Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου

- Advertisement -

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, μετά το συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Πετρίτση επικεφαλής του συνδυασμού “Συνένωση Προόδου- Νέα Πορεία” δήλωσε:
“ Ευχαριστώ πολύ τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Πετρίτση …

..για τις ευχές και κυρίως για την θέση που εξέφρασε, ότι δηλαδή θα σταθεί δίπλα μου από την θέση της αντιπολίτευσης για μια εποικοδομητική συνεργασία. Θεωρώ ότι η στάση αυτή δείχνει το ήθος του ανδρός και είναι προς το συμφέρον όλων του Δήμου και των πολιτών. Όπως από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου δήλωσα, θα επιδιώξω την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, από όλες τις συνιστώσες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα φυσικά η εν λόγω κυρία,και όχι μόνο αλλά και
    πολλοί άλλοι,έγιναν αυτό που ο Βάρναλης είπε:
    "που είσαι νιότη πούδειχνες πως θα γινώμουν άλλος". Από τέτοιους χαμαιλέοντες έχουμε φλομώσει
    κανάν καλό έχεις να μας συστήσεις;;;;;;

  2. Μακάρι να προσπαθήσει κατι αντίστοιχο ο νέος μας Δημαρχος, και ας μην πετύχει…αρκεί να έχει ένα όραμα για αυτόν τον τόπο που είναι γεμάτος βολεμένους και βολεψάκηδες…αρκεί να δεί και αυτός την κατσαρόλα και να μην βουτήξει μέσα, αλλά να κατσει να φτιάξει και αλλο φαϊ γιατί η κατσαρόλα έχει αρχίσει να χάνει και αυτο που έχει και σε λίγο θα ξεμείνει…καλή δουλειά τίποτα αλλο μονο δουλειά!!!

  3. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ! ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ,ΑΥΤΟΙ!!! ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΑ ΤΩΝ ΣΑΚΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΑΡΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΙΑ ΠΑΛΙ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΩΣΤΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ……
    ΧΩΡΙΣ ΙΤΣ.

  4. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΕΝΩΜΕΜΟ0ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ,,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ

  5. Εξαιρετική ανταλλαγή φιλοφρονήσων. Μπράβο σας παιδιά.Μας είχε λείψει ένας αέρας πολιτισμού τέσσερα χρόνια με αυτούς τους γκιωνικούς.Αν ο κ. Λογοθέτης μετά τις φιλοφρονήσεις τους καταφέρει να τους στρώσει στη δουλειά όλα θα πάνε καλά.

  6. Φίλε Κώστα, οι κακές γλώσσες στο Λουτράκι από χθες λένε διάφορα, περί συναλλαγής με τον κ.Παύλου. Κάτι για πρόεδρο ΔΑΕΤ, κάτι για συνήγορος του πολίτη, κάτι από δω, κάτι από κει. Πρόσεξε καλά γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα ξεσκεπαστεί όλο το βρώμικο παιχνίδι που παίξατε κι εσύ και ο Παύλος εις βάρος ημών των ψηφοφόρων.
    Εμείς ψηφίσαμε το νέο και άφθαρτο Κώστα και όχι τον παλιό και φθαρμένο Παύλο.
    Όχι δηλαδή πίσω από την περιζήτητη εμπειρία του Παύλου να τον βάλεις στο παιχνίδι και μάλιστα σε τέτοιου είδους θέση. Κώστα πρόσεξε πολύ ποιοί σε περιτριγυρίζουν. Κώστα πρόσεξε πολύ μην επαληθευτούν οι κασσάνδρες που είπαν πολλά για την ανοικτή στήριξη Παύλου στο πρόσωπό σου.

  7. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΠΑΥΛΟΥ,ΜΑΡΙΝΗ ΚΛΠ ΘΑ ΦΑΣ ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ Σ΄ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

  8. o k kwstas logothetis einai enas anthropos me pigmh kai orama gia ton topo tou…opote ta pikroxola sxolia (osoi kanoun dld) na ta kanoun se kati lamogia pou to paizoun anwterh dynamh enw sthn ousia einai gia ta mpaza…aythn thn gnwmh exw kai as lete oti thelete eseis…suxarhthria kai pali kyrie logotheti!

  9. Αν δω τον Παύλου πρόεδρο ΔΑΕΤ θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο………….
    Ρε γιατί τον περάσατε τον Λογοθέτη, για κανένα λαμόγιο ν'αρχίσει τέτοια αλισβερίσια με τον Παύλου;

  10. Κύριε λογοθέτη:Εδώ και δύο μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι κάποια μυστική συμφωνία έχει γίνει μεταξύ εσάς και του Κ. Παύλου.
    Μια συμφωνία – μία υπόσχεση που θα πρέπει να πράξετε όταν θα αναλάβετε το Δήμο μας κ.Λογοθέτη;Ταξίματα για τη θέση του προέδρου της ΔΑΕΤ ακούγονται πολλά… κ. Λογοθέτη.
    Σας ψήφισα και μάλιστα από τη πρώτη Κυριακή!
    Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε και η ψήφος μου να μην πάει χαμένη.Προσέξτε να μην κάνετε τέτοια τραγικά λάθη γιατί τα 3,5 χρόνια παιρνούν πολύ εύκολα…και ο λαός απέδειξε ότι σ'αυτές τις εκλογές είχε άποψη και κρίση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog