Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Γκιώνης: “Τα έργα μας μιλούν από μόνα τους”

- Advertisement -

Μεγαλειώδης ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική ομιλία του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας, Γιώργου Γκιώνη στο εκλογικό του κέντρο στο Λουτράκι.

Ένας δήμαρχος με πυγμή και γεμάτος σθενος, κατάφερε να συνεπάρει το πλήθος με την ειλικρίνειά του και τον γεμάτο ένταση λόγο του. Υπερασπίστηκε το έργο που έκανε η Παρέμβαση στην πρώτη θητεία της και παραδέχτηκε τα όποια λάθη του. “Κάναμε πολλά και μεγάλα έργα μένοντας πιστοί στην υπόσχεση που είχαμε δώσει στις προηγούμενες εκλογές. Δουλεύουμε και παλεύουμε καθημερινώς για να φέρουμε εις πέρας 45 μεγάλα και μικρά έργα που μας κάνουν υπερήφανους για το σήμερα και το αύριο. Κάναμε όμως και λάθη και έχουμε το θάρρος να είμαστε σήμερα μπροστά σας για να σας υποσχεθούμε ότι θα τα διορθώσουμε”.

Χαρακτήρισε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που εκπόνησε η Παρέμβαση, ως το εργαλείο που θα δώσει ανάπτυξη στο δήμο για τα επόμενα 30 χρόνια ενώ έδωσε τέλος στις φημολογίες περί δανείων καθώς όπως τόνισε: “Ο δήμος, δεν έχει πάρει κανένα δάνειο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία μας. Από τα 7 εκατομμύρια, που πήρε δάνειο η ΔΑΕΤ για να ολοκληρωθεί το Τhermal Spa, έχει ήδη αποπληρωθεί το 1/3”.

Τόνισε, δε, τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον ίδιο και το συνδυασμό του για να συνενωθεί το Λουτράκι στα πλαίσια του νέου Καλλικρατικού δήμου, με τους Αγίους θεοδώρους και όχι με την Κόρινθο, ενώ υποσχέθηκε ότι “στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα διορθώσουμε το λάθος της Βουλής και θα προσθέσουμε την Περαχώρα στο όνομα του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων”.

Τέλος, αφού παρουσίασε για άλλη μία φορά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του “Δημοτική Ανανετική Παρέμβαση Πολιτών”, θέλησε να απευθύνει ένα τελευταίο μήνυμα προς τους πολίτες: “Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Είναι η ώρα που αποφασίζετε εσείς ποιόν θέλετε για δήμαρχό σας. Σας καλώ στην κάλπη και όχι στην αποχή. Η ψήφος σας, μας ανοίγει το δρόμο για να κάνουμε το μέλλον, πράξη”.

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 'Τα εργα μιλουν απο μονα τους' το ιδιο και η τσεπη μας που τα κοστη τους ξεπερασαν 4 φορεσ το κανονικο! υπερβολη?δε νομιζω! αλλα ξεχασα λεφτα υπάρχουν γιατι να ειμαστε μιζεροι?

  2. δαγκώθηκε η γλωσσίτσα ορισμένων φιδιών κολοβών με την παρουσία του δημάρχου μας σήμερα,γιώργο προχώρα είμαστε μαζί σου!
    ήρα

  3. να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μιχάλη και στον Άλεξ,τα παιδιά του loutrakiblog για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν σήμερα,άπαιχτοι

  4. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ… ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΚΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΜΕ!!!!!!!!!!!

  5. Ότι και να πείτε, ένας τόλμησε να μιλήσει στην πλατεία του ΚΤΕΛ και στη πλατεία της Περαχώρας και να τις γεμίσει και τις δυο. Ότι και να λέτε κατά τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  6. Περίμενα υπομονετικά να ακούσω για το έλλειμα των 6 εκ. ευρώ, για το δάνειο των 7 εκ. ευρώ, για την υπέρβαση του συνόλου των έργων, για το 1.5 ζημιά των δημ. επιχειρήσεων ετησίως, για την παντελή απώλεια τουριστών, για την απομάκρυνση αυτών που τον πίστεψαν, για το ευχαριστώ στα σχεδόν τελειωμένα έργα που βρήκε για να τα περατώσει, για τον προαστιακό, για τη μαρίνα και για όλα τα υπόλοιπα, αλλά τίποτα. Τσάμπα περίμενα. Τσάμπα 4 χρόνια πεταμένα από την προοπτική του τόπου.

  7. Μπράβο Γιώργο, να μάθουν να σου παίρνουν την δημαρχία. Και εσύ για να τους εκδικηθείς τους παραδίδεις χρέη, ζημιογόνες εταιρείες, υποχρεώσεις και μηδενική οργάνωση.

  8. 1:31 μήπως έχεις μπερδέψει την έννοια "γεμίζω την πλατεία ΚΤΕΛ"? Γιατί αν κρίνω από τη διάταξη του κόσμου και τον αριθμό, η συγκέντρωση του ΛΟΓΟΘΕΤΗ ήταν αντικειμενικά αποτυχημένη!!!!!! Δεν ξέρω τι κάνατε στην περαχώρα, αλλά δεν βλέπω φωτο!!!!!!!

  9. ΧΘΕΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ – ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΟΛΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΚΙΩΝΗΣ 300 ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ – Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ – ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ….ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ….

  10. ΧΑ ΧΑ ΧΑ μου αρέσει που φτιάχνεστε μόνοι σας. Μεγαλειώδης ομιλία (φώναζε από θυμό για τα γκαλοπ), φοβερός λαός (με ανάμεσα 5 αυτοκίνητα για όγκο), τίποτα οι άλλοι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ κατάσταση για γέλια.

  11. Ωραία ψέματα και αποπλάνηση των ψηφοφόρων ως συνήθως. 45 έργα (τα 30 τα βρήκε έτοιμα σχεδόν και άλλα 11 δεν έχουν περατωθεί). 7.5 εκ. ταμείο τη στιγμή που τα έργα με άνω του 50% περάτωση προς παράδοση έχουν εκταμίευση 13 εκ ευρώ (άρα 5.5 εκ. έλλειμα στο ταμείο). Η συνένωση με Αγίους ήταν εξ αρχής στο σχέδιο (από το βασικό υπουργικό προσχέδιο πριν την αρχική παρουσίαση, λόγω γεωγραφίας). Και εσεις χειροκροτάτε. Εύγε

  12. τι ειπε παλι εχθες ο πρωταγωνιστης του you tube παλι εχθες…ενα πολυ μεγαλο εργο(η οδος παπανικολαου!!!!!!)παραδοθηκε στους πολιτες του λουτρακιου….χαχαχα!!!10 χρονια ετοιμη ειναι και την κραταγες κλειστη για τον φιλο σου τον βραχατη!γιατι ετοιμη την παρελαβες….κατοικος παπανικολαου,και υπαλληλος καζινο

  13. AKOYSA OTI O GKIWNHS EIPE OTI TO YDROTHERAPEYTHRIO AFHNEI 1000000 EYRW ???
    TO OTI XREIAZETAI ENAMISI TONO PETRELAIO THN HMERA DEN MAS TO EIPE O GKIWNHS!!!!!!
    KATHE EPIXHRHSH DEN METRAEI TA ESODA MONO METRAEI KYRIWS TA E K S O D A.MHN MAS PARAMHTHIAZETAI KYRIE GKIWNH DEN EIMASTE XAIBANIA !!!!!!!!!!!!

  14. GIATI KYRIE BLOKER MOY TO SBHNEIS TO SXOLIO GIA TO YDROTHERAPEYTHRIOEPEIDH EINAI ALHTHEIA?
    E LOIPON TO KSANAGRAFW. TO SPA LOIPON DINEI 1.000.000 EYRW , SINFONOI TO OTI THELEI ENAMISH TONO PETRELAIO THN H M E R A TO GNWRIZOYME? H KANOYME TIS PAPIES? E?

  15. ο γκιώνης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος,όσο για τους 4-5 που σχολιάζουν αρνητικά εδώ αντί να βλέπουν τα χάλια τους….Ξύδι!!!!1

  16. ΧΘΕΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΟΧΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΘΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΩΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ …

  17. prwti fora tha milisw…alla kai egw opws kai oloi mas exoume suggeneis kai filous se olous tous sundiasmous…to mono pou kserw egw oti oloi oi paratrexamenoi tou kuriou paulou exoun xtisei viles tosa xronia…oso gia ton g.giwni auto pou sas peirazei osa lamogia ton vrizete einai oti den einai epaggelmatias politikos kai den sas tazei thesoules apo dw kai apo kei…kserw tha goustarate o politikos tou logos na itan vrisies gia tous antipalous tou alla den sas ekatse to gluko…mporei na upirxan autokinita stin sugkentrwsi alla sigoura h omilia egine den mataiwthike epeidi itan mazemens mono katsikes kai skulia na ton akousoun opws egine me ton kurio paulou stin peraxwra….auta…

  18. Ρε 3.15 πλάκα μας κάνεις? Ρε Μυνχάουζεν τι πρώτη φορά γράφεις? ΧΑ ΧΑ ΧΑ είσαστε γελοίοι εντελώς. Αν δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός να ξαναγίνει λογιστής (ο Θεός να τον κάνει και αυτό). Εμείς τις φταίμε με τύπους που δεν είναι πολιτικοί και θέλουν τον ψήφο μας.
    Αααα και να μην το ξεχάσω. Μήπως ήταν Μπερλουσκόνι και δεν το ήξερα? Προεκλογικά έβγαλε ή πριμοδοτούσε 3 εφημερίδες. Για 4 χρόνια πλήρωνε 60.000 το χρόνο για να συνεχίζει να ενοικιάζει το πρώην ξενυχτάδικο του χωρίς να λειτουργεί (240.000 στα 4 χρόνια ρεεεε). Άντε ρε πήγαινε από εδώ. Αρκετά σας ανεχτήκαμε με τα ψέμματα και την υποκρισία σας. ΨΕΥΤΕΣ.

  19. 3,48 ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ….

  20. 5:55, μήπως έχεις μπερδέψει ποιοί τα έσκασαν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να τα σκάνε σε εφημερίδες; Ρώτα κανέναν τοπικό δημοσιογράφο να σου πει!!! Γιατί έθαψε ο Γιαλοψός τη δημοσκόπηση, τελευταίες ώρες πριν τη δημοσιοποίηση της??? Ρώτα στο εκλογικό της Σολωμού να σου πουν!!! Σιγά μην ξέρουν όμως, αυτά τα κάνει μόνος του ο ΠΠ.

  21. 7.30 δεν είδα να απαντάς όμως για αυτά που γράφει ο 5.55
    Κο κο κο η ιστορία? Αλλά έχουμε μάθει πια. Σας λένε κάτι και απλά εκτοξεύετε κατηγορίες για να μην απαντήσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog