Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φωτογραφίες από το Εκλογικό Κέντρο του Κώστα Λογοθέτη στο Λουτράκι

- Advertisement -

Πολύ θετικά σχολιάστηκε η επίσκεψη του Γ. Γκιώνη

Έτοιμος να πνιγεί στις αγκαλιές των υποστηρικτών του ο Κώστας Λογοθέτης

Πολλοί έσπευσαν να συγχαρούν το νέο δήμαρχο, Κώστα Λογοθέτη

Βαθιά συγκινημένος ο Κώστας Λογοθέτης, λίγο πριν μιλήσει στον κόσμο

Όλοι ήταν εκεί και δήλωσαν παρών στη γιορτή του Κ. Λογοθέτη
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΗΣ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Σ.Μ.ΜΠ.

  2. Kurie kwsta den se kserw proswpika…psifiza kai upostiriza mexri teleutaia stigmi twn kurio Giwrgo…sunexise to ergo tou kai deikse oti aksizeis auth thn eukaireia..o kosmos stis meres pou zoume den antexei xameno xrono…kane auta pou ekane kai min gineis epaggelmatias politikos, exoume mpouxtisei apo dautous…sunexise na omorfaineis to loutraki…kali arxi..

  3. Kαλή δημαρχία στον Κύριο Λογοθέτη και στους συμβούλους του,θέλω να πιστεύω ότι όλοι σας θα σταθείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης μας.!!!Κύριε Λογοθέτη,μην κλεισθείτε στο Δημαρχιακό σας γραφείο αλλα κατεβείτε καθημερινά στους δρόμους και βιώστε μαζί μας τα προβλήματα της πόλη μας. Θα χαρώ πολύ,θέλω να πιστεύω και οι συμπολίτες μου, αν αυτή την επαφή που είχατε με τον κόσμο κατα την διάρκεια των εκλογών να την διατηρησετε καθόλή την 4ετια σας.

    Ευγενικά penny

  4. ο ψηλος εσηεα γλυφει για να παρει θεσουλα,δεν θα περασει καλα οσο υπαρχει μιχας και καποιοι αλλοι.Την επομενη φορα θα φαει μπουκετα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog