Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση Μπερλουσκόνι υπέρ της 17χρονης

- Advertisement -

Συνεχίζεται ο σάλος στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης για το νέο σκάνδαλο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος φέρεται να είχε σεξουαλικές επαφές με μια ανήλικη από το Μαρόκο.Το Σάββατο (30/10), οι εφημερίδες “Κορριέρε Ντέλλα Σέρα” και “Ρεπούμπλικα” αναφέρουν πως ο Μπερλουσκόνι παρενέβη υπέρ της 17χρονης όταν συνελήφθη για κλοπή, όπως υποστηρίζει σε γραπτή έκθεσή του, ο Πιέτρο Οστούνι, ανώτερος υπάλληλος της Αστυνομίας του Μιλάνου.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, όπως γράφει η “Ιλ Μεσσατζέρο”, είπε στον Οστούνι πως “γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενείς, του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να μην μεταφερθεί σε κοινότητα για την φιλοξενία ανηλίκων, αλλά να δοθεί, με προσωρινή ανάθεση, σε κάποιο άτομο άμεσης εμπιστοσύνης“.

Υπάρχουν, μάλιστα, έγγραφα του ιταλικού Υπουργείου Εσωτερικών ωστόσο ο Καβαλιέρε συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο θέμα.

Οι δημοσιογράφοι της Ιταλίας ζητούν από τους ανακριτές να διαλευκάνουν το θέμα και αν όντως έγινε το τηλεφώνημα για τη διευκόλυνση της Μαροκινής.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, φιλοξενεί δηλώσεις ατόμων που γνώριζαν τη 17χρονη και αναφέρουν πως τους είχε εκμυστηρευτεί ότι γνώριζε τον Καβαλιέρε και της χάριζε πανάκριβα δώρα όπως ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του, ο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται πως απλώς “προσπάθησε να βοηθήσει μια κοπέλα που βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση“.

Επιπλέον, η εφημερίδα “Ιλ Μεσσατζέρο” κάνει λόγο για φωτογραφίες από πάρτι του Καβαλιέρε στα οποία συμμετείχε η Καριμά ωστόσο είναι καλά φυλαγμένες σε κινητό τηλέφωνο και κανείς δε γνωρίζει πότε θα δουν το φως της δημοσιότητας.
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog