Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Γωγώ Κανάκη,μια πραγματική εργάτρια του πολιτισμού,δηλώνει:

- Advertisement -

Φίλες και φίλοι,
Ζω και εργάζομαι 32 ολόκληρα χρόνια στο Λουτράκι. Έχω ενδιαφερθεί για τα κοινά και ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Και όπως όλοι μας νοιάζομαι για τον τόπο μου. Για τον τόπο που ζούμε και θα παραλάβουν στο μέλλον τα παιδιά μας.
Για το καλό του τόπου μας, σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι επιτακτική η ....επιλογή ενός Δημάρχου που θα έχει τα απαιτούμενα προσόντα και την εμπειρία για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του Νέου μεγάλου Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων και να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα και τα προβλήματα που οξύνονται ακόμα περισσότερο λόγω και της οικονομικής κρίσης.
Για αυτό και εγώ συμμετέχω σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό του Παύλου Παύλου «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση».
Γιατί συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την εμπειρία του επικεφαλής με την όρεξη για δουλειά και τις φρέσκες ιδέες των υποψηφίων συμβούλων.
Δώστε μου τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό συμβούλιο. Δώστε μας τη δύναμη να ξαναδώσουμε στο Δήμο μας τη θέση που του αξίζει και να τον πάμε ακόμα πιο μπροστά.
Γωγώ Κανάκη
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος
με το συνδυασμό Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
του Παύλου Παύλου
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog