Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβασε τον πήχη ο Γ. Πετρίτσης στη κεντρική προεκλογική του ομιλία

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του Γ. Πετρίτση, για να παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Ο Γιώργος Πετρίτσης, παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του “Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία”, ασκώντας κριτική στα “κακώς κείμενα” των τελευταίων 16 ετών και με απλό και μεστό λόγο προέτρεψε τον κόσμο να εμπιστευτεί τον ίδιο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του.

Τόνισε, δε, ότι τα έργα που έχουν γίνει, όπως ο Περιφερειακός δρόμος Λουτρακίου, το 2ο Δημοτικό Αγίων Θεοδώρων, η είσοδος Λουτρακίου, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτησης για παιδιά με ειδικές Ανάγκες στην Κυρά Βρύση, φέρουν τη Νομαρχιακή υπογραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που θα μιλήσει στους Αγίους Θεοδώρους, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο, τους νέους συνδημότες μας σύμφωνα με το νέο Καλικρατικό δήμο.

Τέλος, παρουσίασε για ακόμη μία φορά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ενώ στο τέλος, αρκετά πυροτεχνήματα έδωσαν χρώμα στον Λουτρακιώτικο ουρανό.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΤΕΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΗ. ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ?????

  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ) Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!!!

  3. Η συγκέντρωση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή!!!Ο κύριος Πετρίτσης με απλά λόγια χωρίς φαμφάρες και διθυράμβους ανέλυσε το πρόγραμμα του και το σημαντικότερο είναι ότι ήταν κατανοητός από όλους.Είναι σίγουρο ότι θα πετύχει όταν εκλεγεί.

  4. Ο Πετρίτσης στην κεντρική ομιλία του στο Λουτράκι είχε πολύ κόσμο και καλό κόσμο. Η ομιλία του ήταν πολύ ανθρώπινη κατανοητή και χωρίς ασάφειες και αερολογίες.
    Κοινό με υποψήφιους συμβούλους και υποψήφιο Δήμαρχο όλοι μια αγκαλιά!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…

  5. ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog