Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι απόψεις των μελών της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά

- Advertisement -

Στην ανακύκλωση, την οικονομία της υπαίθρου, τις βιολογικές καλλιέργειες, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και γενικώς σε ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα της «Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά» ―που στοχεύει στην προώθηση δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης και στο «πρασίνισμα» της οικονομίας― αναφέρθηκε ο επικεφαλής της και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Λάμπρος Μπούκλης, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

«Μόνο μέσα από παρόμοιες πρωτοβουλίες μπορούμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά στην κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική κρίση και το Μνημόνιο», τόνισε ο ομιλητής, παρουσία εκατοντάδων πολιτών.
Ανέφερε, επίσης, ότι «δεν πρέπει να ενδίδουμε ούτε στον αναχωρητισμό, ούτε στο στείρο καταγγελτισμό, ούτε στο λαϊκισμό, αλλά αντιθέτως, να επιδιώξουμε προτάσεις και λύσεις βιώσιμες που θα προάγουν την καθημερινότητα του πολίτη, θα προστατεύουν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής και θα διασφαλίζουν το εισόδημα των εργαζομένων».
Τέλος, ο κ. Μπούκλης τόνισε την αναγκαιότητα για επαναπατρισμό των Πελοποννησίων από την πρωτεύουσα στο Μοριά, ως μια ευκαιρία για το ζωντάνεμά του. Αυτό, βεβαίως, προϋποθέτει ανάπτυξη των κοινωνικών υποδομών (υγείας, πρόνοιας, εκπαίδευσης, μετακίνησης κ.λπ.) στην Πελοπόννησο.
Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Βασίλης Κελλάρης και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά, κ. Λάμπρος Παπαθεοδώρου.
Ο κ. Παπαθεοδώρου, ανοίγοντας την προεκλογική συγκέντρωση της Οικολογικής Συμπολιτείας, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Λουτρακίου και ανέπτυξε τις προτάσεις της παράταξης για το νερό, τη μαρίνα κ.ά.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου, κ. Νίκος Λόης.
• Την επομένη, Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, ομάδα της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά, αποτελούμενη από τον κ. Λάμπρο Μπούκλη, τον κ. Βασίλη Κελλάρη, τον κ. Λάμπρο Παπαθεοδώρου, την κ. Φαίη Σταματιάδη και τον κ. Γιάννη Μαχαίρα (φωτογρ.), επισκέφθηκε τους Αγίους Θεοδώρους, περιηγήθηκε την πόλη, μίλησε με τους κατοίκους και διένειμε φυλλάδια της Συμπολιτείας.

isthmos.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog