Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Πετρίτσης δίνει το βήμα στη νεολαία του συνδυασμού του

- Advertisement -

Υποστηρίζω το Γιώργο Πετρίτση και την οικογένειά του διότι πάνω απ’ όλα και σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία είναι «άνθρωποι» όλο το χρόνο, όλες τις ώρες και δεν θυμούνται να δείχνουν αυτή την ανθρωπιά μόνο όταν πλησιάζουν οι εκλογές.

Για να μην μακρηγορώ το όραμα ενός νέου και σχετικού με το αντικείμενο της Πολιτικής, ανθρώπου είναι έργα εφικτά που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε όλες τις γενιές που κατοικούν στον τόπο μας.

Είμαι υπέρμαχος των νέων ανθρώπων για να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα. Ο Δήμος μας έχει περιθώρια βελτίωσης, ας μην τα σπαταλήσουμε άδικα……Μια προσπάθεια για το κάτι διαφορετικό θα ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.
Τάνια Κοφινιώτη-Παύλου
Βρεφονηπιαγωγός
(Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)

———————————————————————————————————-

Αποφασίζοντας να ασχοληθώ με τα κοινά κατεβαίνω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιώργο Πετρίτση και θεωρώ χρέος μου να δώσω μια ειλικρινή υπόσχεση ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις με σκοπό να επιστρέψει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας.

Στούλης Δημήτρης
Ελεύθερος Επαγγελματίας- Αλουμινοκατασκευές
( Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Τάνια εκτός από εξωτερική ομορφιά έχει ένα απίθανο χαρακτήρα (χαρακτήρα που μάλλον κληρονόμησε από τον αείμνηστο θείο της Βαγγέλη Παύλου) και μακάρι να εκλεγεί και να ομορφύνει το Δημοτικό Συμβούλιο. Καλή επιτυχία και στα δυο νέα αυτά πρόσωπα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog