Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θεώνη Μαυροματίδου Παπαηλία υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με Δ.Δράκο και Ν.Ταγαρά

- Advertisement -

Η κα. Θεώνη Μαυροματίδου Παπαηλια θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του  Κ.Δράκου με αντιπεριφερειάρχη τον Νομάρχη μας Κ.Ταγαρά Ζει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους .Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγει Δημοτική Σύμβουλος με την πλειοψηφία.
Είναι ..Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αγίων Θεοδώρων. Είναι διευθύντρια του 1ου Δημ. Σχολείου Αγ. Θεοδώρων και Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού του Δημ. Αγ. Θεοδώρων.
Είναι Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.
Είναι εκπρόσωπος του 1ου Γραφείου ΠΕ στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Είναι ένας ανθρωπος εντιμος μητέρα τριων παιδιών που μαχεται δυναμικά για το καλό του τοπου της εδώ και χρόνια.Μαχεται για μια καθαρη και δυνατη περιφέρεια με αξιοπρέπει και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και φυσικα με ολους κολλητη το παιζει τωρα θα την μαθουμε την θεωνη??????Οσο για το οραμα της ειναι μονο πως θα εκπληρωθουν οι φιλοδοξιες της!

  2. Ισως τελικά και να μην την ξερετε και τοσο καλα…! Γνωριζοντας το έργο της στα πολιτιστικα την εκπαιδευση και τον αθλητισμο θα διαφωνήσω με οσα αναφέρετε..
    Δεν ειναι κακό να έχεις φιλοδοξίες οταν ξέρεςι πως να τις χρησιμοποιείς σωστα για το κοινο καλό και την ανάπτυξη του τόπου σου!
    Της εύχομαι ολοψυχα καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog