Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιώργος Μάρκελλος:Η γιορτή της δημοκρατίας!

- Advertisement -

Αρκετά ..
..ευδιάθετος ήταν χθες ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μάρκελλος όταν προσήλθε στο Γυμνάσιο Λουτρακίου για να ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα.Σε μια σύντομη συνομιλία που είχαμε μας αποκάλυψε το δίδυμο των υποψηφίων δημάρχων που θα πέρναγε στην δεύτερη Κυριακή και όπως καταλαβαίνετε έπεσε μέσα 100%.Πάντα εύστοχος ο Πρόεδρος!

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή η γιορτή της Δημοκρατίας, αλλά νομίζω πως έχει φτάσει η ώρα να μάθουμε και το σύνολο των σταυρών που παίρνει ο κάθε υποψήφιος κάθε συνδιασμού. Ποιοι εκλέγωντε απο τώρα και ποιοι ενδεχωμένος θα εκλεγούν αν κερδίσει ο δείνα ή ο τάδε ??

  2. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΠΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .
    ΑΠΛΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΛΕΙΠΑΜΕ!!!!!!

  3. 12.33 πραγματικα χαιρομαι που βλεπω καποιους ανθρωπους να βλεπουν την αληθεια καταματα σε αυτον τον ρημαδιασμενο τοπο.μπραβο για το σχολιο σου

  4. Μερικοί άνθρωποι πρέπει να περάσουν στο περιθώριο και να τους ξεχάσουμε γρήγορα. Είναι κρίμα να κρατάμε ζωντανούς ανθρώπους που ποτέ δεν συνεισέφεραν στον τόπο και πολιτεύοθηκαν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Ξερόλες και γυρολόγοι αλλά και αυθεντίες στον πολιτικό λόγο και στην πράξη αλάνθαστοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog