Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Party νίκης για το Γιώργο Πετρίτση

- Advertisement -
Πολύ μικρό, τελικά, απεδείχθη το cafe bar WAVES για τη βραδιά ΝΕΟΛΑΙΑΣ που διοργάνωσε ο επικεφαλής του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ, καθώς η προσέλευση των νέων ήταν όχι μόνο εντυπωσιακή αλλά και πρωτοφανής.

Τα νιάτα μας, όλο χάρη, ζωντάνια και ομορφιά, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση και ξεφάντωσαν μέχρι τις πρωινές ώρες στους ρυθμούς της μουσικής. Πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι πλαισίωναν συνεχώς τον Γιώργο Πετρίτση, τον δικό τους Γιώργο, το φίλο τους, τον άνθρωπο που χρόνια τώρα πάντα έχουν δίπλα τους.
       Με τη δυναμική τους παρουσία οι νέοι μας, όχι μόνο έδειξαν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους αλλά και επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο Γιώργο Πετρίτση, στο πρόσωπό του οποίου εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.
       Δικαιολογημένα λοιπόν η βραδιά ΝΕΟΛΑΙΑΣ που διοργάνωσε ο επικεφαλής του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ έγινε ο προάγγελος της ΝΙΚΗΣ στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεβρίου.
Από το blog του Γ. Πετρίτση (gpetritsis.blogspot.com)
- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήμουν κι εγώ εκεί!Η αλήθεια είναι ότι κατά την είσοδο προς το waves κατά της 12… ήταν δύσκολο να μπεις μέσα από το αδιαχώρητο.Μια γιορτή για νέους με άρωμα νίκης και επιτυχίας!!!

  2. Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΛΑΓΟ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ …

  3. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ PARTY ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ,ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  4. Ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας

    Ο Πετριτσης ειναι ο μονος υποψηφιος που δεν καταφερε να κλεισει συνδυασμο με το μεγιστο αριθμο υποψηφιων αλλα ισα ισα επιασε το ελαχιστο

    Τα λοιπα περι νικης περισσοτερο σε κακο του βγαινουν και δινουν πατημα για περιπαικτικα σχολια παρα καλο του κανουν του Γιωργου

  5. ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΓΙΝΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΩΑ ΕΛΕΥΣΗ ΤΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  6. Δεν νομίζω ότι ο ΠΕτρίτσης περίμενε τόση αποδοχή για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Τελικά μήπως τον έχουν κάποιοι υποτιμήσει γιατί έτσι τους συμφέρει. Η κάλπη θα δείξει!!!

  7. Ο χαρακτήρας του Γιώργου είναι τέτοιος που οι ΝΕΟΙ τον νιωθουμε σαν δικό μας άνθρωπο. Γελαστός, προσιτός με ιδέες που προσεγγίζει τους νέους και γίνεται αμέσως ΑΓΑΠΗΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΪΑΣ.

  8. Μόνο που το μαγαζί ήταν σχεδόν ολόκληρο prive για το συνδυασμό. (αυτό για τους κακοήθεις σχολιαστές που ζήλεψαν λιγάκι όπως ο Περικλής)…..Δεν πειράζει πρέπει να προετοιμάζεστε για τις 8 Νοεμβρίου……..

  9. καλα ρε δε ξερετε τι σας γινεται??θα [ατε να ψηφισετε τον αλλο με τα ψευτικα δοντια, η τον αλλο που δε ξερει να μιλησει, η μηπως τον αλλο που ειναι παλια σαβουρα της πολης?ο τελευταιος πηρε ολους τους κεραταδες απο τους Αγ,θεοδωρους,κ ολα τα τελειωματα απο το λουτρακι για να γεμισει λαο!ενω ο κυριος πετριτσης δεν εχει μαζεψει τη σαβουρα ολη,κ εχει κ προσωπο κυριλε.κανει τη διαφορα..οτι κ να λεμε!κ οποιος θελει να μαθει για τους κεραταδες,μπορει να με ρωτησει.να αναλυσω το θεμα.

  10. Το πάρτυ του Πετρίτση είχε απίστευτο κόσμο, ότι και να λένε κάποιοι. Τι θέλεις να μας πεις ρε 2:35, ότι όλοι αυτοί στριμώχτηκαν τυχαία στο συγκεκριμένο μαγαζί για να πιουν το ποτάκι τους εκείνη τη μέρα. αραγε συμβαίνει κάθε Σάββατο αυτό?
    Και το σημαντικότερο για εμάς που είμαστε εκεί είναι ότι το κέφι και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί.
    Και παρεπιπτόντως φίλε 2:31, το ελάχιστο του ψηφοδελτίου είναι 51 άτομα……για να μαθαίνεις….

  11. γιατι ρε παιδια τετοια χολή? ποιος υποτιμησε τον Πετρίτση? το μονο που λεχθηκε ηταν ότι το Σάββατο βράδι..στο waves ή στο fourteen ή κάπου αλλού δεν είναι συγκρίσιμο στοιχειο. Εα ντο εκανε παρασκευη βραδι σε ακποιο αλλο μαγαζι τοτε θα ηταν συγκρίσιμο.Εαν ο Γκιώνης έκανε την συγκέντρωση στο fourteen όπου εχει καλες σχεσεις με τον Κο Μητρογιάννη θα λέγαμε τ΄τοε ότα θα ξεφύγει απο την πρώτη Κυριακή. Βρε παιδιά ηρεμήστε…. παρτυ ήταν. Ολοι για πρώτη φορά έκαναν μια νεα πρωτοβουλία οσο αφορα τον εκλογικό τους σχεδιασμό. Θα πρέπει να σκέφτεστε ότι ολοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί με 65 μέλη υποψηφίους δημοτικους συμβούλους απο 3 φίλους μέσο όρο να φέρει καποιος τότε μιλάμε για περίπου 200 άτομα κόσμο. Πιστευει κανεις οτι τα 200 άτομα θα εκλέξουν δήμαρχο?? Και οτι όλοι ο ιφίλοι θα ψηφίσουν Πετρίτση ή Γκιώνη ή Παύλου ή Λογοθέτη? Ηρεμήστε και συγκεντρωθείτε γιατί η εκλογές είναι πολύ σπουδαία διαδικασία που θα μας δώσει την δυνατότητα να εκλέξουμε Δήμαρχο. Προσοχή λοιπόν και αφήστε τις ακρώτητες.

  12. ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ 80 ο/ο ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς κάνετε πάρτυ! έλεος…Φαντάζομαι πόσα χρήματα σπαταλήθηκαν για άλλη μια φορά σε ανούσια πράγματα και ιδίως στο πιοτό, για να γίνουν μερικοί και μερικές ντίρλα! Έλεος! Μπορούσε με αυτά τα χρήματα να ταίσει 5-6 στόματα που πεινάνε αυτή την στιγμή στο Λουτράκι! Αλλά ο καπιταλισμός και αυτού του συνδιασμού μου θέλουν πάρτυ! Φαντάζομαι τις ψεύτικες φάτσες που κυριαρχούσαν εκείνο το βράδυ κ μου 'ρχετε εμετός! Κρυμμένοι πίσω από Guggi, burberry's κτλπ. Μετά μας μιλούν για παιδεία, ανθρωπιά, οικονομία, ανάπτυξη! ΑΙΣΧΟΣ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ! ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!

  14. ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

  15. KANTE ΛΙΓΟ PHOTOSHOP ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ FOURTEEN?

  16. ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ WAVES ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ???ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΛΕΨΑΝ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!Κ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!

  17. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ Ο ΝΕΟΣ, Ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ, Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ??? ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ WAVES ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog