Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση:”Δεν έχουμε δικαίωμα να επέμβουμε στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος”

- Advertisement -


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο λαός του Δήμου μας το 2006 ανέθεσε στην Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στην τετραετία που μας πέρασε εξασκήσαμε δημιουργική αντιπολίτευση …
..ελέγχοντας την πλειοψηφία και αποκαλύπτοντας με στοιχεία την αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική του κ. Γκιώνη.

Παρόλα αυτά το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών δεν μας δικαίωσε.

Η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση ευχαριστεί τους περισσότερους από τρεις χιλιάδες συμπατριώτες μας που με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, είμαστε όλοι περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε και ευτυχείς που θα μπορούμε και αύριο να κοιτάμε τους συνδημότες μας στα μάτια και να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι.

Είναι αυτονόητο ότι τα δήθεν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που κάποιοι κυκλοφόρησαν περί δικών μας σκέψεων για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων λόγω της οριακής διαφοράς, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απόλυτα προσηλωμένοι στις Δημοκρατικές Διαδικασίες δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε στο ακέραιο το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου.

Ως εκ τούτου η παράταξή μας δεν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να επέμβει στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος αντιμετωπίζοντας τους συνδημότες μας – που επί πολλά χρόνια μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους – ως αγέλη.

Η θέση μας ως συνδυασμός για το ποιο είναι το συμφέρον του τόπου έχει με σαφήνεια αποτυπωθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θέση από την οποία δεν θα μπορούσαμε να υποχωρήσουμε ούτε κατά το ελάχιστο.

Παρόλα αυτά, σέβεται το ιερό δικαίωμα και την κρίση του καθενός να αποφασίζει για τον τόπο του. Πλέον, η πληροφόρηση και το αισθητήριο των ίδιων των δημοτών θα είναι αυτά που θα επιλέξουν την καταλληλότερη λύση για το Νέο Δήμο μας.

Με εκτίμηση

Για την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων

Παύλος Παύλου

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Παύλο. Έκλεισες αντάξια την πολιτική σου καριέρα. Έκανες αγώνα εναντίον του Γκιώνη, αλλά όταν "βγήκαν τα τανκς" από τη νοτιοδυτική όχθη. Άρα τόσο καιρό έλεγες μπούρδες και αερολογίες. Έλεγες ψέμματα ασύστολα. Γιατί αν τα πίστευες, θα έπαιρνες θέση. Τουλάχιστον φεύγεις μια και καλή και εσύ και τα ψέμματα σου και η μόνιμη παραπλάνηση.

  2. <>

    <>

    Δε θέλει και πολύ φαιά ουσία για να καταλάβει κάποιος τι εννοεί ο Κος Παύλου.
    Αποδοκιμάζει τη σημερινή διοίκηση του δήμου, αλλά ταυτόχρονα δεν αντιμετωπίζει τους ψηφοφόρους του σαν πρόβατα, επιβάλλοντας τους να ψηφίσουν συγκεκριμένο συνδυασμό.
    Ξέρει ότι η ψηφοφόροι του έχουν και νου, και κρίση και θα πράξουν το σωστό… το αυτονόητο!

    Κώστας Δήμου

  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ?
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
    Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΧΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κΠΑΥΛΟΥ
    ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΩΡΑ

  4. ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ''ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ Π…..ΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΤΑ ''ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ''.

  5. Ρε συ Παύλο, μήπως εκεί που λες περί "Η θέση μας ως συνδυασμός για το ποιο είναι το συμφέρον του τόπου έχει με σαφήνεια αποτυπωθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θέση από την οποία δεν θα μπορούσαμε να υποχωρήσουμε ούτε κατά το ελάχιστο" θες να μας πεις αν ενοείς τον αγώνα ενάντια στον Γκιώνη?

  6. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΓΚΙΩΝΗ ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ . Ο ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ

  7. το παιχνιδι θα πεχτει στο λουτρακι εμεις εδω στους αγιους καταφεραμε να εκλεξουμε κατι φαντασματα του παρελθοντος!!!!!!!!!!!!!

  8. H πρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ τι γνώμη έχει, γιατί ακούγεται ότι προσπαθεί με την κομματική της ταυτότητα να πείσει τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν Γκιώνη. Καλά τώρα θυμήθηκε ότι ο Γκιώνης είναι Ν.Δ? Αλλα έλεγε παλαιότερα και αυτή και το σινάφι της. Όταν ο αρχηγός της έβριζε το Γκιώνη δεν γνώριζε ότι ήταν Ν.Δ? Γιατί τότε έβγαινε ανοικτά και έλεγε ότι θα είναι στο β' γύρο με αυτόν που θα είναι απέναντι από τον Γκιώνη? Δεν ήξερε ότι ο Λογοθέτης ήταν ΠΑΣΟΚ? Και καλά, βάζει τη Ν.Δ πάνω από το συμφέρον του τόπου της (αν όντως πίστευε αυτά που έλεγαν εναντίον του Γκιώνη)
    Ας βγει να απαντήσει επώνυμα αυτή τη φορά (γιατί τωρα τελευταία το είχε ρίξει πάλι στα ανώνυμα).

  9. Τον συνδυασμό του στους Αγίους τον ρώτησε γιατί από ότι μου είπαν θα πάει σύσσωμος στον Λογοθέτη εκτός αν αφήνει περιθώρια διαπραγματεύσεων στον κουμπάρο και στους άλλους…..

  10. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΩΡΑ. ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΚΙΩΝΗΣ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ!!!!

  11. Φίλε Παύλο σε έχουμε στηρίξει 4 φορές.Η ΝΔ σε έβαλε και θα πρέπει να την στηρίξεις τώρα και όχι να δίνεις παρόν στον ¨φίλο" σου Λογοθέτη.
    Δεν καταλαβαίνεις πως εσύ γίνεσαι ρεζίλι…υπάρχει νεοδημοκράτης που θα ψηφίσει έστω και μια φορά πασοκ? άσε οι ψηφοφόροι ξέρουν τι θα κάνουν δεν χρειάζονται καθοδήγηση!
    Γιώργο για πρώτη φορά εγώ και η οικογενεία μου θα σε στηρίξει…περίεργο μεν…αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!!

  12. H απόλυτη προσωποποίηση του πολιτικού αμοραλισμού.

    'Η Παύλου 'η μη λύση; Αυτή ήταν η θέση του συνδυασμού που εκφράστηκε και στην προεκλογική περίοδο ; Τι αδιέξοδες πολιτικές είναι αυτές που μας προτείνετε μετεκλογικά κ Παύλου; Που είναι οι προεκλογικές σας κορόνες “Με όποιον είναι απέναντι στον Γκιώνη”; Τι μασημένα λόγια είναι αυτά που μας σερβίρετε και έχετε και το θράσος να θέλετε κοιτάτε τον κόσμο στα μάτια;

    Εύχομαι οι υποψήφιοι σύμβουλοί σας, που φημολογείται ότι έχουν ήδη ενεργοποιηθεί, να δηλώσουν ανοικτά την υποστήριξή τους, σ' αυτόν που είναι απέναντι στον Γκιώνη, στον ΛΟΓΟΘΕΤΗ, και να υπηρετήσουν την πολιτική θέση της αντίθεσής τους στο ξεπούλημα του τόπου μας, οπότε αυτοί πράγματι θα μπορούν να κυκλοφορούν και να κοιτούν τους συνδημότες τους στα μάτια.

    Δεν περιμέναμε να μας καθοδηγήσετε κ Παύλου, περιμέναμε όμως να τοποθετηθείτε πολιτικά, να εκφράσετε έως το τέλος, αυτό που εμείς σας δώσαμε το δικαίωμα να αποτυπώσετε ως πολιτικές σας θέσεις, όλον αυτό τον καιρό. Δυστυχώς έστω και την υστάτη, φανείκατε κατώτερος των σοβαρών πολιτικών εξελίξεων, χωρίς να έχετε το κουράγιο να υπερβείτε τον εγωκεντρικό σας χαρακτήρα.

    Όλοι όμως οι ψηφοφόροι της αδέσμευτης δημοτικής κίνησης, γνώριζαν και πίστευαν, όταν χειροκροτούσαν τα στοιχεία που προεκλογικά παραθέτατε, με την σφοδρή καταγγελτικότητα του λόγου σας κατά του κ Γκιώνη, ότι θα φτάσουν στο τέλος τον αγώνα, που απλά δεν θα υπήρχε για κανέναν Παύλου, εάν δεν συμμετείχαν ενεργά.
    Αυτόν τον αγώνα μπορούν να τον μεταλαμπαδεύσουν και να τον ολοκληρώσουν την δεύτερη Κυριακή με τον Λογοθέτη και να βάλουν οριστικό τέλος στις ορέξεις παγίωσης των μεθοδεύσεων απόλυτης κυριαρχίας, της σημερινής διοίκησης του καζίνο.

    *** αμοραλισμός = η θεώρηση κατά την οποία οι ηθικοί κανόνες αναιρούνται η και απορρίπτονται και ότι οι ηθικές αντιλήψεις τροποποιούνται κατά τόπο και χρόνο (Βικυπαίδεια)

    ο αχρέωτος

  13. στενοχώρια του Παύλου ποιός θα βγει. Αυτός για άλλη μια φορά θα κοιτάξει την τσέπη του και το προσωπικό του συμφέρον. ας πρόσεχαν αυτοί που τον εμπιστεύτηκαν και ιδιαίτερα οι νέοι……

  14. ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΗΝ ΠΟΠΙΤΣΑ. ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΝΗΜΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΚΙΩΝΗ???????
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΜΕ??? ΞΕΦΤΙΛΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

    ΕΝΑΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.

  15. Οι ΝΔτες να ρίξουν ΑΚΥΡΟ την Κυριακή.Ούτε τον πασόκο Λογοθέτη που μεχρι πριν λίγο καιρό ούτε οι πασοκτζήδες δεν αναγνώριζαν,αλλά ούτε και τους Γκιώνηδες που ξαφνικά θυμήθηκαν οτι είναι δεξιοί!ΑΚΥΡΟ ΡΕ!!!

  16. ρε παιδια…ρε παιδια… τι λόγια είναι αυτά.
    όποιος ψηφίζει κοματικά τότε έχει αποτύχει.
    Τον Γκιώνη τόσο καιρό τον κρίμναμε πολιτικά?? Οχι βέβαια…ή τον Λογοθέτη τον κρίναμε πολιτικά??? Όχι βεβαια.
    αυτο που καλούμαστε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε..μεταξύ των δύο ώς προσωπικότητες και ώς δυνατότητες να διαχειριστούν τον δήμο μας.
    αυτο πρεπει να είναι το μοναδίκό μας κριτήριο.
    Ποιος μπορεί.Δηλαδή θα μας πέσει ο κώλος εάν ο Λοθέτης τα καταφέρει και παει ο Δήμος πιο μπροστά απο την κατρακύλα που έχει παρει??
    Τι θα μας νοιάξει εάν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
    Μην τσιμπατε στα δολώματα που σας ρίχνουν.
    Και εγω ΝΔ είμαι αλλά θα στηρίξω τον Λογοθέτη γιατί τον θεωρώ πιο ικανό να διαχειριστεί τον ΔΗΜΟ ΜΑΣ.Και ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ δεν έιναι ούτε ΜΠΛΕ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ.
    Οποιος επιλέξει τον Γκιώνη θα έχει τα δικά του κριτήρια όπως και εκεινος που θα επιλέξει Λογοθέτη.
    Ολα σεβαστά και με όποιον επιλέξει η πλοιοφηφία θα αναγκαστούμε να συνεργαστούμε.
    Μονο μια παράκληση…μην επιλεξετε με βάση τα κομματικά κριτήρια.
    Δεν είναι το σωστό κριτήριο το πολιτικό.
    Εαν το δείς και απο την άλλη πλευρά…το Λουτράκι σε βουλευτικές εκλογές ψηφίζει…ΠΑΣΟΚ.
    Μην τους τσιγκλάτε λοιπόν.
    Σκεπτώμαστε ελευθερα και όχι κομματικά.

  17. Τόσα σχόλια… Δίδαγμα??? Να μην ψηφίσουμε πολιτικά!!! Τότε γιατί τους υποψήφιους τους λέμε
    πολιτικούς?? Δεν ασκούν πολιτική??? Τι άλλο κάνουν τις κουμπάρες παίζουν??? Μην κορεϊδεβόμαστε και πολιτική εξασκούν και συγκεκριμένα συμφέροντα ο καθένας τους εξυπηρετεί
    Ας έχουμε το θάρος ο κάθε ένας μας να το παραδεχτούμε,κι' από κει και πέρα να πράξει ο κάθε ένας ότι θεωρεί καλλίτερο…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog