Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

- Advertisement -

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Λουτρακίου Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων

Τις θερμές ευχαριστίες του προς όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες του νέου δήμου μας Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, εκφράζει το Κίνημα Ενεργών Πολιτών για την αθρόα συμμετοχή τους τόσο στην Α΄ όσο και στη Β΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2010.

Εκ του αποτελέσματος, δεν μπορεί να υπάρχει στα στελέχη και τα μέλη του παρά μόνο η ικανοποίηση, δεδομένου ότι συνέβαλαν ουσιαστικότατα για την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής, ενώ άλλος ένας στόχος ήταν, να είναι μέλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Λόης.
Τα στελέχη και τα μέλη από το Κίνημα Ενεργών Πολιτών θα δουλέψουν σκληρά και θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις τη δημοτική αρχή, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι έντεκα θέσεις, που αποτέλεσαν τις εκ των ων ουκ άνευ προϋποθέσεις για τη συνεργασία Με τους Πολίτες Μπροστά του νέου δημάρχου μας Κώστα Λογοθέτη.
Παράλληλα, θα συμπαρασταθούν με την ίδια πίστη και στην υλοποίηση του προγράμματος και της μετουσίωσης σε πράξη του οράματος του Κώστα Λογοθέτη, έτσι ώστε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω τα κάθε είδους συμφέροντα, να ωθήσουμε τον τόπο μας στο μέλλον.
Ένα μέλλον που του ανήκει και επιβάλλεται να κατακτήσουμε με πολύ δουλειά, γιατί έχουν χαθεί χρυσά χρόνια.
Καλή επιτυχία στον Κώστα Λογοθέτη και τους συνεργάτες του.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπα δεν μας το ειχες πεί πρώτα ότι όλο το παραμύθι ήταν για να βγείς εσύ στο δημοτικό συμβούλιο.
    Να εργαστείτε αλλά εαν δεν εισακουστείτε τότε τι θα γίνει?? θα εγκαταλείψετε το πλοίο? 2 χρονιές συνεχόμενες το ίδιο έργο έχουμε δεί.Μια με τον παύλου και μια με τον γκιώνη.Τώρα τι θα γίνει εαν επιλέξει κάτι διαφορετικό ο Κος Λογοθέτης?? θα την ξανακάνεις με ελαφρά πηδηματάκια?
    αλλά δεν μου απαντάς…σε εχω ρωτήσει ξανα και ξανα.
    Με ποιο διακιωμα αναφερεσε και αποκαλείς κίνημα πολιτων μια παρέα πολιτών? εχετε καταστατικό? πότε έχει εγκριθεί και με ποια ημαρομηνία και πρωτοκολο.?
    υπαρχει προεδρείο? ποιοι είναι το κίνημα πολιτών?
    Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί ο Κύριος Λόης το παίζει οικολογικά….ΣΦΙΓΚΑ!!! η πολιτιστικά…Τσοκόντα.
    Όποιος ανακαλύψει την ένοια στο χαμογελό τους να μας το πεί…
    περιμένω μια απάντηση απο κάποιον.
    ευχαριστώ.

  2. Ένας από τους λίγους Λουτρακιώτες,που δικαιούται να ασχολείται με τα κοινά.
    Νίκο,συνέχισε τον αγώνα και την προσπάθεια για το όραμα που έχεις.

  3. Νικο γερα φερε την μαρινα και το τρενο στο λουτρακι και αμα δεν τα καταφερεις δε τρεχει τιποτα,βαλε τον κολλητο σου τον συκοφαντη ξερεις αυτο το λαμογιο που λεει οτι ειναι (δημοσιογραφος) να πει οτι τα καταφερες εχει μοναδικο τροπο να κανει το ασπρο μαυρο.Αρε καιμενε λογοθετη τωρα αρχηζουν τα βασανα σου.

  4. Γιατί να θέλει πολλά ο κ.Λόης. Ο Λογοθέτης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα για τις 11 θέσεις των ενεργών πολιτών. Γιατί να έχει υποχρέωση να υλοποιήσει κάτι! Μην ξεχνάει ο κ.Λόης ότι στη συνάντηση που είχαν στο Πνευματικό Κέντρο, ο κ.Λογοθέτης ούτε τοποθετήθηκε αλλά έφυγε νωρίς. Παρόλα αυτά τον στήριξε, να μην έχει απαιτήσεις τώρα. Άλλωστε ξέρει αυτός, σε λίγο αν δει ότι κάτι δεν του αρέσει θα πάει αλλού!

  5. 10 21 ο λοης τον γεναρη εχει στο σ.τ.ε. το θεμα της μαρινας που ξεχασε καταλαθος ο κος αποτυχημενος εσυ εχεις κατι να μας πεις πως εκανες για αυτο τον τοπο εκτος του καλιτεχνικου σου ταλεντου του γληπτη θα ηθελαν πολυ τα αφεντικα σου να παει στον πετριτση για να τον βγαλει δ.συμβουλο και να μεινει εκτος δ.σ. ο λοης και να ησηχαζαν απο αυτον αλλα ουτε το κολπακι με τον πετριτση επιασε ουτε με τον συγγενη του στον γκιωνη που κατεβηκε με στοχο να τον πεταξει εξω ο λοης θα ειναι παλι μεσα για να διεκδικει τα συμφεροντα του δημου σας χαλαει λιγο αυτο εσας και τα αφεντικα σας αλλα αλλα με κανα δυο χαπακια θα σας περασει αυτα για να μην νομιζετε οτι οι λουτακιωτες τρωμε κουτοχορτο

  6. 4.22 δεν πηρες χαμπαρι οτι απετυχες ρε ριμαδι ο γκιωνης ειναι στα μπαιρια κ ο πετριτσης τεταρτος οι μεθοδοι απαξιωσης σου ειναι σε νηπιακη ηλικια οποιον στιριζεις τον καις πολιτικα ακομα υπαρχουν καποιοι που ελπιζουν σε σενα α μην ξεχασεις να δωσεις χερετησματα στον νεοδημοκρατη ξερεις μωρε αυτον που διαφημιζε πριν 1χρονο την φιλια του με τον παπανδρεου αυτον που ειχε βγει στον ευαγγελατο αυτον που του εφυγαν τοσοι συμβουλοι και πηρε αυτους του παυλου ξερεις μωρε ποιον λεω ξεχασα το ονομα του επειδη εκατσε 1τετραετια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog