Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θέλω να σας κάνω όλους μία μεγάλη αγκαλιά.

- Advertisement -
“Είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να σας κάνω όλους μία μεγάλη αγκαλιά. 
Δεν ήμουν μόνος μου. Ήμασταν όλοι μαζί. Όλοι εσείς με ……βοηθήσατε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι ώρα για έργα και όχι για μεγάλα λόγια. 
Είναι η ώρα που ο Γ. Πετρίτσης, ο Π. Παύλου ο Γ. Γκιώνης, η Π. Φόρτη και εγώ, να καθήσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε πώς θα φτάσει ο δήμος εκεί που ονειρευόμαστε. Όλοι έχουνε λόγο πλέον. Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά”. 
Τέλος, ο Κώστας Λογοθέτης και λίγο πριν αποχωρήσει για τον τόπο όπου γεννήθηκε, την Περαχώρα, όπου και θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι δήλωσε: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γ. Γκιώνη και στους δημοτικούς συμβούλους του που ενώ ήρθαν να με συγχαρούν, δεν με βρήκαν. Θα τους αναζητήσω όμως αύριο. Να είναι σίγουροι”.
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΑΑΑΧ…..

  2. μεγαλη νικη αλλα και πολλη καλη δουλεια εκαναν ο τσανας απο την περαχωρα ο φανης ο γιωργος ο νικος απο το λουτρακι και ο ταρουσης και ο δημου απο ισθμια.τους παρακολουθησα ολη την βδομαδα πως δουλεψαν και πραγματικα εδωσαν τα ρεστα.

  3. Κώστα έμαθα ότι σε περιμένουν πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα πράγματα…ελπίζω εσύ και οι σύμβουλοί σου να το αντιληφθείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα.Βέβαια δεν ξέρουμε εάν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το τσουνάμι που θα φανεί στον ορίζοντα…ελπίζω όμως για το καλό της πόλης και του δήμου να το καταφέρετε.

  4. ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

  5. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΦΡΟΥΡΗΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΗΤΩΝ (ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΨΙΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ '80 ΚΑΙ '90. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΌ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΜΕ ΑΝΙΨΙΑ, ΜΕ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑ(Σ)ΟΚ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ); ΚΑΛΗ ΜΑΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΓΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ…ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΚΡΙΣΗ!

  6. Ρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι άσχετο;Μου είπαν ότι ο κουμπάρος έχει γίνει κολλητός του Κώστα τώρα….είναι ψέμα η πάνε να μας τρελλάνουν όλους;

  7. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ 8:18 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ !!!!!!!!!!!!

  8. @2:54
    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
    Τώρα που ξυπνήσατε ακούστε λοιπόν:

    κουμπάρος
    εσηεα
    πουλος
    Βλημα
    σφήκα-διογένης
    πρόεδρος εμπορικού
    τσούζι

    είναι μερικοί από τους "κολλητούς" του νέου μας Δημάρχου.
    Η απομάκρυνση δεν προβλέπεται.

    θα επανέλθω και με τους υπόλοιπους…. εν καιρώ

    pomlapi

  9. εσεις που κατηγορείτε όλους και όλα…μπορείτε να μας προτείνετε μερικά ονόματα αξιόλογα?? Δεν μπορείς να σπυλώνεις ονοματα και να μηδενίζεις όλα και όλους χωρις να προτείνεις.Λοιπόν…ακούω προτάσεις αλλιώς στματηστε να λέτε κακίες.Ακούω ονόματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog