Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π. Βαρελάς: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ”

- Advertisement -

Από τη θέση του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, απευθύνω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ προς τον Θεό και τους ανθρώπους.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ προς τους ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ συνδυμότες μου, τους φίλους, γνωστούς και μη, όλους εκείνους που με την ψήφο τους, μας τίμησαν και μου δώρησαν την τιμή και τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
Υπόσχομαι εντίμως, σε όλους τους δημότες μας, να υπηρετήσω με αγάπη, με μεράκι και καθαρότητα τα συμφέροντα του δήμου μας και των αγαπημένων συνδημοτών μου.
Σας βεβαιώνω ότι μαζί με τον ΑΞΙΟ δήμαρχό μας, ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και τους νέους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους μη εκλεγμένους, θα αγωνιστούμε με πολύ αγάπη όρεξη και προσπάθεια να κάνουμε πράξη τα όσα υποσχεθήκαμε, να υλοποιήσουμε όλες τις προηγούμενες παραλήψεις και να δρομολογήσουμε εκείνα που έχει ανάγκη ο τόπος και ο δήμος μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Παναγιώτης Νικολάου Βαρελάς
Δημοτικός Σύμβουλος

- Advertisement -

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αγαπητε παναγιωτη ειμαστε πολυ συγκυνημενοι θα σε καμαρωνουμε αγωνιζωμενος για το καλο του τοπου,εχεις παρει το μαχητικο γονιδιο του μπαμπα,μπραβο ρε φιλε!!! θα ειμαστε συνοδοιποροι σου και θα σε στηριζουμε στις δυσκολες αποφασεις και θα κανουμε fun club!!! φιλια πολλα!!!

  2. κ. Βαρελά συγχαρητήρια για την εκλογή σας.

    Θα μπορούσατε να μας αναλύσετε την αποψή σας για τον "Καλικράτη" ?

    Ποιες είναι κατα την γνώμη σας οι κινήσεις που πρέπει να κάνει η νεα δημοτική αρχή για την σωστή εφαρμογή του?

    pomlapi

  3. κ. Βαρελά συγχαρητήρια για την εκλογή σας.

    Θα μπορούσατε να μας αναλύσετε την αποψή σας για τον "Καλικράτη" ?

    Ποιες είναι κατα την γνώμη σας οι κινήσεις που πρέπει να κάνει η νεα δημοτική αρχή για την σωστή εφαρμογή του?

  4. μη βαζετε το παιδι απο τωρα στα δυσκολα εχει εναμιση μηνα να διαβασει καλα το καλλικρατη χαχαχαχα ρε τι θα μα κυβερνησουν! ευχομαι τουλαχιστον να δωσει θεσεισ σε αξιολογα προσωπα

  5. Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ,ΜΠΕΡΑΧΩΡΗΤΙΚΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ ΝΙΚΟ!!!

  6. αλλα παλαια στο Λουτρακι υπηρχε κινηματόγραφος ΛΙΝΤΟ διπλα στο δημαρχειο,το δημοτικο συμβουλιο με ολους τους θα γινει περιοδευον θιασος για παραστασεις στο τσανοκολλιομαγαζο το ΛΙΝΤΟ, φονε μου λειπεις……

  7. ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΤΣΑΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΟΝΙΚΟ ΣΤΙΣ 4.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ;
    ΣΗΚΩ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ,ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΟΥ ΡΑΤΗ,ΠΑΝΤΖΙΟ,ΝΤΑΒΑΡΗ
    ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΧΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΦΟΝΟΣ
    ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΝ

  8. ρε παιδια τι θελουμε? ρητορες ή αφθαρτους? μας νοιαζει ευφραδεια λογου η το φουσκωμα της τσεπης γιατι τοσα χρονια χορτασαμε και απο τα δυο!! εδω ειμαστε να τους κρινουμε ολους στη πορεια. δεν με νοιαζει να ξερει τον καλλικρατη, να βοηθησει οπως μπορει. οποιος πλεον "εργαζεται" για παρτη του θα μας βρει ολους απεναντι του! καλη επιτυχια στο νεο τους ξεκινημα.

  9. καλο ξεκινημα φιλε παναγιωτη κ αστους να λενε…βλεπεις δεν βγηκε ο γκιωνης κ δεν εχουν με τι να ασχοληθουν…θελω να μου απαντηση καποιος,ποιος απο την παραταξη του γκιωνη μπορει να συγκριθει με τον πανο…παιδια παρτε τα κεραμυδια επιτελους κ αντε να κρυφτητε

  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΦΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ…Ο ΓΚΙΩΝΗΣ?ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ…ΜΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Κ ΠΗΓΕΝΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΗ ΓΟΝΑ…ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…ΩΡΑΙΑ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΒΑΡΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΑΙΜΑ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ,ΔΗΜΑΡΧΕ Κ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ,ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ.κ.ΒΑΡΕΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ Κ ΧΑΡΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΜΑΒΡΩΝΑΝΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Κ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.

  12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΠΑΤΗΤΟΣ

  13. καλυτερα να μην ξερει να νυχτοπερπαταει ο δημαρχος γιατι προκοψαμε απο τα νυχτοπερπατηματα του γκιωνη.σας θελουμε ετσι οπως ειστε κ τον δημαρχο λογοθετη να παραμεινει ιδιος.

  14. Παναγιώτη, μη μασάς φίλε. Τα κομπλεξάκια των χαμένων αρχίσανε να λένε ότι λαλακία τους κατεβαίνει στο κεφάλι τα καημένα. Βλέπεις πόνεσε κ πόνεσε πολύ!
    Προχώρα εσύ μαζί με αυτόν που εμπιστευθήκαμε να ξελασπώσει αυτόν τον άμοιρο τόπο κ άστους να (Κ)λε(ΑΙ)νε.

  15. Καλη επιτυχια Παναγιωτη,μην ακους κανεναν.
    Τους πονεσε αρκετα τους Γκιωνηδες διοτι ηταν η μοναδικη δημοτικη αρχη που ειχε θητεια μονο 4 χρονια.
    Μας τρελαναν με υπερτημολογησεις,βρωμα,αδιαφανεια,ρουσφετια,σαρδαμ και τηλεοπτικο ρεζιλικι!!!
    Ευχομαι να μηνετε αφθαρτοι και να κανετε το καλυτερο για το τοπο μας!!!!!

  16. @15 Νοεμβρίου 2010 11:52 μ.μ.
    μα φίλε μου ο λαός δεν ψήφισε αυτούς που αναφέρεις να εφαρμόσουν τον καλικράτη..
    τον Λογοθέτη τον Λούκα τον Δεδε τον Τσανα τον Βαρελα ψήφισε να τον εφαρμόσουν.
    αρα από αυτούς δεν πρέπει να μάθουμε τί θα κάνουν?
    αυτοί δεν πρέπει να τον αναλύσουν??
    ας μας πουν λοιπόν και εμας να μάθουμε κάτι..
    δεν νομίζω να είναι απόρητο.
    και μην μου πείτε οτι τώρα θα κάτσουν να δουν τι θα κάνουν…κάτι σαν τον γιωργάκι πέρσι

    pomlapi…

  17. 12.26 να σου απαντησω εγω?καταρχην ο γκιωνης ηξερε να τον αναλυει?ή μηπως καποιος δικος του?αν ναι περιμενω ποτε κ που εγινε αυτο.δευτερον αν ειχες παει σε μια ομιλια απο αυτες του δημαρχου λογοθετη θα ειχες ακουσει τα σχεδια τους για τα καινουργια εργα κ το τι προεβλεπε ο καλλικρατης.τριτον εχω διαβασει αρκετες εφημεριδες οπως θεμα,κτλ κ πραγματικα ουτε κ αυτοι που τον ψηφισαν κ τον επανεφεραν δεν ξερουν να τον εφαρμοζουν κατα γραμμα αλλα κ γενικα.επισης αν εσυ ξερεις την εφαρμογη του κ τι ακριβως προβλεπει περιμενουμε να μας το πεις.κ περιμενουμε με αγωνια την αναλυση του.

  18. ΕΝΩ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ,ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ Κ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ,ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΕΒΑΛΑΝ 100ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ Κ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Κ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΙΜΑΞΑΝ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΟΣΑ ΔΩΡΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΕΔΩΣΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ,Κ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΗΘΗΚΑΝ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ Κ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ,ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Ο ΒΑΡΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΕ ΤΟΛΜΗ,ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ Κ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΟΥΤΕ Κ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΕ.ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΚΛΙΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ…Κ ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΗΦΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ…ΑΝΤΕ ΜΠΑΡΑΒΟ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΟΥ Κ…..

  19. καθε κατεργαρης στον παγκο του μαγκες.καιρος να την εκανε ο γκιωνης με την αυλη του αντε γιατι πολυ τους ανεχτηκαμε….μπραβο παναγο…καλη αρχη παλικαρη μου…

  20. ρε παιδια ο παναγοσ τωρα εφυγε απο το πανεπιστημειο για να μην διαβαζει……εχει ριξει μια ματια…θα ειναι ενημερωμενοσ στο τελοσ τησ τετραετιασ….ειχε οπωσ ολοι εμπιστοσυνη στον καθηγητη και νεο δημαρχο κ.κωστα λογοθετη….εμεις παντως γνωριζουμε καλα τον παλαιο δημοκρατη……αν χρειαστουμε κατι θα μας ενημερωσουν ο περρας με τον χατζοπουλο και το φονο γιατι θα ειναι συνταξιουχοι και θα εχουν μελετισει…..ξεχασαμε ρε παιδια και τον κοτσοβολο μπαμπη γεωργιου…..

  21. ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ,ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ,ΠΕΡΡΑ,ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΤΛ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΑΣΕ Κ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog