Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

- Advertisement -

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Λουτρακίου Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.
Από την στιγμή που επιλέξαμε ανιδιοτελώς -με μόνο γνώμονα το συμφέρον και την προοπτική του νέου δήμου μας Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων- να συστρατευθούμε στο συνδυασμό Με τους Πολίτες Μπροστά του Κώστα Λογοθέτη, δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη από την πρώτη γραμμή για να ανακηρυχθεί δήμαρχος ένα νέο πρόσωπο που πρώτα και πάνω απ’ όλα διαθέτει ηθική, αξιοπρέπεια κι αγαπά τον τόπο του.
Νίκος Λόης, Πάνος Ηλιακόπουλος και …..Λάκης Τσούγκος ούτε μία στιγμή δεν κάναμε πίσω από την πρώτη γραμμή του αγώνα, αλλά αντίθετα εντείνουμε τις προσπάθειές μας την Κυριακή το βράδυ ο δήμος να περάσει σε χέρια ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν και θα μοχθήσουν για την πρόοδο και την προοπτική του.
Ανθρώπων που θα εργασθούν σκληρά για να γίνει και πάλι ο δήμος μας ανεξάρτητος και υπερήφανος, έτσι ώστε να καταστεί ένας πρώτης επιλογής τουριστικός προορισμός με τις πλέον σύγχρονες υποδομές -που του στερούνται σκόπιμα τα τελευταία χρόνια- κι έμφαση στην πράσινη ανάπτυξή του σε όλες τις δράσεις.
Mε εκτίμηση και με ένα μεγάλο ευχαριστώ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Νίκος Λόης, Πάνος Ηλιακόπουλος, Λάκης Τσούγκος
- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο Ηλιακόπουλος ήταν ''ένα με την γη'' την Κυριακή το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του Παύλου όπου τόσο θλιμμένος ήταν μόνο αυτός,τώρα πήδηξε στο άρμα του Λογοθέτη,συγχαρητήρια κύριε Λογοθέτη εγώ δεν θα πάρω

  2. ο λακης με τον νικο ενταξει,αλλα τι τον μαζευετε τον αλλο ρε παιδια τον μπ.θ.κεν που οπου παει φερνει την καταστροφη;ασε που ειναι μεγαλος παραμυθας

  3. πορεία λόη:παύλου σε γκιώνη και από γκιώνη σε λογοθέτη δηλαδή 3ος πολιτικός σταθμός στην 12 χρονη καριέρα του,κάθε τετραετία και με διαφορετικό!
    πορεία ηλιακόπουλου:από γκιώνη σε παύλου και από παύλου σε λογοθέτη μέσα σε 4,5 χρόνια!
    αυτά είναι τα ''εκκρεμές'' που τολμάνε να βγάζουν και ανακοινώσεις.
    ερώτηση:από που είναι ο κος ηλιακόπουλος;που ψηφίζει; και τέλος γιατί να μας πει αγάπησε τόσο πολύ το λουτράκι;έχει σπίτι εδώ;

  4. Ο Ηλιακόπουλος με τη συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες, ώθησε τον κόσμο να πάει στο Γκιώνη. Ήταν απαράδεκτος, το μόνο που έκανε έβριζε και αυτό μόνο για να το παίξει καλός με τον Παύλου μήπως και γλιτώσει κανένα πρόστιμο.
    Αλήθεια ο κ.Ηλιακόπουλος τι θέση πήρε που η κολλητή του η κα Πόπη πήγε ανοικτά στο Γκιώνη (εκεί δηλαδή που βρίζατε παρέα)?
    Πάντως η συμμετοχή του Λόη στο συνδυασμό Λογοθέτη πιστεύω ότι θα βγάλει δήμαρχο τον Κώστα, γιατί όπως γράφτηκε και πιο πάνω ο Λόης όπου πάει βγάζει δήμαρχο (στατιστικά πάντα)….

  5. Θα μου απαντησει επιτελους κάποιος…Υπαρχει καταστατικό απο το πρωτοδεικίο?και με ποιά ημερομηνία? υπαρχει νομιμοποίηση να εκφράζονται ώς ενεργοί πολίτες??
    Να ορίζουν στους πολίτες τι θα επιλέξουν?
    Επιτέλους…μια απάντηση θέλω.
    Ποιοί είσαστε??
    Κάνετε κακό στον αθώο ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog