Ψυχραιμία κε Δρίτσα
Το Λουτράκι επένδυσε στην ‘Παρέμβαση’ και η ‘Παρέμβαση’ το απογοήτευσε. Δεν φταίει ούτε ο Κώστας Λογοθέτης, ούτε οι προτιμηθέντες σύμβουλοι, ούτε ο Λαός του Δήμου, που δεν θα ανανεωθεί η εντολή σας.
Σίγουρα ο Λογοθέτης δεν γνωρίζει τα τερτίπια του πολιτικού χαμαιλεοντισμού για να μεταβάλλεται από απηνής διώκτης των λόμπυ σε <<σοβαρό και μετριοπαθή>> συνεργάτη. Είναι ....σοβαρός και μετριοπαθής πριν από τις εκλογές, βάζει στόχους εφικτούς και δεν σπεκουλάρει πολιτικά, δημιουργώντας κλίμα σκανδαλολογίας χωρίς αποδείξεις.
Οι εναπομείναντες της αρχικής Παρέμβασης μιά και δεν μπορούν να λασπολογίσουν γιά το ήθος του Κώστα Λογοθέτη ανασύρουν το αστείο επιχείρημα της έλλειψης μεγάλης προυπηρεσίας στα στελέχη του συνδιασμού.
Εμείς προτείναμε ένα ψηφοδέλτιο με ικανό αριθμό γυναικών, επιχειρηματιών και επιστημόνων. Οι Πολίτες τους κατέταξαν όπως έκριναν αυτοί . Από αυτούς να ζητήσετε λογαριασμό, που δεν συμβάδισαν με τις δικές σας ‘ ιδανικές αναλογίες ‘. Εμάς μας αρκεί η εμπιστοσύνη τους και αν είμαστε πιο ολιγογράμματοι, όπως με περισσή μετριοφροσύνη μας συγκρίνετε με το δικό σας επιτελείο των καθηγητάδων θα προσπαθήσουμε να μην τους απογοητεύσουμε και να μην γίνουμε πολύπειροι επαγγελματίες της εξουσίας. Η εξοικείωσή σας με την εξουσία, μπορεί να βοηθά εσάς στην αναρρίχηση και την παραμονή σας σε αυτήν. Τον τόπο όμως σε τίποτα δεν τον ωφέλησε. Η πείρα μας στην αυτοδιοίκηση δεν είναι μηδαμινή, όπως την περιγράφετε. Μηδαμινή είναι η πείρα μας σε παρασκηνιακές ζυμώσεις, πελατιακές πρακτικές και λασπολογικές εκστρατείες και εκεί θα μείνει. Το αν μπορούμε να καταλάβουμε τις θέσεις, που θεωρείτε προσωπικά σας φέουδα, θα το ορίσει ο Λαός την Κυριακή των εκλογών. Το άν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά αυτές τις θέσεις, θα το δείτε τα επόμενα τέσσερα χρόνια.