Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δηλώσεις του Κ. Λογοθέτη στο εκλογικό του κέντρο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Πνιγμένος στις αγκαλιές των ψηφοφόρων του και γεμάτος συγκίνηση, ο Κώστας Λογοθέτης, ο πρώτος δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κατάφερε να κάνει μία δήλωση στον κόσμο που είχε συρρεύσει από νωρίς στο εκλογικό κέντρο του στο Λουτράκι.
“Είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να σας κάνω όλους μία μεγάλη αγκαλιά. Δεν ήμουν μόνος μου. Ήμασταν όλοι μαζί. Όλοι εσείς με βοηθήσατε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι ώρα για έργα και όχι για μεγάλα λόγια. Είναι η ώρα που ο Γ. Πετρίτσης, ο Π. Παύλου ο Γ. Γκιώνης, η Π. Φόρτη και εγώ, να καθήσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε πώς θα φτάσει ο δήμος εκεί που ονειρευόμαστε. Όλοι έχουνε λόγο πλέον. Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά”. Τέλος, ο Κώστας Λογοθέτης και λίγο πριν αποχωρήσει για τον τόπο όπου γεννήθηκε, την Περαχώρα, όπου και θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι δήλωσε: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γ. Γκιώνη και στους δημοτικούς συμβούλους του που ενώ ήρθαν να με συγχαρούν, δεν με βρήκαν. Θα τους αναζητήσω όμως αύριο. Να είναι σίγουροι”.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστα,συγχαριτήρια και ευχές για καλή συνέχεια.
    Επειτα από πολλά χρόνια και αρκετή περιπλάνηση,
    έφτασες σ΄αυτό που θα μπορούσες να είσαι πρίν από
    12 χρόνια. Ελπίζω να απέκτησες αρκετές εμπειρίες
    και δύναμη για να καταφέρεις να οδηγήσεις το νέο
    Δήμο στην ανάπτυξη. Το ζήτημα από εδώ και πέρα είναι,αν πραγματικά θέλεις να συκρουσθείς με κατεστημένα συμφέροντα και δοτές εξουσίες,και κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να υπερασπισθείς τη δημόσια περιουσία. Σ΄αυτό το blog υπάρχει μια ανάρτηση με το τίτλο:"Θα υπάρχει Αύριο Λουτράκι";; κάνε τον κόπο και διάβαστει,και ελπίζω να καταλάβεις. Εύχομαι καλό κουράγιο και
    καλή συνέχεια.

  2. η ομορφια τηs δημοκρατιαs…….δημαχε μαs και εμειs σε αγκαλιαζουμε και σε αγαπαμε. καλο αγωνα στο εργο σου…. παντα κοντα σου ολη η περαχωρα,το απεδειξε……

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ!!

  4. Συγχαρητήρια στο νέο μας Δήμαρχο.
    Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει δήμαρχος με την πρώτη και πρώτη φορά που δεν δίνεται δεύτερη τετραετία σε νυν δήμαρχο. Οι συγκυρίες ήταν πολλές. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα το καθόρισε η παράταξη της Ν.Δ που έκανε τραγικά λάθη και χειρισμούς στην όλη διαδικασία. Βέβαια τα ίδια λάθη έκανε και στην Κόρινθο με αποτέλεσμα να χάσει και τη Δημαρχία και την Περιφέρεια.
    Ο κ.Κόλλιας ας αναλάβει προσωπικά την ευθύνη της όλης διαδικασίας και να κάνει την αυτοκριτική του αν έχει το σθένος.

  5. Ξεκίνησε σαν ιδέα.
    Λίγο μετά πήρε μορφή…..κάποιος της έδωσε και ένα όνομα…
    Τι στα διάλα ήταν αυτό?
    Μια φωνή? μια αντίδραση? ένα όχι στο καθιερωμένο?
    …..μια αλήθεια ήταν, ένας πατριωτισμός…μια ανάποδη κίνηση στο ρολόι τους…
    με θυσία, με άτομα ΜΠΡΟΣΤΑ, με τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    Κώστας Δήμου

  6. μα τι ηλίθιος που είναι ο 12:36.Εγω είμαι ΝΔ και στήριξα τον Λογοθέτη γιατι πιστεύω το καλό του τόπου μου.Να την βάλεις την κομματική σου ταυτότητα εκεί που ξέρεις ηλίθιε.Το καλό του τόπου είναι το μέγιστο αγαθό που θα μπορούσα να υπερασπιστώ και αυτό έκανα.Δηλαδή θα έρθει ο Πανανδρέου ή ο Σαμαράς να μας λύσει τα προβλήματα? Ε όχι…είσαι πολύ ρηχός κι φτηνός να το πιστεύεις αυτό.Φτάνουν οι κομματικές ταυτότητες στον Δήμο μας.όλοι έχουμε πολιτικές καταβολές αλλά τον Δήμο μας τον χαιρόμαστε εμείς και εμείς είμαστε υπεθυνοι γιαυτό με την ψήφο μας.Και αυτό κάναμε.
    Οσο αφορά τον κάθε Βουλευτή του νομού μας να παει να πηδηχτεί απο τον Ισθμό γιατι κανένας τους δεν πήρε θέση.Μην τυχόν και χάσουν ψήφους.Ειναι άνθρωποι καιροσκόποι και δειλοί.
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι η δική τους προβολή.
    Να πάνε στο καλό…και να μας γράφουνε.
    Το είδαμε στις απολύσεις του casino το είδαμε στην κατάληξη της διώρυγας.
    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κο.Κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ . ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog