Μεγαλειώδης ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική ομιλία του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας, Γιώργου Γκιώνη στο εκλογικό του κέντρο στο Λουτράκι.

Ένας δήμαρχος με πυγμή και γεμάτος σθενος, κατάφερε να συνεπάρει το πλήθος με την ειλικρίνειά του και τον γεμάτο ένταση λόγο του. Υπερασπίστηκε το έργο που έκανε η Παρέμβαση στην πρώτη θητεία της και παραδέχτηκε τα όποια λάθη του. “Κάναμε πολλά και μεγάλα έργα μένοντας πιστοί στην υπόσχεση που είχαμε δώσει στις προηγούμενες εκλογές. Δουλεύουμε και παλεύουμε καθημερινώς για να φέρουμε εις πέρας 45 μεγάλα και μικρά έργα που μας κάνουν υπερήφανους για το σήμερα και το αύριο. Κάναμε όμως και λάθη και έχουμε το θάρρος να είμαστε σήμερα μπροστά σας για να σας υποσχεθούμε ότι θα τα διορθώσουμε”.

Χαρακτήρισε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που εκπόνησε η Παρέμβαση, ως το εργαλείο που θα δώσει ανάπτυξη στο δήμο για τα επόμενα 30 χρόνια ενώ έδωσε τέλος στις φημολογίες περί δανείων καθώς όπως τόνισε: “Ο δήμος, δεν έχει πάρει κανένα δάνειο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία μας. Από τα 7 εκατομμύρια, που πήρε δάνειο η ΔΑΕΤ για να ολοκληρωθεί το Τhermal Spa, έχει ήδη αποπληρωθεί το 1/3”.

Τόνισε, δε, τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον ίδιο και το συνδυασμό του για να συνενωθεί το Λουτράκι στα πλαίσια του νέου Καλλικρατικού δήμου, με τους Αγίους θεοδώρους και όχι με την Κόρινθο, ενώ υποσχέθηκε ότι “στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα διορθώσουμε το λάθος της Βουλής και θα προσθέσουμε την Περαχώρα στο όνομα του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων”.

Τέλος, αφού παρουσίασε για άλλη μία φορά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του “Δημοτική Ανανετική Παρέμβαση Πολιτών”, θέλησε να απευθύνει ένα τελευταίο μήνυμα προς τους πολίτες: “Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Είναι η ώρα που αποφασίζετε εσείς ποιόν θέλετε για δήμαρχό σας. Σας καλώ στην κάλπη και όχι στην αποχή. Η ψήφος σας, μας ανοίγει το δρόμο για να κάνουμε το μέλλον, πράξη”.