Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ;

- Advertisement -

Βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Εκλογές κρίσιμες, εκλογές ύψιστης σημασίας....δεδομένου των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται στα πλαίσια της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη.

Εκλογές στις οποίες διακυβεύεται η ενότητα, η ευημερία και η ισόρροπη ανάπτυξη του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Εκλογές στις οποίες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή διαδικασία αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων από το κεντρικό κράτος στους νέους Δήμους.

Διαδικασία που ανάλογή της δεν έχει υπάρξει στην σύγχρονη ιστορία μας.

Στη νέα εποχή που οδηγείται ο νέος Καλλικρατικός Δήμος μας, το νέο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να διαχειριστεί τις μεγάλες προκλήσεις, αλλά και τις νέες μεγάλες απαιτήσεις που διαμορφώνονται.

    *
      Οικονομική και διοικητική διαχείριση των μεγάλων έργων όπως το σύγχρονο SPA, το κολυμβητήριο, η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Σουσακίου κ.τ.λ.

    *
      Να αντιμετωπιστούν ζητήματα μετά την αλλαγή του καταστατικού της ΔΑΕΤ.

    *
      Θέματα Τουρισμού και Ιαματικού τουρισμού.

    *
      Εκπροσώπηση της πόλης μας στον σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών .

    *
      Θέματα συγχωνεύσεων των Ν.Π.Δ.Δ. του νέου Καλλικρατικού Δήμου.                                                                                                                 

Από τις 11 πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου ”Με τους Πολίτες Μπροστά” απουσιάζουν οι επιχειρηματίες.
Απουσιάζουν οι τεχνοκράτες, οι ξενοδόχοι, οι οικονομολόγοι, οι καθηγητές.
Απουσιάζουν οι γυναίκες.
Απουσιάζουν οι εκπρόσωποι από τις περιοχές των Ισθμίων, του Καλαμακίου και της Κυρά Βρύσης!
Ξέχωρα όμως από όλα αυτά υπάρχει παντελής έλλειψη εμπειρίας σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κανένας από τις 11 πρώτες θέσεις δεν έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος (πλην ενός!)
Ενώ στους Άγιους Θεόδωρους εκλέγονται πολύπειροι αυτοδιοικητικοί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λουτρακίου – Περαχώρας εμείς θα απαντήσουμε με επιλογές κατώτερες των περιστάσεων;
Πόσοι άραγε έχουν τα ουσιαστικά προσόντα να διαχειριστούν την κρίσιμη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση;
Να αναλάβουν την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, την προεδρία της ΔΑΕΤ, την προεδρία της οικονομικής επιτροπής, την προεδρία της τουριστικής επιτροπής, την προεδρία του Πνευματικού Κέντρου και πολλών άλλων επιτροπών του νέου Καλλικρατικού Δήμου;
ΔΡΙΤΣΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος

- Advertisement -

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ εσύ ρε Μιχάλη που είσαι μεγαλοεπιχειρηματίας και businessman μπορείς να τα καταφέρεις ε? Να σου πω τους 4 πρώτους σου να μου πεις αν ο βασικός όγκος εργασιών τους προέρχεται από τις συμβάσεις που έχουν σε μια επιχείρηση της περιοχής? Να μου πεις πως γίνεται εσύ που ξέρεις από αυτά να έχετε ανεβάσει το κόστος όλων των έργων κατά 50%? Να μου πεις πως γίνεται εσείς που ξέρετε πως καταφέρατε να μπαίνει το υδροθεραπευτήριο βάσει ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ 600.000 ευρώ το χρόνο και άλλα τόσα το συνεδριακό? Αλλά σας έχει δασκαλάψει καλά ο "σπουδασμένος" από το κόμμα.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙ ΦΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞ. ΑΥΤΗ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  3. φτανει πια ολοι τα ιδια λαμογια ειστε ειδικα απο τους αγιους θελουν να συνεχισουν το καταστροφικο τους εργο τωρα με τους αποτυχημενους του γκιωνη!
    ολοι μαζι ψηφιζουμε ΛΟΓΟΘΕΤΗ !!!!!!!!!!!!!

  4. kai ektos apo ola auta…ginete na AGNOEIS oti autous PSIFHSAN oi sundhmotes mas !!!!mhpws allh fora na se valoume na dialexeis esy!!!na mas apalaxete kai apo to telaiyteo dikaiwma pou mas exei apomeinei!!!h mhpws thewreis xazous aytous pou epelexan tous 11 prwtous opws les …afhste ta afta re lamogia!!FTANEI PIA!!!NIKOS.

  5. Αγαπητέ Μιχάλη, μόλις κέρδισα ένα στοίχημα που έβαλα σήμερα το πρωί.
    Και είναι το εξής: <>…
    Αποκλείεται! ανταπάντησε ο φίλος!!!!
    Θα χρησιμοποιήσουν άλλες μεθόδους αναστροφής του κλίματος….
    Ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνεις, γιατί είσαι μαχητής, αλλά μάλλον μάταιος κόπος φίλε.
    Δε σας πιστεύει ο κόσμος πλέον.

    Κώστας Δήμου

  6. Επαληθευομαι για ακομη μια φορα.
    Ο Καλλικρατης αποτελεσε την ταφοπλακα για την πολη των Αγιων Θεοδωρων.
    Οι Λουτρακιωτες υποψηφιοι θελησαν να προσαρτηθουν οι Αγιοι Θεοδωροι μονο και μονο για να κανουν αφαιμαξη στα εσοδα των Αγιων Θεοδωρων.
    Σαν ενιαιος δημος που ειμαστε θα επρεπε να ειχαν σχεδιο και για την εδω αναπτυξη, αλλα που;;;
    ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  7. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ!!!
    ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ !!!!!

  8. Απαντηση στον 4,14.
    Τα λαμογια του Σοφια του επονομαζομενου Λαυριτη, ενταχθηκαν και στους 3 συνδυασμους Γκιωνη, Παυλου, Λογοθετη), οποτε οποιο συνδυασμο και να κοιταξεις τα ιδια χαλια βλεπεις. Προσωπα στα οποια επρεπε να ειχε αφαιρεθει το δικαιωμα οχι μονο του εκλεγεσθαι αλλα και του εκλεγειν ειχαν το θρασος να ξαναθεσουν υποψηφιοτητα στις εκλογες και δεν φτανει μονο αυτο, αλλα οι αρχηγοι των συνδυασμων εσπευσαν να τους συμπεριλαβουν.

  9. ΣΤΟΝ 4,14 ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΤΗ ΦΥΣΙΚΑ!
    ΠΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ !
    ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!

  10. RE SI DRITSA TO EGRAPSES MONOS SOY "H STO YPAGOREPSAN OI PROPAGANDISTES. MIPOS EXEIS KATALAVEI OTI ME AFTA POY GRAFEIS EINAI SAN NA LES OTI EXETE APOTYXEI? GIA PES MAS KAI ESY POIOI EINAI AYTOI OI TEXNOKRATES OI DIKOI SAS? OI AKSIOI? O BISBIKIS? O GIATROS ME TO SPINTHIROVOLO VLEMA? O ALLOS GIATROS ME TO SIGOURO SIMVOLAIO? O ANTIDIMARXOS POY REZILEPSE TO LOUTRAKI DIETHNOS GIA TH KATHARIOTHTA? ORAIA OMADA REEEE
    KAI STO TOPIKO POY THA EXEI ARMODIOTHTES GIA KATHARIOTHTA KAI ADEIES KATASTHMATON ALLA KAI GIA TIS PROTASEIS TVN ERGVN, POIOS THA TO KANEI? TA PAIDARELIA?
    EIDES MIHALI POY TELIKA MALLON YPODEIKNYEIS OTI EISTE ANIKANOI NA MEINETE?

  11. ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

  12. ΡΕ ΔΡΙΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΟΤΑΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ? ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟΤΕ Η ΤΟΡΑ? ΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ?

  13. Καλύτερα να μην έχεις επιχειρηματίες στο συμβούλιο, από το να έχεις δοσοπράτες του 8 εκ των 10? Ή μήπως έχω άδικο? Μήπως αρκετοί δεν έχουν σύμβαση (λάδια, ιατροί, ηλεκτρικά) με μεγάλη επιχείρηση του χώρου? Μήπως δεν έχετε συγγενείς σε κύριες θέσεις? Α ρε πλάκα που έχεις ώρες ώρες.

  14. Μιχάλη, δυστυχώς για σένα και το συνδυασμό σου,απεκάλυψες το διαχρονικό πρόβλημά σας που έγκειται στη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των ήδη βαρώνων συνυποψηφίων σου.Πριν δημοσιεύσεις κάτι να ενημερώνεσαι από τους επικοινωνιολόγους σας………………………….

  15. Εσείς οι Αγ.Θεοδωρίτες έχετε πλάκα.Πρέπει να κάνετε παρέα με τους Περαχωρίτες μου φαίνεται.Δεν φτάνει που πρέπει να χοροπηδάτε με την ένωση με το Λουτράκι μήπως δείτε και κανένα έργο στην πόλη σας μιλάτε κιόλας.Για ποιά έσοδα μιλάτε? Θα μας τρελάνετε? Με 10 μαγαζάκια? Χαραλαρώστε!
    Αν θέλετε να ανεβεί η πόλη σας γιατί τα τελευταία χρόνια με αυτούς που βγάλατε για δημάρχους έχετε προκόψει, στηρίξτε τον Γκιώνη ειδαλίως σας βλέπω μια απο τα ίδια.
    Αλλαγή φίλοι μου γίνετε όταν υπάρχει σίγουρη, έντιμη και δυνατή πρόταση…ποιόν να εμπιστευθούμε τον Λογοθέτη…που παρακάλαγε να πάρει το χρίσμα και δεν του το δώσανε τα πασοκια.Αυτοί μήπως κάτι ήξεραν?
    Και μην κοιτάτε που έχουμε πέσει οι κλαδικές τώρα και τον στηρίζουν για να μην πικραθεί ο γιωργάκης χάνοντας και άλλον δήμο.
    Ψηφίστε ρε με συνείδηση και όχι με παρωπίδες…μην μεγαλοποιήτε τον Λογοθέτη γιατί θα την πατήσετε και μαζί με εσάς θα την πατήσουμε και εμείς…και δεν φταίμε!!!

  16. paidia xalarwste…oi ag.theodori exoun teleiwsei apo tis kallikratikes efafmoges..einai sigouro! Mporei kapoioi tou giwnh na einai k**paida,alla o kosmos apthn allh de prokeitai na pshfisei peraxwrith gia dhmarxo…parte to xampari…exoyn egwismo oi agiothodwrites k tha riksoun mauro..oloi kresoume oti opoios kai na vgei to idio mas kanei!!!!! STO POUTHENA APO THN 1-1-11==ANTE GEIA

  17. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ….

  18. διαβαστε οι αγιοθοδωριτες τι σας λεει ο 5:30 κ θα καταλαβεται τι εστι γκιωνης κ αυλη.
    μαυρο στους υπασπιστες.
    ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ με πιεση να δουμε ασπρη μερα

  19. Ναι έχει τόσες ανησυχίες και καθόλου εγωϊσμό. Μπορεί ο ίδιος να έχει κάνει κάποιο έργο, αλλά οι συνβαρώνοι δεν είναι ότι καλύτερο. Και άν πονας τον τόπο, γιατί δεν ξεκαθαρίζει εάν θα γίνει μετατροπή της κοινοπραξίας σε ΑΕ? Κο κο κο.

  20. Άτομα σαν τον Δρίτσα θα μπορούσαν να συνεργαστούν και με τον Λογοθέτη μετά τις εκλογές. Είναι κρίμα όμως που οι άλλοι συνυποψήφιοι του δεν κάνουν. Ειναι παροχιμένοι και με δοσολιψίες.

  21. mixalh an eisate oloi mages kai douleuete oloi gia to kalo tou dhmou tha vrethei h lush kai xwris epixhimaties
    eleipsan pedia apo thn piatsa pou tha ntrapoun na se koitaksoun sta matia an kanoun alhtia!
    kai dustoixos eidame ti daskalous exoume sta sxoleia apo ton sundiasmo giwnh kai giatrous pou upoleitourgoun dhmotika iatria giati kata thn dikh tous eborikh logikh, ekeinoi eprepe na eboreuontai thn ugeia tou dhmoth kai oxi o dhmos! ena megalo skandalo pou exei efethei..

  22. XWRISA NA VRIZOMASTE KAI TIPOTA ALLO FANTASTEITE TWRA ENA PLANO AS POUME .
    PROEDROS TOY DS O ….LOUKAS
    ANTIPROEDROS O…DEDES
    APO TOYS ARXIGOUS TWN APOFSEWN O MPATSOS MAS……… K KAKABAS
    KAI STO TAMEIO……. O PARASKEYAS
    …………..H SYNEXEIA DIKI SAS!!!!!!!!!
    PERA APO MPAMPI DOSSARA
    MITSO LOGOTHETI
    NIKO LOH
    TSANA SIGNWMI ALLA TWRA POU TA KSANAVLEPW LIGOI EINAI AYTOI POU MPOROUN
    NIKO LOH
    MITSO GLI

  23. ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΤΣΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ? ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ?

  24. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ…
    ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗς ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ!!!!

  25. re pedia gia miso lepto,
    toses meres kanounme kritiki sto psifodeltio tou pavlou kai tou gkioni.
    to psifodeltio tou logotheti den epidexete diladi KAMIA POLITIKI KRITIKI ?
    o dritsas mila xekathara gia politiki…
    kai egw san aplos dimotis xerete ti leo ?
    ti einai kalitero na paris gia odigo enan tiflo i enan monofthalmo ?? distixos ayto einai to dilima pou exoume ayti tin stigmi.
    na apofasisoume anamesa ston ligotero kako gia ton topo.
    o k. lamprou toso kero fonaze gia empiria tou pavlou.
    tora ?
    kai sto kato kato gia mena einai MEGALI MAGIA toy DRITSA pou einai atomo APODEXTO gia to ergo tou apo poli megali pliopsifia ton politikon antipalon tou, na vgazi kai na ypografi ena toso aplo kimeno, me provlimatismo pou SIZITIETE afti tin stigmi apo tous aplous polites se OLO ton DIMO: ME PIOUS THA POREFTI O EPOMENOS DIMARXOS???

  26. Α ΡΕ ΜΙΧΑΛΙΟ ΤΑ ΄ΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ,ΡΕ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΤΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ;;; ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ Α…..Α ΣΑΣ Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΥΛΟΥ.

  27. ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ? ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ

  28. Κύριε Δρίτσα θα δεσμευτεί κάποιος προγραμματικά για την μετατροπή ή όχι της Κοινοπραξίας? Ο κόσμος απαιτεί να ξέρει την επίσημη θέση σας.

  29. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ

  30. ΜΙΧΑΛΗ Παραιτήσου. Είτε τα έχεις χάσει και ακολουθείς πρακτικές μικρομάγαζου και πανικού, ή κάποιος σε έβαλε να το κάνεις. Και στις δυο περιπτώσεις είσαι εξαιρετικά λίγος. Σώσε την υπόληψη σου και την αξιοπρέπεια σου και παραιτήσου.

  31. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ….

  32. *
    Οικονομική και διοικητική διαχείριση των μεγάλων έργων όπως το σύγχρονο SPA, το κολυμβητήριο, η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Σουσακίου κ.τ.λ.

    Απάντηση.. την δική σας οικονομική διαχείριση την είδαμε.Ολοι σας μιλάτε για έσοδα αλλά κανείς δε μιλάει για έξοδα.Γιατί άραγε?

    *
    Να αντιμετωπιστούν ζητήματα μετά την αλλαγή του καταστατικού της ΔΑΕΤ.
    Απάντηση..Να αντιμετωπιστούν οι προχειρότητες σας.Να αντιμετωπιστούν η δική σας ανικανότητα.Για πήγαινε στον Παπαδάκη να του πείς ότι φέτος δεν έχει επιχορήγηση οικονομική γιατι το ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους? θα το κα΄νετε στην γενική συνέλευση τον Ιούνιο? στην Νεα ΔΑΕΤ?? Αντε να πείτε σε όλους τους συλλόγους ότι του χρόνου δεν θα πάρουν όύτε ένα ευρώ….ούτε ένα.Μόνο εάν αλλάξει το καταστατικό.Ποιός το άλλαξε και είναι υπευθυνος για την αλλαγή του??ΕΣΕΙΣ φυσικά. Ποιος καλείτε να την πληρώσει?? ΕΜΕΙΣ φυσικά. Ποιός είναι ΑΝΑΞΙΟΣ??ΕΣΕΙΣ φυσικά. Και έχετε το θράσσος να μιλάτε για ανικανότητα των άλλων??Μέ ένα συγνώμη του Γκιώνη νομίζετε ότι σβήνουν όλα???Και καλά ο Γκίωνης το είπε…κανένανς άλλος?? ή ο Γκιώνης εκπροσωπούσε όλους σας.Όλο λάθη και αστοχίες είσαστε.
    *
    Θέματα Τουρισμού και Ιαματικού τουρισμού.

    Απάντηση…Σας είδαμε…πνιγήκαμε στους Κινεζους τουρίστες..που πήγατε να τους φέρετε.Πόσο κόστισε το ταξίδι του Δημάρχου στην ΚΊΝΑ?? Πόσοι τουρίστες ήρθαν?? Σιγά ρε παιδιά..θα μας πατήσουν οι Κινέζοι…
    Ιαματικός τουρισμός??? Ωραία…πέστε μου την προεργασία σας και την πορετοιμασία που έχετε κάνει με βα΄ση τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των έργων αποπεράτωσης του Υδροθεραπευτηρίου και που έχετε στοχέυσει για την προσέλκηση ενδιαφέροντος των τουριστών.Ποσο κοστίζει το υδροθεραπευτήριο για την ημερήσια λειτουργία του?Πόσο κοστίζει η αδράνεια σας ναέχετε έτοιμα όλα τα τουριστικά φυλλάδια τουριστικου΄ς προορισμούς και δημιουργία προγραμμάτων?Τι έχετε κάνει??? ΤΙΠΟΤΑ…ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ?
    * Εκπροσώπηση της πόλης μας στον σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών .
    Απάντηση… Δηλαδή όλοι κρεμώμαστε απο τον Κύριο Κοφινά?? Άλλος πιο έμπειρος δεν μπορεί? Και εκτός Λουτρακίου? Ολο το Λουτράκι μόνο απο τον Κό Κοφινά εξαρτάται?? *
    Θέματα συγχωνεύσεων των Ν.Π.Δ.Δ. του νέου Καλλικρατικού Δήμου.
    Καλά εδώ το απόλυτο χάλι σας…δεν έχετε προετοιμα΄σει τιποτα.Ουτε οικονιμική διαχείρηση ούτε οινομιή μελέτη βιωσιμότητας των οργανισμών ούτε πολιτική κατεύθυνση επιλογών και δράσεων ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ?

  33. @10:38
    entaxi emena me epises oti o gkionis kai oi EKLEGMENOI TOY symvoyloi den mporei
    PISEME TORA EMENA KAI OLOUS TOUS ALOUS OTI O LOGOTHETIS KAI OI DIKOI TOY EKLEGMENOI MPOROYN
    ME ONOMOTA OPOS KANEIS GIA TON GKIONI
    siga min apantisis

  34. Ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!

    Αχ ρε Μιχάλη, ακόμα δεν πήρες χαμπάρι ότι αυτός που ποντάρισε στο άλογο της
    Εμπειρίας, έχασε???
    Για ποιους συμβούλους μιλάς ???????
    Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί που τους σταύρωσαν, ξέρουν πολύ καλά ότι το μόνο ενδιαφέρον τους , θα είναι, ο εαυτός τους και κανένα ρουσφέτι. Σιγά μην τους πάρει ο πόνος για την σωστή οργάνωση του νέου καλικρατικού μας δήμου.
    Χρόνια τώρα, μοναδικό ζήτημα γι’αυτούς ήταν πώς να μην χάσουν την θέση του συμβούλου.
    Πρώτη κατοικία θεωρούν το δημαρχείο, δευτερεύουσα το σπίτι τους.
    Άσε που οι περισσότεροι από αυτούς ήσαν αντίπαλοί σου (Παυλικοί) μέχρι Χθές
    Άσε που κάθε φορά, με την εμπειρία τους και τον λόγο τους, (αν μιλούσαν ποτέ), μας άφηναν άφωνους!!!!!!!

    Πόσοι άραγε έχουν τα ουσιαστικά προσόντα να διαχειριστούν την κρίσιμη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση;

    Ρωτάει ο Μιχάλης.
    Στον πανικό σου βέβαια μπερδεύεις και τις έννοιες προφανώς εννοείς για τα τυπικά προσόντα γιατί για τα ουσιαστικά ………..προσόντα Μιχαλάκη τι να πούμε ??????? Μια τετραετία Μπάχαλο το Δημοτικό Συμβούλιο (Συμπεριλαμβανομένων και των μεταγραφών) αλλα και εδώ που τα λέμε ούτε τον (ΦΟΝΟ) δεν μπορέσατε να κρατήσετε.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!!!!!!!

    Τέλος Μιχάλη, για να θυμίσω και ένα πρόσφατο εκλογικό σλόγκαν,η περαίωσής σας, θα συμβεί πιο σύντομα(14-11-10)στις Κάλπες, από ότι η δική μου (18-11-10) στην ΔΟΥ

    Tsak.bam

  35. απλα εχεις μια ελπιδα… Καταλαβαινω τι με ρωτας φιλε των 3:00 και εν μερη εχεις δικιο. Απλα εχεις μια ελπιδα.Εαν θυμασε το ιδιο επιχειρημα ειχε και ο Γκιωνης ….χρειαζομαστε μια ευκαιρία.Ενω ο Παυλου το 2006 εξεφραζε την σκεψη …ποια ειναι η εμπειρία σας. Και ο κοσμος τους εδωσε την ευκαιρία…. γιατι ειχε μια ελπιδα.Ετσι και τωρα …μια ελπιδα.

  36. ρε μεγαλε πολυ στενομυαλια εχεις.εγινε δημαρχος ο λογοθετης κ μιλας?ξερεις τι θα κανει?ελεος με αυτον τον γκιωνη,δηλαδη εμεις αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευομαστε?σαν την χλωρινη κλινεξ ενα πραγμα?ελεος.δειτε κ περα απο το βολεμα σας κανεναν αλλον,σε παρατηρω τοση ωρα που γαβγιζεις σαν καλο σκυλακι του γκιωνη,χαλαρωσε…πιστευω πως θα το φας το κοκαλακι σου…γαβγισε οσο θελεις τα σκανδαλα που εχουν γινει μονο ενας τυφλος δεν τα βλεπει…κ οσο για κατι φανελες που διαβασα…χαλαρωστε ρε παιδια…οταν κανουμε θεους τα λαμογια τι να κανουμε κ αυτους που προσφερουν?ελεος…

  37. Πραγματικά,έτσι όπως διαμοπφώθηκαν τα πράγματα,
    είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι ανήσυχίες και τα
    ερωτήματα των πολιτών,σχετικά με την ικανότητα ή
    μη,της Διοίκησης του καλλικρατικού πλέον Δήμου μας,από τις ήδη εκλεγμένες δυνάμεις.Οταν μπαίναμε
    στο παραβάν,ας προσέχαμε.Αυτούς εκλέξαμε με αυτούς θα πορευφθούμε.Τους εύχομαι να τα καταφέρουν,κι όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε για το
    καλίτερο.
    Εχω όμως να πω στον κ. Λογοθέτη,σχετικά με την
    γεωθερμία,και σε όποιον άλλον είναι υπέρμαχος
    αυτής της πρότασης,καλά θα κάνουν να ρωτήσουν
    τους κατοίκους της Μήλου,και τών άλλων νησιών
    του Αιγαίου,τι συμβαίνει με τη γεωθερμία,μιας
    και στο ίδιο ηφαιστιακό τόξο βρισκόμαστε,και να μην υπόσχονται πράγματα προς το παρόν ανέφικτα.Εκτός και αν πρέπει να καλοταϊσουμε κανά μεγαλοεργολάβο.
    Σχετικά με τη μετατροπή της ΔΑΕΤ σε Α.Ε ή μή,
    καλίτερα θάταν να ρωτήσουμε το ΔΝΤ και τον ΓΑΠ
    αν μας επιτρέψουν να παραμείνει ως έχει.Αλιώς
    εκείνος που θα εκλεγεί Δήμαρχος,θά πρέπει νάχει
    βαρβάτες "κοχόνες" που λένε και οι ισπανοι,για
    να τα βάλει με πολύ ισχυρά συμφέροντα,πολιτικά
    και οικονομικά.Κι έτσι δέν ξέρω αν κάποιος από
    τους δυό τους,θέλει και μπορεί να το κάνει.
    Πάντως αν κρίνω από την πορεία όλων όσων διαχειρίστηκαν το Δήμο μας πρώτα μπήκαν τα συμφέροντα, πολιτικά και οικονομικά,και μετά οι
    Δημότες.Θα αλλάξει άραγε κάτι????
    Δεν το βλέπω. "Σάπια γνέμματα,παλιά πανιά"'οπως
    λέει ο Λαός.

  38. Μιχαλάκη μιλάμε για "φαιδρά πορτοκαλέα". Κρίμα ρε συ γιατί αλλιώς είχες ξεκινήσει και αλλού κατέληξες. Αλλά όπως είπε ο Πλάτων "αν θες να δεις το πραγματικό πρόσωπο κάποιου, δώσε του εξουσία". Και εσύ το έβγαλες και μας το έδειξες. Γεμάτο πανικό για τη θεσούλα σου, μεγάτο απελπισία από την απόγνωση, γεμάτο χολή λες και εσείς βγήκατε καλοί. Άντε στο καλό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog