ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Λουτρακίου Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων

Τις θερμές ευχαριστίες του προς όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες του νέου δήμου μας Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, εκφράζει το Κίνημα Ενεργών Πολιτών για την αθρόα συμμετοχή τους τόσο στην Α΄ όσο και στη Β΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2010.

Εκ του αποτελέσματος, δεν μπορεί να υπάρχει στα στελέχη και τα μέλη του παρά μόνο η ικανοποίηση, δεδομένου ότι συνέβαλαν ουσιαστικότατα για την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής, ενώ άλλος ένας στόχος ήταν, να είναι μέλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Λόης.
Τα στελέχη και τα μέλη από το Κίνημα Ενεργών Πολιτών θα δουλέψουν σκληρά και θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις τη δημοτική αρχή, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι έντεκα θέσεις, που αποτέλεσαν τις εκ των ων ουκ άνευ προϋποθέσεις για τη συνεργασία Με τους Πολίτες Μπροστά του νέου δημάρχου μας Κώστα Λογοθέτη.
Παράλληλα, θα συμπαρασταθούν με την ίδια πίστη και στην υλοποίηση του προγράμματος και της μετουσίωσης σε πράξη του οράματος του Κώστα Λογοθέτη, έτσι ώστε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω τα κάθε είδους συμφέροντα, να ωθήσουμε τον τόπο μας στο μέλλον.
Ένα μέλλον που του ανήκει και επιβάλλεται να κατακτήσουμε με πολύ δουλειά, γιατί έχουν χαθεί χρυσά χρόνια.
Καλή επιτυχία στον Κώστα Λογοθέτη και τους συνεργάτες του.