Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Eίναι καιρός να βγάλει το Λουτράκι δήμαρχο.

- Advertisement -

Είναι γεγονός ότι όλοι μα όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι δίνουν μεγάλη σημασία στις περιφερειακές περιοχές του δήμου μας και αφήνουν το Λουτράκι στην ‘απέξω’.Θα έρθει μεγάλος ταμπλάς σε δύο…
…ειδικά υποψηφίους δημάρχους που θεωρούνε τους εαυτούς τους με το ένα πόδι στην δεύτερη Κυριακή,μετά τον όπως φαίνεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να αποφασίσει το Λουτράκι με τους 12000 σταυρούς ποιόν θέλει για δήμαρχο και ποιόν αντιπολίτευση γιατί θεωρώ ότι είναι και το πιο δίκαιο!Ευχαριστώ για την δημοσίευση

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πες μας τι πινεις ….

    ακου ο Γκιωνης 1ος?

    σε ποια γκαλοπ ?

    σε αυτα που το 60% των ερωτηθεντων αρνηθηκε να πει τι ψηφιζει ……

    ελεος ρε μαναρι βραδυατικα !!!!!

  2. Είμαι αυτός που έστειλε το μήνυμα στα παιδιά και ευχαριστώ και πάλι για την δημοσίευση.Ρε φίλε πως μπορούμε να βάλουμε ένα στοιχηματάκι για την πρωτιά;έλα τώρα που περνάω και δύσκολα να βγάλουμε και τίποτις,για έλα!

  3. ασε βρε στοιχιματατζη!!!

    κρατα τα λεφτα σου, θα σου χρειαστουν …

    εδω δεν βγηκε 1ος το 2006 με ολα οσα εγιναν τοτε και το ρευμα σαφως υπερ του, θα βγει τωρα που τον βριζουν ολοι?

    που ζεις στο Παρισι ή στην Ειλατ ?

  4. Πολύ καλός ο 9:32!!!! Μα είναι δυνατόν να είναι πρώτος ο Γκιώνης? Με ένα 32% ξεκίνησε και τότε ειχαν γυρίσει και οι πετρες και όπου και να πήγαινες άκουγες Γκιώνη. Και τώρα με τόσες αστοχίες και τόσες αδυναμίες ακόμη πιστεύετε ότι ο Γκιώνης θα είναι πρώτος?
    Ολα τα μεσα ενημέρωσης έγραφαν για τον Γκιώνη και ο Γιαλοψός με έκτακτες εκδόσεις που μας μοιραζε είτε το θέλαμε είτε όχι στα σπίτια μας τα έδινε όλα για τον Γκιώνη?
    θυμαστε τα φυλλάδια των ανένταχτων και καλά που μέσα στο δημοτικό συμβούλιο παραδέχτηκαν ότι ήταν μέσα απο την Παρέμβαση?
    Θυμάστε τι γινόταν στην κοινωνία…φτάνει πιά..για το φάγωμα χρημάτων για το δημαρχείο απο τον Παύλου. Και για΄ολα δικαιώθηκε απο την δικαιοσύνη.
    Τωρα ποιος είναι ο αντίλογος?
    Ο Πούλου ήταν και είναι Ικανός. Δεν μπορεί να το αμφισβητίσει πλέον κανείς αυτό.Ακόμη και οι ορκωτοί λογιστές που όρισε ο Γκιώνης για το ταμείο της ΔΑΕΤ.. και του Δήμου και έδωσαν τα εύσημα με τον χαρακτηριστικό τρόπο που είπαν.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    Γιατι εάν ήταν όπως τα έλεγε ο Γκιώνης στα οικονομικά τότε καμία τράπεζα δεν θα έδινε δάνειο σε έναν υπερχρεωμένο ΔΉΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΟ.

    Εαν είσαι απο τους ανθρώπους της Παρέμβασης Πολιτών και μάλιστα βολεμένος τότε ψήφισε ξανα τον Γκιώνη.Εγω δεν θα κάνω δεύτερη φορά το ίδιο λάθος.
    Παραπαλανήθηκα και δεν θα επιτρέψω στον Γκιώνη να μου το ξανακάνει.

    Σε ευχαριστώ για την δημοσίευση.

  5. @7:23
    poulo tin patises….. ides kamia fora? agapa o theos ton klefti ala agapa kai ton nikokiri… anti gia Paulou egrapse Poulou??? to diko sou onoma e?? xaxa
    ala ithela na ixera ti pexnidi pezete esi kai o iliakopoulos piso apo tin plati tou logotheti pou den sas exei pari xampari akoma na sas plakosi stis klotsies…. anerga lamogia

  6. @ 3:22.. νομιζω οτι τα συμπαρασματα σου ειναι λάθος αλλά δεν νομίζω ότι θα σε πείσω κιόλας.
    Δεν είμαι ο Πούλος,ο κύριος που αναφέρεσαι έχει δική του στήλη σε άλλο blog.
    Εαν γράψεις ελληνικά τότε η διαφορά είναι σε ένα γράμμα.Το Παύλου – Πούλου…στο Α.
    Εαν γράψεις greekenglish και όπως το γράφεις εσύ τότε η διαφορά είναι σε δύο γράμματα..
    PAVLOU – POULOU.Αλλα σημασία έχει να το γράψεις και σωστά.Βλέπεις ότι η διαφοροποίηση των δύο γραμμάτων δίνει τελείως διαφορετικό συμπέρασμα απο αυτό που έγραψες.Οποτε θεωρώ ότι η όλη σκέψη σου είναι προκατελημμένη.
    Δεν υπερασπίζομαι τόν Πούλο γιατι πολύ απλά δεν τον ξέρω.Υπερασπίζομαι όμως την γνώμη μου και την αιτιολογημένη για εμενα αποψή μου.Και εσύ αντί να μου απαντήσεις εάν έχω δίκιο ή άδικο μου λές για σενάρια και θεωρίες.

    Παντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο που σπατάλησες να μου απαντήσεις.Απλά δεν με κάλυψες με τις θεωρίες συνομωσίας.

  7. Το σαμποταρισμα του προαστιακου εκ μερους του απερχομενου δημαρχου Γκιωνη πιστευω οτι διαδραματισε ρολο στην ηττα του.Εκτος αυτου οι οψιμες τελευταια διαβεβαιωσεις του οτι θα αγωνιστει για την ελευση του σιδηροδρομου εκ νεου στη πολη φαινεται οτι δεν επεισαν για την ειλικρινη προθεση για κατι τετοιο.Και πως να επειθε εξαλου αφου ειναι γνωστο οτι το τρενο θα ξαναερχοταν στο Λουτρακι αν δε συναντουσε την επιμονη οσο και αμετακινητη αρνηση της δημοτικης αρχης.Ετσι φτασαμε σημερα τοσες πολεις να απολαμβανουν τα οφελη του προαστιακου με τελευταιο παραδειγμα τη Χαλκιδα και το Λουτρακι να μενει πισω.Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog