είναι κουταμάρα να τα λειανίζουμε όλα για λίγους ήφους. Ισχύει για τους φίλους που γράφουνε αλλά και για το Δρίτσα που αφησε τη πρεμιέρα τώρα και όχι 10 μέρες πριν η 10 μέρες μετά. Αυτός φταίει που άφησε να μπλεχτεί το θέμα με τις εκλογές. Και μη μου πείτε οτι δεν το φαντάστηκε 20 χρόνια φούρναρης!!!!

  5. o spiretos ekane mia kolotoumpa pou skepazei oles tis alles pou eginan to kako einai omos oti ethapse to galop gia eynohtoys logoys. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ Δ.Υ.ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΡΑΝΟΜΟ)ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΩ.

  6. Ο Π. ΠΑΥΛΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ……….

  7. ΣΤΟΝ 3:39, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ Δ.Υ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Η/Υ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ip ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog