Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κ. Λογοθέτης: “Όλοι μαζί αφήνουμε πίσω την κακή παρένθεση της παρούσας δημοτικής αρχής”

- Advertisement -

Για άλλη μία φορά, ο κόσμος, έδωσε βροντερό παρόν στην πλατεία των ΚΤΕΛ. Εκεί που ο Κώστας Λογοθέτης, από το εκλογικό του κέντρο, έκανε την τελευταία προεκλογική ομιλία του.

“Πρώτο μας μέλημα να αποκατασταθεί η αδικία που έγινε με τον Καλλικράτη και υπόσχομαι ότι στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο θα θέσουμε το μείζον θέμα: Να προστεθεί το όνομα της Περαχώρας, στο δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων”. Αυτά, ήταν τα πρώτα λόγια του υποψηφίου δημάρχου, Κώστα Λογοθέτη που συνέχισε, αφήνοντας πολλές αιχμές κατά της παρούσας δημοτικής αρχής: “Χαιρετίζω τις ομάδες της ανανέωσης, της ανατροπής και όλοι μαζί αφήνουμε πίσω την κακή παρένθεση της παρούσας δημοτικής αρχής. Όλες οι δημοτικές παρατάξεις είναι εδώ για να νικήσουμε το κατεστημένο. Η παρούσα δημοτική αρχή αντιπροσωπεύει το παλιό, τις υπόγειες συναλαγές, τις υπερκοστολογίσεις, το σταμάτημα των έργων και αποτελεί τυφλό όργανο ενός ιδιώτη. Και τολμούν να αποκαλούν τους εαυτούς τους ως τη δημοτική αρχή των έργων”.

Ο Κώστας Λογοθέτης υποσχέθηκε ότι θα δημιουργηθεί ένα ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο θα χρηματοδοτείται από την παραχώρηση του 20% των μισθών του δημάρχου, του αντιδημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Ευχαριστώ προσωπικά, τους πολίτες που μας έδωσαν αυτή τη δύναμη της μεγάλης ανατροπής. Έχουμε την πολιτική δύναμη, έχουμε την πολιτική βούληση, έχουμε σχέδιο ισχυρό. Είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός ο οποίος υπηρετεί τη δική σας εντολή. Θέλουμε να αλλάξουμε το δήμο με ανιδιοτέλεια, φρεσκάδα και νοικοκύρεμα”, δήλωσε ο Κώστας Λογοθέτης.

Τέλος, δεν παρέλειψε να απευθύνει και ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που σκέφτονται να απέχουν από τις κάλπες τονίζοντας: “Η αποχή είναι ψήφος προς τη σημερινή δημοτική αρχή. Την Κυριακή, σας θέλουμε όλους δίπλα μας στη γιορτή της δημοκρατίας. Κλείστε τα αυτιά σας στις υποσχέσεις”.

- Advertisement -

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παντως εγω εχθες κατω στα γραμματοκιβωτια της πολυκατοικιας μου βρηκα κατι φακελους,κ τον ενα φακελο μαλιστα ριχμενο στο δικο μου γραμματοκιβωτιο.ηταν μπεζ κ δεν εγραφε τιποτα.επειδη παραξενευτηκα τον ανοιξα να δω.με εκπληξη ειδα οτι ηταν ψηφοδελτια απο την παρεμβαση πολιτων.θα μου απαντηση καποιος τι ακριβως συμβαινει?αυτα κανει η παραταξη της παρεμβασης για να βγει.μοιραζει ψηφοδελτια?την λεξη ντροπη την ξερει.εαν αυτο δεν ειναι η θεωρια του προβατου τοτε ποια ειναι?

  2. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΛΕΦΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ-ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ-ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΤΛ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog