Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τελικό αποτέλεσμα δημοτικών εκλογών 2010

- Advertisement -

                                    Ψήφοι     Ποσοστό      Έδρες

Γιώργος Γκιώνης         4,422       33,80              5

Κώστας Λογοθέτης     3,184       24,34              3

Παύλος Παύλου           3,137       23,98              3

Γιώργος Πετρίτσης      1,712       13,08              2

Παναγιώτα Φόρτη           629         4,81              1

Άκυρα                               360         2,65

Λευκά                               143         1,05

πηγή:Υπουργείο Εσωτερικών

- Advertisement -

97 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόλύ καλή δουλειά της Παρέμβασης στην ενημέρωση.Με πολύ καλό ρυθμό ενημέρωσης.Αυτό όμως δεν μπορούσε να το κάνει το site του Δήμου? Σε 5 ή 10 χρόνια ή περισσότερο δεν θα υπάρχει η παρέμβαση.Ο δήμος θα υπάρχει όμως.
    Αυτή είναι η αγάπη σας για τον Δήμο? Όλα για τον συνδυασμό? Πολύ καλή δουλειά αλλά πολύ προσωπικό χαρακτήρα είχε. Χοντρο ξεφτίλα.
    Πάνω απο όλους ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

  2. Μπράβο και στον Παύλου που πήγε στο γραφείο του Λογοθέτη.Πήρε υπεύθυνη θέση στήριξης.Ελπίζω να κάνει το ίδιο και ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ.Δεν θέλουμε καλά παιδιά.Υπεύθυνη θέση θέλουμε και απο τον Κύριο ΠΕΤΡΊΤΣΗ.Στηρίζει ή όχι τον Λογοθέτη.Τα δήθεν είναι ελευθεροι και άς ψηφίσουν οτι θέλουν είναι εκ του πονηρού και δεν δείχνουν υπευθυνότητα. Παρε θέση Πετρίτση. Μην γίνεις καλό παιδί γιατι την στάμπα του διασπαστή την έχεις..μην παρεις και του δειλού.
    Να λοιπόν…η ρόδος. Ο νέος υποψήφιος και ο άμεμτος να παρει θέση ΥΠΕΥΘΥΝΗ. Μετά άς αφήσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν οτι επιθυμούν αφού ζώα δεν είναι.Αλλα η στάση της κεφαλής,του Αρχηγού δηλαδή είναι υπεύθυνη στάση.
    Θα δειλιάσει λοιπόν ή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με υπεύθυνη στάση. Ας στηρίξει όποιον θέλει. Είτε Γκιώνη είτε Λογοθέτη.
    Ο Παύλου πήρε θέση ως έμπειρος και υπεύθυνος που είναι.Χωρις να χρωστάει σε κανέναν έδειξε ποιος πραγματικά είναι.ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.

  3. Προωθήθηκε τελικά 2ος ο Λογοθέτης και υπάρχει και πιθανότητα να διεκδικήσει και τον Δήμο, ανάλογα πως θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι του Παύλου και του Πετρίτση.
    Η ψήφος εμπιστοσύνης θα κριθεί ύστερα απο πολλές συζητήσεις και υποσχέσεις και απο τους 2.Θα μας τάξουν "λαγούς & πετραχήλια" για να πάρουν την Δημαρχία. Υπομονή θα έχει πολύ γέλιο…

  4. ρε 9:15 επικοινωνείς με το περιβάλλον;;;;τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις;;;;Ο Πετρίτσης δεν είναι λαγός ή κανά καμμένος να πάει να δώσει εκδούλευση είτε στον Λογοθέτη είτε στον Γκιώνη.Αφήστε τα κομπλεξικά σας και φροντίστε να μην ακουμπάτε τον Πετρίτση γιατί όταν τον περιγράφεις διασπαστή καταλαβαίνω από που προέρχεσαι,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

  5. Ναι ψηφοφόρος του Παύλου είμαι…δεν το κρύβω.Ναι αντέ γειά!!! Αλλά μέλλον θα θέλει να έχει ο Πετρίτσης στην συνείδηση του κόσμου.Και το μέλλον του είναι η βάση του Παύλου που έχει πάνω απο 3000 σταυρούς κα ιόχι την δική του με 1700.Και του ζητάμε να παρει θέση υπεύθυνη. Ουτε να γίνει λαγός ούτε τίποτα. Είσαι εμπαθής. Ζητάμε να παρει υπέυθυνη θέση ώς υπέυθυνος πολιτικός για το συμφέρον της πόλης. Και ως υπεύθυνος πολιτκός που είναι του ζητάμε μια υπεύθυνη άποψη.Καλείτε ο ίδιος απο τις καταστάσεις να επίλέξει.Κκαι το κενό δεν είναι επιλογή.Εάν επιλέξει το κενό τότε είναι δειλός.
    Ας επιλέξει ότι νομίζει καλύτερο για τον Δήμο και να τοποθετηθεί ανάλογα. Αυτο ζητάω και πολλοί άλλοι. Εαν εσύ αποφασίσεις να ψηφίσεις όποιον θέλεις δεν θα σε ορίσει ο Πετρίτσης.Αλλά εκ των πραγματων καλείτε να επιλέξει.Και η κάθε επιλογή του θα έχει ιδιάιτερη βαρύτητα στην εξέλιξη των πραγμάτων στον Δήμο μας.Τον καλεί η ιδιότητά του ώς υποψήφιος Δήμαρχος να πέρει θέση.Δεν είμαι εγώ και εσύ που κρυβόμαστε πίσω απο την ανωνυμία μας.Ηταν Υποψήφιος Δήμαρχος και πρέπει να πάρει ονομαστική θέση με βάση το συμφέρον του Δήμου. Οι Πολιτικοί κρίνονται στα δύσκολα και εδώ είναι μια πολύ σύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρει. Αυτο του ζητάω.Να επιλέξει ότι θεωρεί καλύτερο για τον Δήμο του.Όποιον θέλει. Είτε Λογοθέτη είτε Γκιώνη. Και οι υποψήφιοι κρίνονται απο τις επιλογές τους.Και περιμένουμε την επιλογή του.Το κατάλαβες τώρα ή να στο κάνω πιο λιανά να το καταλάβεις.Τωρα παει το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.!!!

  6. Το 2006 ο ΓΓ πήρε στον 1ο γύρο 33,45 και φέτος 33,80 πολύ μικρή διαφορά παρά τις μετακινήσεις συμβούλων απο τον ΠΠ.
    Γιώργο μήπως έπρεπε να σκεφτείς καλύτερα πρίν να τους βάλεις στον συνδυασμό σου?
    Που πήγαν αυτοί οι ψηφοφόροι τους?
    Πρόσεξε τις επιλογές σου γιατί δεν κοιτάνε τίποτα άλλο παρά την καρέκλα σου…
    Και κάτι τελευταίο οι ψηφόφοροι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν είναι πρόβατα, ότι και να κάνει ο ΠΠ και ο Πετρίτσης.
    Συγχωρεί ή τιμωρεί!!!

  7. Ωστε η υπεύθυνη στάση την θεωρείς εκδούλευση 9:37? Να λοιπόν γιατί δεν παμε μπροστά.Γιατι φοβόμαστε να παρουμε υπευθυνα και δημόσια θέση για τα δρώμμενα του Δήμου μας.
    Την λεξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ??? Την γνωρίζεις??Την λέξη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ την γνωρίζεις? Το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ το γνωρίζεις.ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΧΤΑ.
    Το ποιος είναι κομπλεξικός θα φανει στην στάση του Πετρίτση.

  8. υπαρχει περίπτωση ο πετριτσης να στηρίξει γκιωνη…
    αυτα στηριζονται στα ορια της φαντασιας..
    Ο δήμος αλλάζει χέρια///ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  9. quiz:ποιός γνωστός δημοσιογράφος – blogger,αναφώνησε με καημό "α ρε Παύλο,τί μας έκανες;;;" , χτές βράδυ…και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό του ;;; AXAXAXAXAXAAXA!!!

  10. ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ …………ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΟΣ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!!

  11. @8:13
    toulaxiston h paremvasi eixe tin APSOGI ORGANOSI na vgali apotelesmata.
    den einai tixaio oti oloi oi sindiasmoi evlepan apotelesmata apo to site tis paremvasis…
    afto den einai XEFTILA gia aytous???
    den eixan tin organosi na vgaloun apotelesmata kai theloun na mas pisoun oti exoun tin organisi na kivernisoun???
    ena megalo mpravo se olous tous sintelestes pou edixan oti i paremvasi MPORI otan oi aloi einai gemati paxia logia..
    dixan me to xtesinovradino pioi einai oi PRAGMATIKOI TEXNOKRATES TOY TOPOY.
    ERGA KYRIOI KAI OXI PAXIA LOGIA
    ERGA….
    H PAREMVASI MILA ME TA ERGA THS, AKOMA KAI ME TA APOTELESMATA TON EKLOGON

  12. @9:15
    diladi re file na pei o dexios psifiste pasok????
    opos ekane an ekena o PP??? pios einai diaspastis tis ND sto Loutraki?? o Pavlou pou lei an lei Logotheti h o Petritsis pou den lei tipota???
    na dw tin oikonomou na psifizi ipopsifio tou pasok na trizoun ta kokala tou Karamanli

  13. Δύσκολα τα πράγματα για τον Γκιώνη…
    Στον Λογοθέτη θα πάνε αυτοί που υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι περαχωρίτες.
    Στον Γκιώνη θα πάνε της ΝΔ παραδοσιακά.
    Το πλεονέκτημα του Λογοθέτη είναι πως απο αυτόν δεν θα φύγουν ψήφοι ενώ στον Γκιώνη θα φύγουν αρκετοί.Η διαφορά τους θα καλυφθεί γρήγορα.
    Όλο το παιχνίδι θα γίνει με όσους δεν ψηφίζουν κομματικά.
    Πιστεύω πως τοπικά θα ψηφίσουμε πρόσωπο…με τα κομματικά προκόψαμε!!!
    Πάντως καλό ντέρμπυ την Κυριακή…η μάχη θα είναι στον πόντο…και καλά ξεμπερδέματα!!!

  14. @ 1:06

    ανθρωποι αγκυλωμενοι και σκυλακια του κομματος ειναι οι αιτια που ο τοπος μας παει κατα διαολου..

    τι δουλεια εχει μωρε το πασοκ και η νδ στις τοπικες εκλογες?? ΕΛΕΟΣ

  15. Ποιος ψηφίζει κομματικά στο Λουτράκι?Είσαστε καλά? Και ευτυχώς που γίνεται αυτό.
    Ο Γκιώνης έχει φτάσει στο ανώτατο υψηλό του με πιέσεις και υποχρεώσεις δεξιά και αριστερά.Τερμα οι υποχρεώσεις ενω ο Λογοθέτης έχει πολλούς λόγους να μαζέψει τους περισσότερους ψήφους απο όλους τους άλλους συνδυασμούς και αυτοί δεν είναι λίγοι.Ποιος ξέχασε το 2006.μαλλον θα ξαναγίνει. Ολοι εχουν συσπειρωθεί με τον Λογοθέτη. Μπορεί να μην παει η οικονόμου αλλά δεν θα χαθεί η δημαρχία για έναν ψήφο. Εγω η διαφορα θα είναι μεγάλη…και που να μαθετε ποιους έχει βγάλει πρώτους συμβούλους ο ανένταχτος Γκιώνης..που έισαι Δημοκράτη Ρουμελιώτη και αριστερε Δρίτσα..ο 8ος στην σειρά…Περιμένετε να δείτε…ποιοι έχουν με σειρα προτίμησης. Λιγο ακόμη.
    Πετρίτσης παυλου με ποσοστό πανω απο 80% θα ψηφίσουν λογοθέτη. Ο Γκιώνης δεν θα ξεπεράσει τους 55οο ψήφους το δευτερο γύρο ενω ο Λογοθέτης θα παίξει απο 6500 και επάνω. Δική μου δεξιά πρόβλεψη που θα ψηφίζω με φόρα Λογοθέτη και ας τρίζουν τα κόκαλα του Παπανδρέου απο την δική μου ψήφο.

  16. Etsi! Sygxarhthria stn ko Logo9eth an k dn eimai ths parataxhs htan o monos p anevase to pasok toso psila st dimo loytrakioy…oso gia ton k Pauloy prepei na katalave ayth th fora (afou i9ele na xanakatevei) pos oi polites ton ehoun steilei apo kairo SPITI TOUUUUUUUUU me thn x9esinh xeftila pou upesth …!

  17. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΑΝΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ -ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟ Η ΠΕΤΡΙΤΣΗ – ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ …ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …

  18. ας πρόσεχε ο Πετρίτσης αφου είχε συμβούλους που του φούσκωσαν τα μυαλά για δικό τους ώφελος και δική τους προσωπική κόντρα με τον Παύλου.Τωρα όμως ήρθε η ώρα να επιδείξει την ανάλογη προσοχή και με κατάλληλες κινήσεις να διεκδικήσει την Δημαρχεία. Όσο για τον φίλο 1:58 δεν του έβαλε ο Παύλου τον πρωτονετάριο αλλά τα συμφέροντα.Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε. Για τον Πετρίτση δεν έχω άποψη αλλά θα δείξει με την στάση του μέχρι το Σάββατο ποιά θέση θα πάρει.Εκεί θα καταλάβουμε πολλά.

  19. προς 12:54. Φιλε μου ο Δήμος είναι πάνω απο όλους και όλα. Τα αποτελέσματα θα έπρεπε να τα δείχνει η ιστιοσελίδα του Δήμου μας.Αλλά τα καλά και συμφέροντα είναι άλλα.Της παράταξης.
    όντως ήταν καλή προσπάθεια. Άλλά θα επιμείνω…έπρεπε να τα δείξει η σελίδα του ΔΗΜΟΥ.Αντε τώρα να δούμε την επόμενη Κυριακή εάν θα τρέχουν έτσι τα αποτελέσματα όταν θα δείχνουν αποτέλεσμα διαφορετικό.Εαν όχι…κουράγιο μας.4 χρόνια ακόμη.Εμείς είμαστε επαγγελαμτίες και μας ενδιαφέρει το καλό της πόλης και ασχολούμαστε.Εσείς έχετε βα΄λει το προσωπικό σας συμφέρον πάνω απο όλα.θα δείξει και ποιός θα είναι πρώτη πεντάδα σε σταυρούς.Θα έιναι τα βαρίδια των ανένταχτων?? τότε βαρίδια και τώρα..αγαπημένοι σύμβουλοι? Για να δούμε?? εριμένουμε με αγωνία να δούμε πόσο υποχρεωμένοι είστε.

  20. Από το συνδυασμό του Γ. Γκιώνη πρώτος σε σταυρούς…Σ. Πέρρας 775
    να τα και τα καλά….ΝΑ ΤΑ…. ΟΛΟ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…

  21. παντως επειδη αναφερθηκε πως η παρεμβαση μετεδιδε καλυτερα τα αποτελεσματα,πιστεψτε με πως μονο για αυτο κανουν,για να μεταδιδουν τα αποτελεσματα κ να αφηνουν το δημο στο ελεος των ανεμων.κ μην ξεχνατε πως εχει δωσει κ λεφτα στην εταιρεια Η/Υ που εχει αναλαβει τον δημο,εξου κ η καλη μεταδωση.οποτε ενα εχω να πω για τον κακοβουλο παραπανω που ειπε τις κακιες του για τους αλλους συνδιασμους,κλαιν μαιν ρε φιλε…

  22. στους αγιους σε σταυρους πρωτοι ερχονται απο συνδιαμο γκιωνη νικολαου σωτ. 426 ρατης 417 και πετρου παν. 219.απο λογοθετη δεδες δημ. 246 ψυχογιος αναρ. 224.απο παυλου λαμπρου κων 249 κωνσταντης 232 σταμου σωτ 213.απο πετριτση σταματη κυρι. 151 παντης 86.

  23. Πάντως ότι και να λέτε ο Παύλου ο δεξιός "ο άνθρωπος μας" στηρίζει τους βρωμοπασοκους και θέλει και τη ψήφο μας. Αυτή είναι η υπεύθυνη στάση προς την κυβερνήτηκη απραξία του Πασοκ. Ντροπή του να μου κοπεί το χέρι που θα ψηφίσω πασοκακι Δημαρχο!!! Μαύρο στο Μαυρογιαλουρο!!!

  24. Φίλε 9:15, η υπευθυνότητα ενός υποψ.δημάρχου δεν κρίνεται από το τι θέση θα πάρει, αλλά από το τι θέση και τι ήθος κράτησε σε όλη την προεκλογική περίοδο! Ετσι τουλάχιστον νομίζω εγώ! Ο Πετρίτσης ήταν ΚΥΡΙΟΣ όλη αυτή την περίοδο και δεν έχει κανείς να του προσάψει το παραμικρό. Ούτε λάδωσε για να πάρει ψήφους, ούτε λαδώθηκε από κανέναν. Δεν έχει σε κανέναν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ούτε σε κόμματα, ούτε σε χορηγούς, παρά μόνο στους πιστούς φίλους του που τον στήριξαμε και θα τον στηρίζουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Συνεχίζει με ψηλά το κεφάλι και αυτά που γράφεις είναι οι συνήθεις κακοήθειες που γράφατε μήνες τώρα γι'αυτόν!!!!!!! Το τι θα ψηφίσω εγώ που τον στήριζα την δεύτερη Κυριακή θα το κρίνω μόνο εγώ με τα δικά μου κριτήρια και τα δικά μου δεδομένα. Δεν χρειάζομαι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ, αυτά ανήκαν σε άλλη εποχή!

  25. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΝ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ Ν.Δ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ν.Δ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Ν.Δ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ.

  26. Eγω πασοκατζή δεν θέλω για δήμαρχο…αρκετοί έχουν μαζευτεί στον Δήμο.
    Μετά την καταλάθος εποχή του γιωτάκη..ποτέ ξανά τέτοιοι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ.
    θα μας διαλύσουν στο τέλος!!!
    Μπορεί να μην έχω ψηφίσει ποτέ γκιώνη…αλλά τώρα θα τον στηρίξω.
    Αφήστε τι λέει ο ΠΠ…αυτός και με την αριστερά θα πήγαινε…αρκεί να κατεβάσει τον ΓΓ.
    Ρε ουστ!!!

  27. Ας μην ηταν μεγαλα κεφαλια στο ΠΑΣΟΚ που τον προώθησαν και έπεσαν πάνω του να τον βγάλουν και θα βλεπαμε τα κουκια του Λογοθέτη…. Ελάχιστοι αξίζουν πραγματικά απο εκεί μέσα… Αποχρωματιστείτεεεεεεεεεεεε!!!!!! Αλλά αφού το θέτετε κομματικά, θα χαθούν πολλές παυλικές ψήφοι από τον κύριο Λογοθέτη και ακόμη περισσότερες από τον Πετρίτση…

  28. ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ {ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ} ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ? ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΛΑ …..

  29. Τελος παντων ρε παιδια! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΓΓ) ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΧΙ ΜΕ ΠΠ ΠΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΑΑΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ & ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ! ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!! ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΚΑΛΩΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ. ΑΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ & "ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ" ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΡΙΣΗΣ". ΕΔΩ ΠΕΤΑΞΑΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 2ΠΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ (ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ "ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ" ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
    "Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ"

  30. (ελπιζω το σχολιο μου να μην κοπει απο τον μπλογκερ, γιατι λεει ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!)

    τι λες ρε ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ?

    θελεις και τα λες ή απλα εισαι του συστηματος των κολλητων του Γκιωνη που αμοιβονται σε δημοτικες θεσεις με 3-4 χιλιαρικα τον μηνα (βλεπε ξαδερφος, κλπ.)

    4ετια χωρις σκανδαλα ο ΓΚΙΩΝΗΣ?
    που ζουσες 4 χρονια στην Περαχωρα (οπως λες) ή στην Ειλατ?

    ακου λοιπον να μαθαινεις:

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟ 1:
    ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΝΩ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. ΚΟΣΤΟΣ 50 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Π.Χ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΙΧΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΙΧΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΚΤΥΟ …

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟ 2:
    ΕΠΙΤΑΓΗ 150 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΕΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ !!!)ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ (???) ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ …

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟ 3:
    ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ-BRAND NAME ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΕΤΗ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ …)

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟ 4:
    ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ 15 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ …(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΤΙΡΙΟΥ …)

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟ 5:
    ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ 7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΙΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ …

    ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ κε ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ, που τα βλεπεις ολα ροδινα …

  31. θα ήθελα να παρακαλέσω τον τελευταίο φίλο σχολιαστή (8:09)όταν ξαναστείλει παρόμοιο μήνυμα να το κάνει επώνυμα,γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν πολιτικό παράγοντα του τόπου μας όταν υπάρχουν πρόμοιες καταγγελίες.Ευχαριστούμε

  32. OI DVSILOGOI STHN KATOXH AYTO EKANAN FORAGAN KOYKOYLA KAI FORTVNAN OTI PSEMATA HTHELAN SE OPOION HTHELAN NA EXONTOSOUN RE DOSILOGE GIATI THEN VAZEIS TO ONOMA SOY OTAN LES TETOIA PRAGMATA DEN GNORIZOYME EMEIS POIOS EINAI O GIONIS POYLO-HLIAKOPOYLOI NOMIZETAI OTI VRIKATAI EDAFOS STON LOGOTHETH KAI THA KANETE ENA LOUTRAKI ANOKATO THN KYRIAKH THA PARETE APANTHSH TO LOYTRAKI EXEI DHMARXO

  33. η αληθεια ΠΟΝΑΕΙ 8.32 !!!

    οσο για το ποιος θα ειναι την Κυριακη Δημαρχος, περιμενε αυριο να ακουσεις 2 ανακοινωσεις στηριξης σε ΛΟΓΟΘΕΤΗ …

    2 οχι 1 !!!!!

    ο νοων νοειτο …

  34. Δυστυχώς όσο καλός και να είναι ο Λόγοθέτης απο σήμερα έχουν βγεί τα παπαγαλάκια του και λένε πως όταν θα πάρουν τον Δήμο θα φάνε κόσμο και κοσμάκη.
    Μπάχαλο κατάσταση ελπίζω ο κόσμος να ψηφίσει σωστά γιατί σε τέτοιες περιόδους θέλουμε ανθρώπους με εμπειρία ακόμα και 4ετίας.
    Εμπάθεια δείξτε σε όποιον θέλετε όχι όμως όταν πρόκειται για το καλό του τόπου.
    Η ψήφο στον Γκιώνη όχι είναι απαραίτητη αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

  35. Tosa xronia pou eixame ton Paulou Dimarxo ti katalavame??? To epaize Basilias tis Polis kai twra to paizei Don Kixwtis…Bravo..Den paei spiti tou lew egw na min vlepoume ta moutra tou..giati mas xalaei thn aisthitiki….

  36. o LOGOTHETIS einai o neos mas dhmarhos!!!

    o Gkionis epiase xtes tavani !!!

    den exei na prosdoka apo pouthena allou!!

    entos ligwn wrwn Petritsis + Pavlou (anagastika an kai den thelei o idiow alla piezetai apo ton ypoloipo syndiasmo toy pou hdh exei spefsei ston LOGOTHETI…) tha dhlwsoun episimh sthrixh se LOGOTHETI.

    o eknevrismos sto Gkioniko stratopedo einai megalos!

    Hthelan antipalo sto b gyro ton xoflhmeno etsi kai alliws Pavlou…

    to paixnidi krithike aderfia !!!

  37. Μπράβο Σωτήρη Πέρρα.. Πολλά συγχαρητήρια.. Κράτησες την πόλη μας καθαρή.. Να συνεχίσεις έτσι με ειλικρίνεια και εργατικότητα.

  38. Λέτε οι ψηφοφόροι του Παύλου να μην έχουν κριτική άποψη και να κάνουν ότι τους πει αυτός?? Δεν το νομίζω… Η χούντα έχει πεθάνει.

  39. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ!Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΩΝ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.Λ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog