Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !

- Advertisement -
Ουδέτερος και ανεξάρτητος δήλωσε ο επιτυχημένος πρώην αντιδήμαρχος

Ένα από τα πλέον γνωστά, δυναμικά και καταξιωμένα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο τόπο μας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας και πρώην αντιδήμαρχος Λάμπρος Παπαθεοδώρου . Μιλώντας …
..αποκλειστικά στη sfedona.gr ο γνωστός αυτοδιοικητικός δήλωσε πως το επόμενο πολιτικό βήμα του αφού ήδη σε αυτές τις εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τους Πράσινους-Οικολόγους θα είναι η ενασχόλησή του με περιβαλλοντικά θέματα. Σήμερα ως συνεργαζόμενος με τους Οικολόγους και αύριο πιθανότατα ως ενεργό μέλος . Εκφράζοντας ξεκάθαρα τις θέσεις του για τις επαναληπτικές εκλογές στο δήμο του μας δήλωσε μεταξύ άλλων:
” Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα για την στάση που θα κρατήσω την ερχόμενη Κυριακή , δηλώνω πως θα μείνω πραγματικά ουδέτερος και ανεξάρτητος. Έχω φίλους και στους δύο συνδυασμούς ,πηγαίνω στα γραφεία και των δύο υποψηφίων και μιλάω με όλους. Αλίμονο να να απολογηθώ γι το ποιους έχω φίλους και με ποιους συζητάω!
Όσον αφορά τους δύο διεκδικητές του Δήμου έχουν και οι δύο τα υπέρ και τα κατά. Ο Γιώργος Γκιώνης έχει την εμπειρία και το σοβαρό έργο που έχει πραγματοποιήσει και ο Κώστας Λογοθέτης το νέο, την φρεσκάδα και την ελπίδα. Εδώ να τονίσω ότι στα δύο χρόνια που υπήρξα αντιδήμαρχος του Γιώργου Γκιώνη έχω επιτελέσει μαζί του ένα σοβαρό έργο για τον τόπο μας το οποίο δεν χαρίζω σε κανέναν!”
Τέλος ο Λάμπρος Παπαθεοδώρου τόνισε πως οι πολίτες με την ψήφο τους , δηλαδή ο κυρίαρχος λαός θα δώσει την απάντηση την ερχόμενη Κυριακή για το ποιος θέλει να είναι ο δήμαρχος της επόμενης τετραετίας.
δείτε το βίντεο:

πηγή*sfendona.gr

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ,ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

  2. 5΄48 ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΠΤΩΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΑΙ ΤΟΥ 2008 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ. SKRIPTA MANEM

  3. ΕΦΥΓΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΗ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

  4. Ο Λάμπρος ήταν από τους λίγους που προσπάθησε να πάει κόντρα στα κακώς κείμενα του τόπου και τις διάφορες κλίκες με τα συμφέροντά τους.Το αν τα κατάφερε η όχι βέβαια είναι ένα άλλο ζήτημα.
    Ομως παραμένει το ερώτημα γιατί δεν βρήκε στέγη σε κανέναν από τους δημοτικούς συνδυασμούς του τόπου του.

  5. ναι τωρα θα ελθει ο τσανας και κο και θα κανει να ξεχαστει ο λαμπρος ερε γελια οσο για τη βιντεοκασετα σας τσουζει ρε 1΄02 ο κοσμος εχει ματια και βλεπει δεν φοραει μουρταδελες οπως εσεις. ο λαμπρος ειναι κατα γενικη ομολογια ο πιο πετυχημενος αντιδημαρχος τεχν υπηρεσιων των τελευταιων ετων ακομα και ο παυλου του το εχει αναγνωρισει μεσα στα δ-σ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ποσο αγαπη ειχαν ο ενας για τον αλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog