Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ίσθμια,Άγιοι Θεόδωροι εκλέγουν δήμαρχο τον Γ.Γκιώνη!

- Advertisement -

 Δυο μεγάλες συγκεντρώσεις νίκης
Με δύο εντυπωσιακές και ενθουσιώδεις συγκεντρώσεις στην Ισθμία και στους Αγίους Θεόδωρους ο Γιώργος Γκιώνης πήρε το «χρίσμα» να συνεχίσει το έργο του στη δημοτική αρχή. «Με εγγύηση το έργο μας συνεχίζουμε», ήταν το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Ο Γιώργος Γκιώνης …..ανέλυσε με σαφήνεια το σχέδιο του για να αποτελέσουν η Ισθμίας, το Καλαμάκι, η Κυρά Βρύση και οι πέριξ οικισμοί «διακριτό πόλο τουριστικής ανάπτυξης». Ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής θα αναβιώσουν οι αρχαίοι Ισθμιακοί Αγώνες, ενώ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας πολυθεματικού πάρκου αναψυχής στην Διώρυγα.
Στην ομιλία του στους Αγίους Θεοδώρους ο Γ. Γκιώνης ανέπτυξε αναλυτικά πως θα λειτουργήσει το αναπτυξιακό μοντέλο που στηρίζεται στην αξιοποίηση της βιομαχίας και του τουρισμού.
Αναφερόμενος στα οικονομικά του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας ο Γ. Γκιώνης ξεκαθάρισε ότι «ο Δήμος είναι οικονομικά υγιής». «Έχει στα Ταμεία του 7,5 εκατομμύρια υπόλοιπο για να συνεχιστούν όλα τα έργα», τόνισε, ενώ για το δάνειο που υπέγραψε προκειμένου να κατασκευαστεί το THERMAL SPA του Λουτρακίου, υπογράμμισε ότι «αποπληρώνεται κανονικά» και πλέον έχουν απομείνει μόνο 5 εκατομμύρια για να πληρωθούν. Υπενθύμισε δε ότι το THERMAL SPA του Λουτρακίου «είναι το μόνο έργο που έγινε στο Λουτράκι και φέρνει χρήματα στο Ταμείο του Δήμου», ενώ ταυτόχρονα τονώνει την τοπική οικονομία.
Ισθμία: Μόνο η «Παρέμβαση» κάνει συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο
Σημειώνεται ότι στην Ισθμία η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών είναι ο μόνος συνδυασμός που οργάνωσε συγκέντρωση σε ανοιχτό δημόσιο χώρο. Με την επιλογή αυτή ο Γ. Γκιώνης «ανέβασε τον πήχη ψηλά» και απέδειξε στην πράξη την δυναμική του.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στους αγιους ο γκιωνης σκετη τραγωδια πανω απο 150 με 160 ατομα δεν ειχε.ποιο πολλους ειχε ο λογοθετης.τον βλεπω τριτο!!!!!!!!!!

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΘΜΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ?ΚΑΛΟΙ ''ΜΑΚΑΚΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog