Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του Γ. Πετρίτση, για να παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Ο Γιώργος Πετρίτσης, παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του “Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία”, ασκώντας κριτική στα “κακώς κείμενα” των τελευταίων 16 ετών και με απλό και μεστό λόγο προέτρεψε τον κόσμο να εμπιστευτεί τον ίδιο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του.

Τόνισε, δε, ότι τα έργα που έχουν γίνει, όπως ο Περιφερειακός δρόμος Λουτρακίου, το 2ο Δημοτικό Αγίων Θεοδώρων, η είσοδος Λουτρακίου, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτησης για παιδιά με ειδικές Ανάγκες στην Κυρά Βρύση, φέρουν τη Νομαρχιακή υπογραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που θα μιλήσει στους Αγίους Θεοδώρους, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο, τους νέους συνδημότες μας σύμφωνα με το νέο Καλικρατικό δήμο.

Τέλος, παρουσίασε για ακόμη μία φορά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ενώ στο τέλος, αρκετά πυροτεχνήματα έδωσαν χρώμα στον Λουτρακιώτικο ουρανό.