Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστώ

- Advertisement -

Ευχαριστώ όλους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Δώσαμε ένα αγώνα έντιμο και με ειλικρίνεια….

Παραδίδουμε μία πόλη με έργα και υποδομές που αδικαιολόγητα στερήθηκε επί δεκαετίες.
Είναι πλέον βέβαιο ότι δεν κάναμε όλα όσα έπρεπε.
Ευχόμαστε η νέα Δημοτική αρχή να κατακτήσει ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες και τον τόπο.
Σας ευχαριστώ όλους για  τον αγώνα σας.
Ήταν συγκινητικός.
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ (ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ… ) ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ -ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ -ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

  2. 1.Δεν ανανέωσες την ομάδα σου όταν έπρεπε.Προτίμησες παραμονές των εκλογών τις "εύκολες" λύσεις που όμως είχαν κουράσει τον κόσμο.
    2. Η ανανέωση που ΔΕΝ έγινε θα συνεχίσει να σε ταλαιπωρεί γιατί η Παρέμβαση (χωρίς πια την εξουσία στα χέρια της) έχει γεμίσει από άτομα που δεν ανήκαν ή ανήκουν στο χώρο της και δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ αν αύριο διαλυθεί.
    3.Επειδή δεν είσαι "Πολιτικός" έκανες πολλά επικοινωνιακά λάθη.Δεν ΠΟΥΛΗΣΕΣ σωστά όσα έργα έκανες αλλά και όσα δεν έκανες.Δεν εξήγησες δημόσια στον κόσμο γιατί δεν έγιναν κάποια πράγματα που είχες υποσχεθεί .Τους άφησες να σε βαράνε γιατί πράγματα που τα έλεγες σε ιδιωτικό επίπεδο δεν τα είπες ποτέ σε δημόσιο. Πίστεψες ότι όλοι όσοι ψηφίζουν είναι σοφοί και διαθέτουν τέλειο πολιτικό κριτήριο.
    4. Όταν διάφοροι συνοδοιπόροι σου και συνεργάτες άρχιζαν να γίνονται αλαζόνες και παρτάκηδες , δεν έκοψες σε κανέναν τα φτερά.Τους απομόνωσες και συνέχισες να δουλεύεις με αυτούς που μπορούσες να συννενοηθείς. Γιατί ήθελες να προσφέρεις κάτι σε αυτό τον τόπο. Και τότε άρχισαν να μιλούν για "αυλή".
    5. Άσχετα με το τι έλεγαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα οι αντιπαλοί σου, οι ίδιοι ήξεραν ότι αν σε αντικαθιστούσαν δεν θα παρελάμβαναν "καμμένη γη". Και αυτοί παρά τις όποιες διαφωνίες τους σε επιμέρους θέματα διακυβέρνησης του τόπου, το έχουν παραδεχτεί ψιθυριστά στις ιδιωτικές τους συζητήσεις.
    Υπάρχουν και άλλοι λόγοι και αιτίες αλλά ο χώρος είναι μικρός.
    Τα κάστρα πέφτουν από μέσα Δήμαρχε.

    Μια αλλαγή φέρνει πάντα ελπίδα,αισιοδοξία και γενικά ευφορία. Ο νέος Δήμαρχος ελπίζω να έχει τη διάθεση να συγκρουστεί για να αποφύγει τα λάθη του προηγούμενου. Τα στελέχη του ελπίζω να μην αποδειχτούν χειρότεροι από αυτούς που κατέκριναν. Για να γίνει κάτι καλό, για την πρόοδο του τόπου, κάποιοι πρέπει να γίνουν κακοί, κάποιοι άλλοι να ξεβολευτούν και όλοι μαζί να συνεργαστούν.
    Είναι ομαδική δουλειά παίδες! Δεν υπάρχουν ούτε Σωτήρες,ούτε μαγικά ραβδάκια. "Η ισχύς εν τη ενώσει"

  3. Ο χειροτερος ολων των εποχων
    Δεν εκανε ουτε ενα εργο, δεν αφηνει κανενα εργο σε εξελιξη στον Λογοθετη.
    Δεν ειναι τυχαιο που ειναι ο μονος δημαρχος ποτε που εχασε μετα απο την πρωτη θητεια…

  4. Ο Γιώργος άφησε έργο που λίγοι θα το καταφέρουν στο μέλλον. Οι μίζεροι τύποι που λαθροβιούν στα καφενεία του τόπου μας και τροφή τους έχουν το βρίσιμο, κάθε φορά στον επόμενο, πάλι τα κατάφεραν.
    Δύο ερωτήσεις προς τον νέο δήμαρχο.
    1. Το λιμάνι έμεινε προς το παρόν στη μέση με ευθύνη του Γκιώνη; Γιατί αυτό είπε από το μπαλκόνι.
    2. Τα ΣΠΑ μπήκαν μέσα 500 εκατ. ευρώ είπε. Αν αυτό είναι αλήθεια θα τα κλείσει; Θα απολύσει προσωπικό; Τι θα κάνει δεν μας είπε ακόμα.

  5. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
    1. Το ημιτελές λιμάνι είναι ευθύνη του Γκιώνη – όπως είπε – ή η με οικονομική υπέρβαση μελέτη του Παύλου;
    2. Αν είναι αλήθεια ότι τα ΣΠΑ μπήκαν μέσα – όπως είπε – τι θα κάνει; Θα τα κλείσει ή θα απολύσει υπαλλήλους ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ !

  6. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΟΒΕΡΑ ΛΑΘΗ.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕΣ.

  7. ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ. ( ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ). ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΕΤΕ ΣΤΗΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΝΗ.

  8. Ο κύριος 8:53 μ.μ. μήπως φοράει μπούργκα;
    Το υδροθεραπευτήριο δεν το πήρε το μάτι του; Ούτε το κολυμβητήριο; Ούτε τα διάφορα έργα της καθημερινότητας;
    Αρχικά δεν ήμουν με τον Γκιώνη. Τα ψέματα του Λογοθέτη με έκαναν να τον ψηφίσω.
    Το υδροθεραπευτήριο είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Αλλά για εμπαθείς με τσίμπλα στο μάτι και τσίχλα στον εγκέφαλο είναι ανύπαρκτο.
    Το σημαντικότερο έργο που έγινε ποτέ στο Λουτράκι.
    Αλλά τι λέω τώρα. Πόσοι Λουτρακιώτες «φιλόσοφοι των καφενείων» έχουν μπει μέσα;
    Ξέρετε φοβόντουσαν ότι εκτός από τη βρώμα τους, που θα έβγαζαν, νόμιζαν ότι μπαίνοντας εκεί ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΓΚΙΩΝΗ. Για τόσο άρρωστους μιλάμε!
    Όσο για το γνωστό ότι τα είχε σχεδιάσει ο προηγούμενος δήμαρχος, με αυτή τη λογική ποτέ κανένας δήμαρχος δεν κάνει τίποτα, όλα στους προηγούμενους θα τα χρεώνουμε.
    Για ότι κάνει ο Λογοθέτης θα πεις ότι τα είχε σχεδιάσει ο Γκιώνης;
    Δυστυχώς πρέπει να ανεχτούμε και τους άρρωστους ανάμεσά μας.
    Καληνύχτα σας – ελπίζω όχι και στο Λουτράκι με τέτοιους αβανταδόρους του νέου δήμαρχου.

  9. Γιώργο,σε μερικά χρόνια ,όταν θα περπατάς στον δρόμο , όλοι θα σε χαιρετούν και μέσα τους θα ξέρουν αν πρόσφερες και τί πρόσφερες σε αυτή την πόλη…έκανες λάθη και τα πλήρωσες με το παραπάνω.
    Τουλάχιστον,όσοι σε ξέρουμε,νιώθουμε υπερήφανοι,που υπήρξες δήμαρχος μας…

  10. ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ (μπισμπικη) ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΙΜΟΛΟΟΟΟΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.

  11. ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

  12. Ρε 1.04 μιλάς εσύ για αβανταδόρους και γράφεις τέτοιο κείμενο? Για να ξέρεις ο Γκιώνης είχε δηλώσει (και εγγράφως) ότι θα άλλαζε τη θέση του υδροθεραπευτηρίου επειδή εκεί δεν εξυπηρετούσε (τελικά όχι μόνο το έκανε, αλλά το επιβάρυνε με 50% επιπλέον κόστος, χωρίς πρόσβαση και parking). Επίσης έχει δηλώσει ότι οι δρόμοι και ο περιφεριακός είναι έργα του, ενώ όλοι ξέρουν ότι αυτά είναι έργα επιβλεπόμενα και χρηματοδοτούμενα από την περιφέρεια. Πονάει η αλήθεια το ξέρω, αλλά κόψε τις αβάντες, δεν έχει νόημα πια.

  13. καλημερα!το μηνυμα των εκλογων στο λουτρακι ηταν το ιδιο με τους αλλους μεγαλους δημους της χωρας!!ο κοσμος ηθελε κατι νεο και φρεσκο μακρυα απο κομματικα και τοπικα συμφεροντα!η αυλη του γιωργου δυστυχως ειχε βαριδια που απο την πρωτη κυριακη φανηκε οτι δεν του αφηναν περιθωρια νικης!μαλιστα μετα την δημοσια τοποθετηση του μιχαλη δριτσα για τα προσωπα και τους επαγγελματιες πολιτικους το παιχνιδι ειχε τελειωσει!ο νεος δημαρχος πρεπει να δωσει στους δημοτες την αυρα του!δηλαδη το νεο ,το φρεσκο το διαφορετικο!!να σκυψει το κεφαλι σε ολα τα προβληματα του διευρυμενου δημου ωστε να μην νιωθει κανενας αδικημενος και πανω απο ολα να μην φαινεται καποιος ευνοημενος!ο δημος μας δεν χρειαζεται αλλα εργα, χρειαζεται αναπτυξη με προσελκυση ιδιωτικων πρωτοβουλιων και επενδυσεων!

  14. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 11.50 ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ …

  15. "Ακομα δεν τον είδαμε Γίαννη τον βγάλαμε"έτσι
    το πάτε!!!!Αφήστε την νέα Δημοτική Αρχή να πάρει τα υνία του Δήμου να ξεκινήσει το προγραμμά της και μετά βγήτε να κρίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!Προπέτες όλοι σας!!
    penny

  16. Κ.ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΙΤΗ?ΣΕ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΟΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΟΓΙΑ ΤΟΥ!!!!!

  17. ακουστηκε οτι μπαμπης Δοσαρας αναλαμβανει αντιδημαρχος τεχνικων υπηρεσιών εύχομαι να μην θεωρητικολογεί μέχρι τις επομενες εκλογες για τη σημασια των εργων που πρεπει να γινουν.

  18. 1.04 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΣΙΜΠΛΑ Κ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ.Ο ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ,ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΗΤΑΝ 12ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΩ,ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΤΟΥΣ ΛΕΚΚΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ,Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΣΔΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙ ΠΑΥΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΠΑ.ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Κ ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,Η ΒΡΩΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙΣΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ Κ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ,ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ(ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΟΤΣΑΡΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ),ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΥΜΑΤΩΝ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΞΕΧΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΤΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ…ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΥΤΑ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog