Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ «ΣΑΡΩΝΕΙ» ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΠΕΡΑΧΩΡΑ, ΙΣΘΜΙΑ, ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

- Advertisement -

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

Την μεγάλη νίκη της Κυριακής θα «κλειδώσει» ο Γιώργος Γκιώνης και η «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» με μία εντυπωσιακή πορεία σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα πραγματοποιήσει 4 συγκεντρώσεις μέσα σε μία ημέρα!

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στην ιστορική Περαχώρα, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ματσούκα. Αμέσως μετά ακολουθεί η …..συγκέντρωση στην Ισθμία, στις 7 μ.μ., μπροστά από το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΣΤΡΩΜΑΤΑ». Στη συνέχεια είναι η κεντρική εκδήλωση στους Αγίους Θεόδωρους, στις 8 μ.μ., μπροστά από το εκλογικό κέντρο της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» (Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου 65).
Η πορεία νίκης του Γ. Γκιώνη θα κλείσει με την μεγάλη συγκέντρωση στο Λουτράκι, όπου θα μιλήσει στις 9 μ.μ. μπροστά από το εκλογικό κέντρο της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» (Ελ. Βενιζέλου 22 και Κατσώνη).
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου 22 και Κατσώνη
Τηλ..: 27440-68048            27440-68048
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΕΟΑΚ (Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου) 65
Τηλ..: 27410-67009
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟΥς ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ?ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

  2. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Γ.ΓΚΙΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Γ.ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ , ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog