Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά Περιφερειάρχη μου!

- Advertisement -

Είναι πολλά τα λεφτά Περιφεριάρχη μου! Αυτός ο τίτλος ταιριάζει “γάντι” στους υποψήφιους Περιφεριάρχες όλης της χώρας, αφού οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη, παρουσιάζουν μία σημαντική ιδιατερότητα, που θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πολύ καλά πριν πάμε – ή δεν πάμε- να ψηφίσουμε!
 Αυτή τη φορά, πέρα από τους κατά τόπους Δημάρχους, καλούμαστε να αναδείξουμε “μικρούς πρωθυπουργούς” με τεράστιες αρμοδιότητες ..
..και -κυρίως- μεγάλα κονδύλια τα οποία θα κληθούν να διαχειριστούν!
 Οι άνθρωποι που εμείς θα επιλέξουμε για περιφερειάρχες, από την 1/1/2011 θα κινούν τα νήµατα για τα βασικότερα θέµατα της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ζωής ! Θα ελέγχουν την αγορά, θα δίνουν άδειες σε επιχειρήσεις, θα διαχειρίζονται τα σκουπίδια και  το επίπεδο διαβίωσής μας, θα αναθέτουν αναπτυξιακά προγράµµατα, θα επιβλέπουν νοσοκομεία, θα κατασκευάζουν δρόμους, θα απορροφούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ …
 Ειδικά δε για τις Περιφέρειες της Αττικής και της Μακεδονίας, οι αρµοδιότητες θα περιλαμβάνουν και την εποπτεία των λαϊκών αγορών και τη διενέργεια ελέγχων από κοινού µε τον ΕΦΕΤ, προγράμματα για την αντιµετώπιση της ατµοσφαιρικής ρύπανσης, διαχείριση των πάρκων και χώρων πρασίνου µητροπολιτικού χαρακτήρα, τον έλεγχο των διαφηµιστικών πινακίδων στο οδικό δίκτυο, µελέτες σήµανσης, σηµατοδότησης και ηλεκτροφωτισµού των δρόµων, καθώς και όλο το σχεδιασµό για την αντιµετώπιση εκτάκτων καταστάσεων, αντιπυρικής προστασίας ή το σχεδιασµό αναδασώσεων….
 Είναι σαφές ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ! Κι αφού – αν κρίνω από πολλές εκ των υποψηφιοτήτων- οι ίδιοι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, είναι ώρα να το αντιληφθούμε εμείς οι ψηφοφόροι! Εστω και την τελευταία στιγμή!
 Οι περιφερειάρχες που θα εκελγούν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, πρέπει να συγκεντρώνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Εντιμότητα
2. Ευφυία
3. Διοκητικές Ικανότητες και εμπειρία
4. Υψηλό επίπεδο ευθύνης για την σοβαρότητα της θέσης τους

 Και όλα αυτά, τα ζητάμε από έναν έλληνα πολιτικό! Γι αυτό σας λέω: είναι δύσκολα τα πράγματα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Και  ο ψηφοφόρος την σωστή κρίση του!
 Λάζαρος Στεργίου
 Επικοινωνιολόγος

*pylestv

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελπιζω οι ψηφοφοροι να επιλεξουν εκεινους τους ανθρωπους που πιστευουν σε καποιες Αξιες και εχουν
    καποιες αρχες,κι΄οχι σε κεινους που αλλο δεν ειχαν
    να κανουν,παρα μονο κωλοτουμπες,κατα πως λεει και η λαϊκη ρηση¨ "που πηγαινεις γιαννη? οπου γερνει το τηγανι".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog