Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Βολτς Μαριλύν

Ιδιωτικός Υπάλληλος
(Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας)

Η ιδανική πόλη που θα εξέφραζε το πνεύμα των νέων, θα έσφυγε από ζωή και δράση. Με μια καθημερινότητα πλημμυρισμένη από χρώματα και μουσική ώστε να καταργούσε τη ρουτίνα του γκρίζου της τσιμεντούπολης. Που με τις ποικίλες δραστηριότητες θα ξαναζωντάνευε τα όνειρά τους.

Στο συνδυασμό μας, σκεφτόμαστε σαν ομάδα που πιστεύει ακόμα στα όνειρα, κι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ναυτοπούλου Κατερίνα

Συνταξιούχος Εμπορικής Τράπεζας.
(Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας)

Σαν πολίτης κι εγώ αυτού του τόπου και έχοντας γνώση για τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας τα οποία έχουν αντίκτυπο και στην προσωπική μας ζωή, δυσχεραίνοντας την καθημερινότητά μας, αποφάσισα να μην κάθομαι σαν απλός θεατής, αλλά να λάβω ενεργά δράση.

Σκοπεύω λοιπόν να διοχετεύσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου κατεβαίνοντας ως υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Πετρίτση.

Συρίγος Χρήστος
Πλοίαρχος Α’ Εμπορικού Ναυτικού.
(Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας)


Η αρετή και το φιλότιμο είναι λέξεις μοναδικές-ελληνικές και σημαίνουν καλοσύνη, αγάπη, ανθρωπιά, διαφάνεια, θυσία για τον συνάνθρωπο, ενδιαφέρον για τον πολίτη (Δημότη), προσφορά για το σύνολο, μηδενικό ΕΓΩ.

Αυτά τα βρήκα στον αυριανό Δήμαρχο Γιώργο Πετρίτση, Χ.ΣΥΡΙΓΟΣ-ταξιδευτής του κόσμου και του νου.

ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ ΓΙΟΥΛΗ
Επιχειρηματίας
(Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας)

Η απόφαση συμμετοχής μου στον συνδυασμό του αυριανού ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γιώργου Πετρίτση είναι γιατί πιστεύω στην εντιμότητα, στο ήθος, στην εργατικότητα και προπαντός στην τεχνογνωσία του, στοιχεία απαραίτητα για ένα ΔΗΜΑΡΧΟ που νοιάζεται για τον τόπο του.