Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Βήμα των υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού “ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”

- Advertisement -

Ελένη Ζερβού
Τεχνικός Πολιτικός Μηχανικός
( Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)

Ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά και ζητώ την ψήφο σας γιατί είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο να κάνω την πόλη στην οποία ζω εγώ, η οικογένειά μου και εσείς όσο καλύτερη γίνετε και όσο καλύτερη θέλουμε.

Θα ήθελα τέλος το μήνυμα των φετινών εκλογών να είναι το εξής:«Οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από καλούς πολίτες που δε πάνε να ψηφίσουν».

 
 
Σταυρόπουλος Κώστας
Αρχιτέκτων Μηχανικός
( Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)
Ζω και εργάζομαι στο Λουτράκι, όπου και μεγάλωσα. Επιθυμώ να προσφέρω στον τόπο μου και στο νέο διευρυμένο δήμο μας. Γνωρίζω το Γιώργο Πετρίτση τόσο προσωπικά, όσο και μέσω επαγγελματικών συνεργασιών.
Πιστεύω ότι με τη συνδρομή και των υπολοίπων συνυποψηφίων μας έχουμε τη δυνατότητα υλοποιώντας το πρόγραμμά μας για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων να πραγματοποιήσουμε το όραμα των συνδημοτών μας.
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία και στα δύο αξιόλογα παιδιά του νέου συνδυασμού. Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους του τεχνικού κόσμου, γιατί οι γνώσεις τους είναι απαραίτητες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του δήμου μας.

  2. Καλοι οι μηχανικοι αλλα οταν η καμπανια του Πετριτση εχει τη χειροτερη αισθητικη απο ολους πως να τον εμπιστευτω οτι θα φτιαξει τον τοπο;

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΣΧΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ Ο Κ. ΜΠΑΚΟΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΗ ΤΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Ο ΜΠΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΤΙ

  4. ΑΦΕΝΟΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. !!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΤΙΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ?
    ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ? ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ?
    Ε? ΜΗΠΩΣ??????

  6. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχετε βάλει όλοι σας με τον Γ.Πετρίτση.Επειδή είναι ένας άξιος επαγγελματίας;Επείδη τόσα χρόνια ήταν ένας ικανός αντινομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος;Ή επειδή αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος και ενοχλεί κάποιους!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog