Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΙΣΘΜΙΑ»

- Advertisement -

Δήλωση
Χωρίς εκπρόσωπο στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου θα βρεθεί η Ισθμία, αν κερδίσει τις εκλογές ο συνδυασμός του ….…Κ. Λογοθέτη. Θα είναι μία πρωτοφανής πολιτική υποβάθμιση του τόπου μας.
Από το 1998, που η Κοινότητα Ισθμίας ενώθηκε με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας, πάντα η Ισθμία είχε εκπρόσωπο στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ποιος θα ενημερώνει τον Δήμαρχο για τα προβλήματα των κατοίκων της Ισθμίας, αφού ο Κ. Λογοθέτης δεν μερίμνησε για να εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο από τον τόπο μας; Μήπως η έλλειψη εκπροσώπησης δεν είναι τυχαία; Μήπως προεξοφλεί ότι η Ισθμία θα καταλήξει σε άλλο Δήμο;
ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
 Τάκης Στέφας
Δημήτρης Πρωτονοτάριος
Σωτήρης Πέρρας
- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mέχρι τώρα ποιος τον ενημέρωνε τον κύριο Δήμαρχο που η κατάσταση σε ίσθμια κυρα βρύση και καλαμάκι πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο .Μερίμνησε κανείς απο τους τόσο αξιόλογους κυρίους να δημιουργήσει επιπλέον αίθουσες στο δημοτικό σχολείο ή μήπως έλυσε το θέμα της γέφυρας που έχει μοιράσει το χωριό στα δυο…………………????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .Αλήθεια το νερό που πίνουμε στα ίσθμια είναι λουτρακίου?????????????????????????

  2. Τώρα που έπεσαν οι μάσκες, καλά σας τα λέει ο Γιώργος στην απάντηση του. Αντε σιγά σιγά να πηγαίνουμε μπας και ξαναλειτουργήσει και η γέφυρα.

  3. μου αρεσει που υπογραφετε κιολας, λες και γραψατε την διακυρηξη της ανεξαρτησιας!!! ρε πειτε στα ζωα που σας πιστευουν, αλλα μη τα δημοσιευετε κιολας, δεν ειναι ολοι χαζοι, σε αντιθεση με οτι πιστευετε!!!

  4. Μην ανησυχείτε Ισθμιώτες, μόλις βγει ο Λογοθέτης οι παραπάνω αγωνιστές του τόπου τους θα κάνουν ότι μπορούν για να ενταχθούν στην παράταξη που νίκησε.
    Όχι γι αυτούς , αλλά για την φουκαριάρα την Ισθμία.

    Ο Προφήτης.

  5. ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΡΑ.ΠΟΥΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟΙ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΟΧΙ …

  7. ΡΕ ΦΛΙΕ 10:30 Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Η ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ? ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!

  8. File 11:28 tha se xana enhmerwsw giati den gnwrizeis opws fainteai. Apo thn prwth stigmh exoun enhmerwthei gia thn katastash ths gefuras oloi oi bouleutes tou nomou kai gnwrizei gia to thema akoma kai o prwthupourgos. Opote to oti den ftiaxnate h gefura exei na kanei me thn reustothta tou kratous kai oxi giati den exei askhthei piesh apo thn dhmotikh arxh. Opote ama den gnwrizeis mhn enhmerwneis lathos ton kosmo pou vlepei to blog.

  9. Η ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ? ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 1.400.000 ΕΥΡΩ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 300ΤΜ) 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ? ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

  10. File 1:34 gnwrizw oti uparxei sovaro problhma. Alla o dhmos apagoreuetai na xrhmatodotei xenes epixeirhseis,prepei na einai idiokthsia tou. O logos autos einai oti pernaei apo to Elektiko sunedrio gia kathe xrhmatodhthsei.Opote apo oti katalaveneis einai parannomo na xrhmatodothsei upo orous opoiadhpote xenh epixeirhsh.
    p.s Euxaristw to blog pou mou dinei thn dunatothta na enhmerwnw swsta ton kosmo.

  11. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ? ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 1;51 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΩΣ?

  12. ΝΑΙ ΦΙΛΕ 2;45 ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΓΕΦΥΡΑ! ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Η ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?

  13. Ma opws anefera den einai nomimo na perasei giati einai xenh idiokthsia. Ti den katalaves apo auto pou sou eipa. O dhmos exei kanei tis aparaithtes energeis wste na dieufetithei to zhthma kai exei enhmerwsei tou katallhlous anthrwpous. Alla ama den uparxei reustothta apo to kratos kai opws eipa den mporei na dwsei o dhmos lefta giati einai paranomo. Ti mporei na kanei? Dwse esu mia lush(fusika logikh kai me basei tous nomous tou kratous)

  14. Tα τέσσερα χρόνια που πέρασαν τα Ισθμια αν και είχαν εκλέξει Δημοτικούς συμβούλους ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΩΝ, και επειδεί ο Γκιώνης δεν είχε πρόγραμμα για τα Ίσθμιαή αν είχε το έχασε και σου λένε οι : Στέφας Πρωτονοτάριος,Πέρας, ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ που είμαστε τόσοι!!!!!!!.Παιδιά μην ανυσηχείτε ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ έχει λόγο τον θέτει και στο πρόγραμμά του .Αλλά με αυτήν την τρομοκρατία που την κάνατε φιλάδια και την μοιράζεται στα σπίτια μας σας ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ τρομοκράτες της φακής και επαγγελματίες της καρέκλας της εξουσίας γιατί χωρίς αυτήν θα πεθάνετε απο την στεναχώρια σας.Τέσσερα χρόνια πίνετε καφέ στην παραλία του Λουτρακίου και τώρα θυμηθήκατε ότι έχετε Χρήματα για να ρίχνετε άσφαλτο μια πέτσα δηλαδή ίσα για κοροιδία, φυτεύεται γρασίδι και βάζετε τα μηχανήματα να ανοίγουν δρόμους για να πάρετε τις ψήφους του κοσμάκι που υποκύπτει γιατί περιμένει σε κάθε εκλογές να δει κανένα έργο που με τις πρώτες θεομηνίες δεν μένει τίποτε όρθιο ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΛΑΖΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ
    ενας Ισθμιότης που δεν μασάει την τοπική τρομοκρατία του Στέφα και του συναφιού του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog