Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 35 – 28

- Advertisement -

Νικήσαμε το Σάββατο στο Λουτράκι την ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης 35 – 28.Ενας πολύ δύσκολος αγώνας για την ομάδα μας απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Αρχέλαου. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες. Το σημείο που άλλαξε την ροή των πραγμάτων ήταν η αλλαγή του τερματοφύλακα μας.

Ο Σακελλαρίου για μια ακόμη φορά έκανε πολύ καλή εμφάνιση και βοήθησε τους συμπαίκτες του στον μέγιστο βαθμό κάτι που δεν το έκαναν οι συμπαίκτες του. Τον άφησαν πολλές φορές εκτεθειμένο αλλά ο τερματοφύλακας μας τα κατάφερε και βγήκε κερδισμένος.
Ετσι σιγά σιγά η ψαλίδα του σκόρ άνοιγε υπέρ της ομάδας μας. Σε αυτό βοήθησε και ο αντιαθλητικός τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων που οι διαιτητές το είδαν και καταλόγισαν 2 κόκκινες κάρτες. Βέβαια η ψαλίδα θα άνοιγε και άλλο αλλά ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες το τελευταίο δεκάλεπτο.
Πολλοί καλοί οι διαιτητές Τσιρίκος – Ρούπας.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής :
Φοίβος – Πανσερραϊκός: 39-21, Παράδεισος Αμαρουσίου – Αρίων Πτολεμαΐδας 27 – 24, Αλέξανδρος Αξιούπολης – ΓΣ.Κορωπί 30 – 33, Αρης Νίκαιας – Φαίακας Κέρκυρας 37 – 16, Λεωνίδας ΑΓ.Αναργύρων – ΓΑΣ Κιλκίς 29 – 30.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ.
1
Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ
7
4
2
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
7
4
3
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
6
4
4
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
4
4
5
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
4
4
6
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
3
4
7
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
3
4
8
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
3
4
9
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
2
4
10
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2
4
11
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
2
4
12
Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
0
4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
·         Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας μας με δύο εκτός έδρας αγώνες στην Πτολεμαΐδα και στο Μαρούσι ενώ έχει και μια εβδομάδα κλειστό το γυμναστήριο λόγο της διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Kick Boxing  από 22 – 28 Νοεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο.
 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog