Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχεται το κόμμα της Ντόρας

- Advertisement -
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το κόμμα που αναμένεται να παρουσιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου…
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί, στο θέατρο Μπάτμινγκτον, όπου η πρώην υπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε διακήρυξη για το στίγμα του νέου πολιτικού εγχειρήματος.
Μετά την ομιλία της, η Ντόρα Μπακογιάννη σχεδιάζει να ζητήσει από τους παριστάμενους να υπογράψουν τη διακήρυξη, η οποία θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα. Την ίδια την ημέρα θα παρουσιαστεί το όνομα και το σύμβολο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, από το περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη τονίζεται ότι το νέο κόμμα, θα επιδιώξει, μέσα από την συνεννόηση πάνω σε προγραμματικές θέσεις και συγκεκριμένες προτεραιότητες, τη συμμετοχή του στη διακυβέρνηση της χώρας.

Στη διακήρυξη θα τονίζεται ότι το νέο κίνημα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφιζαν μέχρι χθες και που πιστεύουν ότι:

* Το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ενωμένη Ευρώπη και η χώρα μπορεί να γίνει από ουραγός πρωτοπόρα.
* Η αλλαγή της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο είναι στα δικά μας χέρια και μπορεί να επέλθει μόνο αν αλλάξουμε και τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες αντιμετωπίζουν το κράτος και τους θεσμούς
* Η Δημοκρατία έχει κόστος. Η δημοκρατική οργάνωση της Πολιτείας αποδίδει μόνο όταν οι πολίτες αναλαμβάνουν τις δικές τους ευθύνες συμμετέχοντας στις πολιτικές διαδικασίες και συνεισφέροντας στη συλλογική προσπάθεια. Η συμμετοχή στη συλλογική δράση οικοδομεί μια κοινωνία εμπιστοσύνης και προόδου, η αποχή μια κοινωνία καχυποψίας και οπισθοδρόμησης.
* Επίσης, από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη τονίζουν ότι το νέο κίνημα θα εργάζεται προς την κατεύθυνση να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε βάθος μεταρρυθμίσεις και τομές που έχει ανάγκη η Ελλάδα προκειμένου να βγει από την κρίση και να προχωρήσει ως μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα.

Το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος προγραμματίζεται για την άνοιξη.

trelokouneli.blogspot.com

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog