Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

- Advertisement -

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ με ημερομηνία
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 στην σελίδα 10 αναφέρει:
«ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ »
Οι ανωτέρω εκφράσεις και σκέψεις, ανήκουν μόνο στην φαντασία του …...συντάξαντος το συγκεκριμένο άρθρο και ουδέποτε έχουν ειπωθεί από εμένα προσωπικά .
Επειδή όμως η κάθε διάψευση στην συγκεκριμένη εφημερίδα, θα γίνει μετεκλογικά, έχοντας κριθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, επαναλαμβάνω προς τους συνδημότες μου , ότι ισχύει στο ακέραιο η ανακοίνωση του συνδυασμού μας, η οποία ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη του, και αναφέρει τα εξής :
« Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους εσάς, που σε πείσμα των καιρών, εμπιστευθήκατε την ανανεωτική μας πρόταση και δώσατε μαζί μας τον ωραίο αυτό αγώνα για ένα καλύτερο δήμο, για ένα δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας .
Ευχαριστώ από καρδιάς τις φίλες και φίλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που πλαισίωσαν τον συνδυασμό μας και δώσαμε μαζί ένα έντιμο προεκλογικό αγώνα χωρίς καμία κομματική στήριξη.
Από τα έδρανα του νέου δημοτικού συμβουλίου υποσχόμαστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας, με ήθος και συνέπεια, χωρίς ίχνος μισαλλοδοξίας και ιδιοτέλειας .
Δηλώνουμε επίσης ότι παραμένουμε αταλάντευτοι στις αρχές που πρεσβεύουμε, διακηρύττουμε και υπηρετούμε. »
Σας ευχαριστώ
Γιώργος Π.Πετρίτσης
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Γιώργο. Ασε τους δοσίλογους και τους σπουδασμένους από το κόμμα να προσπαθούν να αγνοήσουν την δυναμική των 1.700 ψήφων σου. Αλλά μη φοβάσαι, τα ποντίκια εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο.

  2. Τελικά ο Πετρίτσης αδικήθηκε στο Λουτράκι. Πολλοί φίλοι του ψήφισαν την πρώτη Κυριακή τα σόγια που ήταν σε άλλο συνδυασμό και την πάτησε, παρότι στο ψηφοδέλτιό του είχε αξιόλογα άτομα και τους πιο πολλούς σπουδαγμένους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό. Ο κόσμος τελικά ψηφίζει τους γνωστούς χωρίς να δει την ουσία, ποιός τελικά δηλ. μπορεί να κάνει πραγματικά καλό στον τόπο. Αν αυτή τη στιγμή ήταν στη δεύτερη θέση ο Πετρίτσης, δεν θα μίλαγε κανένας για έλλειψη τεχνογνωσίας, όρεξης, νιάτων, ηθικής, εμπειρίας. Δυστυχώς δεν αλλάζουμε!!!!!!! Γιώργο κοίτα μπροστά και το μέλλον θα σε δικαιώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog