Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Όλοι μαζί!

- Advertisement -

Όλοι μαζί, να βοηθήσουμε τον Κώστα Λογοθέτη να είναι ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, γιατί πραγματικά το αξίζει και ως πολιτικός και ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε να φτιάξουμε το δήμο μας πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και  κυρίως πιο..
..μαχητικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Να διασφαλίσουμε ΟΛΑ τα εργασιακά δικαιώματα  και να εμποδίσουμε οποιαδήποτε παράνομη απόλυση σχεδιάζουν στο ΚΑΖΙΝΟ και σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.  Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ (τον ξέρω προσωπικά πολλά χρόνια) σε κοιτάει στα μάτια και σ’ ακούει (και δεν κάνει πώς ακούει ), Διότι πάνω απ’ όλα σέβεται τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε να φτιάξουμε τις γειτονιές μας πιο Όμορφες, να νοικοκυρέψουμε κυριολεκτικά τον δήμο μας, να φέρουμε τον προαστιακό στην πόλη μας, και να δώσουμε μεγάλη μάχη για να αρχίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η κατασκευή της ΜΑΡΙΝΑΣ που τόσο καιρό περιμένουμε .
 Όλοι γνωρίζουμε ότι  «μετά την απομάκρυνση μας από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Η επιλογή μας θα κρίνει κατά ένα μεγάλο μέρος την καθημερινότητά μας.
Η ψήφος είναι ένα σημαντικό όπλο και είναι στο χέρι μας να το αξιοποιήσουμε. Η αποχή δεν μας βοηθάει σε ΤΙΠΟΤΑ . Θα πάμε να ψηφίσουμε,  για  να έχουμε ΛΟΓΟ για όλα αυτά που γίνονται για εμάς. Θα πάμε να ψηφίσουμε για να τιμωρήσουμε τις δημοτικές αρχές που άλλα μας έλεγαν και άλλα έκαναν.
΄
Όλοι μαζί για να γιορτάσουμε την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του νέου μας Δημάρχου
ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.
Δημήτριος Σκλίας ‘Με τους πολίτες μπροστά.’

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog